HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Utolsó kommentek:

Deansdale 2020.09.21. 17:18:51

@Go Jóska: Amiről te beszélsz az számomra a futballhuligán-baromnacionalizmus, az egymás fölösleges gyűlölete, amiben én nem osztozom. Viszont úgy érzem a különböző identitások egymás mellett futtatása egy időzített bomba, amit bárki aktiválhat ha tudja hogyan kell, és sajnos a globális elit ehhez igencsak ért. Ettől csak az lenne képes megvédeni egy bármilyen közösséget, ha erős közös identitása van és nincsenek külön csoportok. Pl. a mi esetünkben az ország minden lakójának legyen magyar identitása, ne legyen hatszámjegyű cigó meg zsidó meg satöbbi kisebbség, mert ezek mind potenciális konfliktusforrások, és nem azért mert én nem értem a birodalmi elvet, hanem mert látjuk hogy egy kis pénzzel és propagandával a Soros-félék bármikor "aktiválhatják" ezeket a kisebbségeket a többség ellen. Szerintem az utópista álom, hogy éljünk együtt békében. Aki nem magyarként gondol magára az húzzon el oda ahol az ő identitása lakik, ne itt rontsa a levegőt - és ebben nincs semmi rosszindulat, őt senki nem gyűlöli azért mert nem magyar, csak a történelem örökké ismétlődő tanulsága, hogy a különbözőség rossz vért szül. (Ez a régi magyar birodalomban azért nem jött ki, mert sok nemzetiség gyakorlatilag egy tőről fakadt vagy szinte ugyanolyan volt az identitása, értékrendje, így megtalálták a közös hangot. Egészen a 19-20. századig, amikoris elkezdtek mérgesedni az ellentétek és létrejöttek a törésvonalak.)

Ebbe a képbe most persze belerondított a háttérhatalom által megkezdett nyílt fajháború - ha nem fogunk össze a többi fehér nemzettel/nemzetiséggel akkor velük együtt megyünk a lecsóba. Én amúgyis szimpatizálok minden európai kultúrával, és örülnék ha össze tudnánk fogni, de azt továbbra sem tartanám jó ötletnek, hogy bármilyen fehér náció tagjai ideköltözzenek és itt létrehozzák a saját kultúrájuk egy buborékját. Asszimilálódjanak a magyarságba vagy húzzanak haza és a saját hazájukat védjék... A magyarok országát hagyjuk meg a magyaroknak. De amit fentebb is emlegettem, a futballhuligán értelmi szint, hogy fehér nemzetek/nemzetiségek gyűlöljék egymást múltbéli konfliktusok miatt, na az bődületes ostobaság.

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

nextnick 2020.09.21. 15:26:42

@Go Jóska:
Nekem is volt ilyen üvöltözős tanárnőm gimiben, megkeserítette 2-3 évemet, rettegtem tőle.

Utólag egyszer gondolkodtam ezen, hogy ki volt jó tanár, akire emlékszem egy hármas kritériumot találtam ki rá.
1. nem féltem tőle, 2. megtanította a tantárgyat, 3. nem untam halálra magam az órán

Ez alapján 3 tanárom volt ilyen, az egyik a biológia, de azt a tárgyat amúgy is szerettem, másik egy fizika tanár, hapsi - ő elismert tanár volt, még később ilyen díjakat is kapott és engem pl. csak egy évig tanított, de még az egyetemen is sokáig abból éltem, amit ott megértettem (a mechanikából). Meg volt egy angol tanárnő, akit sokan nem kedveltek, de így utólag meglepődve jöttem rá, hogy ő is megfelelt ennek a 3 feltételnek és az egy jó tanár volt.

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

nextnick 2020.09.21. 15:21:08

No, úgy fest, hogy már ki is rugták a hapsit ...
Egyelőre nem tudom, hogy pontosan miért, csak hogy "nem az iskola dolgozója többé."

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

Go Jóska 2020.09.21. 04:07:47

@Deansdale: Jó későn szólok hozzá ehhez a vitához, de úgy láttam, hogy kimaradt néhány fontos érv. Kezdeném azzal, hogy, ha láttad Jurij Bezmenov előadását a bomlasztás módszertanáról (és, ha nem láttad, hát mit csináltál eddig, sürgősen pótolni!), akkor tudhatod, hogy ellentéteket, konfliktust szítani bármi mentén lehet. Mint ahogy tapasztalhatod is, ha körülnézel, hogy pontosan ez is történik. Ha már kifogynak az identitásokból, hát generálnak mesterségesen (pl. 99-féle nem), hogy lehessen valamit a többivel szembeállítani.
Persze a legkézenfekvőbb az etnikai törésvonalak mentén feszültséget kelteni. De, ha valaki azt mondja, hogy a nacionalizmus volt az az eszme, amelyik ezt elérte, az nem azt mondja, hogy azelőtt nem tudták, ki a magyar, ki a tót, ki a német. Hanem, Magyarországnál maradva, addig a tót is, meg a német is, de még bizonyos mértékig az oláh és a rác is, a Magyar Királyság alattvalójának tekintette magát. Kissé felületes hasonlattal, ahogy a Katolikus Egyháznak mindegy, milyen nyelven dicséred az Urat, itt is mindegy volt, milyen nyelven szolgálod a királyt. Még Mikszáth Kálmán Tót atyafiak-jában a főszereplők Kossuth Lajost ugyanannyira tisztelik, mint a magyarok.
Itt mesterségesen kellett etnikai feszültségeket kelteni, majd kiélezni, és ezt pont a nacionalizmus tette, amely szerint jobban számít, hogy mely népcsoporthoz tartozol, mint, hogy mely birodalomhoz/nemzethez - illetve a nemzetfogalmat is megváltoztatta, az etnikummal/népcsoporttal azonosítva. Egyedül a németeknél volt birodalomkovácsoló erő, ahol a sok kis grófságot az azonos nyelv mentén összehozta. Soknemzetiségű birodalmakat viszont bomlasztotta.
De a végére azért hozzátenném, hogy, ha körülötted minden nép nacionalista, akkor jobb, ha te is azzá válsz, és még keményebben, mint ők, különben elveszel.

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

Go Jóska 2020.09.21. 03:08:48

@nextnick: Érdekes dolog ez, hogy hogy változnak az idők. Én relatíve nem olyan régen érettségiztem, nem vagyok vén, de az igaz, hogy a facebook-korszak előtt volt (iwiw már volt).
Gimnáziumban volt egy biológiatanárom, aki a tantárgyát úgy egyébként jól tanította, de emellett voltak viselt dolgai. Na ő is nagyjából ilyeneket mondott, mint amiket leírsz, csak kevésbé finomkodva. Genetikánál a lányok génhibákkal szembeni nagyobb ellenállósága (az XX kromoszómapár miatt) említése után hozzátette, hogy "de attól még mi (férfiak) vagyunk a teremtés koronái; meg volt, hogy lányok valami hülye kérdésére, vagy problémázására legyintett egyet, hogy "nők..." - illetve még csak ezt se, hanem csak felrajzolt egy Vénusz-tükröt a táblára.
De nem ezért nem szerettük, a lányok föl se vették ezt, mi fiúk meg nevettünk rajta, némiképp helyeselve. Azért nem szerettük, mert egy vadállat volt, a legváratlanabb helyzetekben, bármiért nekiállt üvöltözni, teljesen önkényesen fegyelmezni, meg ilyesmi. Tettlegességig nem ment el, de anélkül is lehet terrorizálni. Szóval féltünk tőle, a fiúk is, a lányok meg egy kicsit jobban. De az a szó el sem hangzott vele kapcsolatban, hogy "szexista". Panasz az volt rá, de nem a "szexizmus" miatt, hanem a többi miatt. (Volt egyébként egy másik rossz tanárom is, az meg nő volt, és ugyanúgy testületileg utáltuk, fiúk-lányok egyaránt.)

Még talán említést érdemel egy másik eset: egyetemen volt egy tanárom, akit nagyjából mindenki szeretett (na, nem csak egy ilyen volt), jól is adott elő, lehetett is hozzá fordulni, ha valakinek kérdése volt, vizsgákon sem volt szigorú. (Talán még engedékenyebb is a kelleténél.) Még hozzátartozik, hogy előadásokon szeretett történeteket, illetve vicceket is mesélni.
Na, sok évvel egyetem után munkahelyen találkoztam egy végzős gyakornok lánnyal. Alapvetően rendes is volt, értette is a szakmát, szóval erre panasz nem lehet. De azért amikor szóba került az egyetem, és ez a tanár, kérdeztem felőle, azt mondta, hogy "hát, rendes, csak az a baj, hogy kissé szexista". Miért? Mert elsüt egy-két olyan viccet az előadásain.
Hát ennyit sikerült érzékenyíteni nagyjából 10-15 év alatt.

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

GABOR2 2020.09.21. 00:31:08

Joe Biden újabb beszólása...

Trump félrekezeli a koronavírust és ezért mire ő befejezi ezt a beszédet amit épp tart 200 millió ember fog meghalni...

És ez az ember lenne az USA elnöke.

www.youtube.com/watch?v=ANmcxW_-uA0

Bejegyzés: Sorosozzunk egy kört

zriff 2020.09.20. 18:19:30

Erre is érdemes ránézni: australia victoria strong cities network soros

A computig forever videója erről:

www.youtube.com/watch?v=8VXch7mULLE

Bejegyzés: Sorosozzunk egy kört

Madarász Henrik 2020.09.20. 16:10:36

@GABOR2: Lehet hogy nem fog sikerülni Trumpnak a bíróválasztás, rosszkor halt meg a banya :) Van egy árfutási ideje a bíróválasztásnak és az elnökválasztással egyidőben szenátusi választás is lesz, ha bukják a többségüket a szenátusban a republikánusok, már nem tudják megválasztani a bírót.

Bejegyzés: Sorosozzunk egy kört

GABOR2 2020.09.20. 12:18:36

@Madarász Henrik: Volt néhány ilyen dolog.

Pl. a rendőrség úgy gondolta, hogy a portlandi polgármesterből van elege, ugyanis folyton kiengedték a letartóztatott "békés tüntetőket" és amikor indított egy kampányt, hogy jópofizzon azoknak akiknek elege van a "békés tüntetők" rombolásából, a rendőrség kijelentette, hogy ők ebben nem vesznek részt, nem fogják feleslegesen kockáztatni az életüket. Volt pár ilyen:

"Sheriffs say they won't help governor's plan to stop Portland protest violence"

www.msn.com/en-us/news/us/sheriffs-say-they-wont-help-governors-plan-to-stop-portland-protest-violence/ar-BB18yYhU

Most egyébként a Demokratáknak elrobbant az agyuk mert, meghalt a kedvenc főbírójuk aki mindig a progresszíóval szavazott és Trump akar még a választás előtt egy új bírót. Állítólag a meghalt bírnő volt olyan pofátlan az utolsó kérésével, hogy azt kérte, hogy addig amíg Trump helyett nem jön elnök ne legyen új bíró a helyén, ami miatt az egész nem is tudna működni...

És AOC is felszólított erőszakra, meg nem tudom hány olyan videó született megint ahol csak megállás nélkül ordít a progresszív nő, amikor meghallota, hogy meghalt a kedvenc főbírójuk és Trump megszerezheti végre ott a többséget, ami véget vet a LGBT+ jogok növelésének... legalábbis elméletben.

A Twitteren meg terjedt a "NO! NO! NO!"

Szóval totál kivannak és készülnek az újabb erőszakra, ami nem is baj mert mostmár Trumpék nem engedik őket ki...

Bejegyzés: Sorosozzunk egy kört

Madarász Henrik 2020.09.19. 20:48:56

@GABOR2: A kommunisták már csak ilyen hülyék. Én a helyi rendőrök helyében ki se mennék a rendőrség feloszlatását megszavazó képviselők körzeteibe, tapasztalja meg a sok hülye aki rájuk szavazott, milyen rendőrség nélkül élni.

Bejegyzés: Sorosozzunk egy kört

GABOR2 2020.09.19. 19:39:38

Ez annyira aranyos... Miután a mineapolisi városi tanács engedett a "békés tüntetők" és elvették a rendőrségük pénzét, a bűnözés kilőtt az égbe és most azt kérdezik... a rendőrség hol, van, miért nem végzik a munkájukat?

Talán azért, mert... kirúgták őket?

"Minneapolis City Council Questions Chief: 'Where Are The Police?'"

patch.com/minnesota/southwestminneapolis/minneapolis-city-council-questions-chief-where-are-police

Bejegyzés: Sorosozzunk egy kört

GABOR2 2020.09.19. 13:11:33

@Deansdale: Ezt még elmeszelhetik... remélem.

Bejegyzés: Sorosozzunk egy kört

GABOR2 2020.09.18. 10:56:21

Ez így van és ott van pl. az a híressé vált házaspár akik védik otthonukat fegyverrel mert betörtek oda a BLM-esek... Ott is egyértelmű a törvény szerint, hogy jogosan tették és a BLM-eseket kéne börtönbe vinni, de a Soros ügyész miatt fordítva történt. Bár a kormányzó kijelentette, ha el is itélik őket, ő kegyelmet ad nekik...

Erről magyarul is volt cikk:

www.origo.hu/nagyvilag/20200702-soros-ugyesza-csalad-haz-vedelem.html

888.hu/amerika-london-parizs/nem-mi-mondjuk-hanem-a-politico-soros-felvasarolta-az-amerikai-ugyeszseget-4256113/

De két napja is volt olyan eset, hogy BLM-esek odamentek valaki házához az fegyvert fogot, hogy védje a tulajdonát, de a rendőrök őt vitték el... Nem is egy eset volt tán, de másik lehet, hogy inkább önvédelem volt.

Erre egyre gyakrabban hallok egy angol kifejezést: morality police

És igen, folyton kiengették őket, viszont miután az egyik Trump szavazót az egyik ilyen Antifás kiengedett szabályosan kivégzett elvették Oregonban, vagy legalábbis Portlandban a helyi ügyészségtől az ügyek kezelését és mostmár szövetségi ügyészség dönt. Ez a legfőbb oka, hogy megszüntek a tüntetések, hisz míg korábban azt is aki rendőrre támadt simán kiengedték, most kaphat tán minimum 15 évet és a szövetségiek foglalkoznak a már korábban elengedettek ügyével is.

Bejegyzés: Sorosozzunk egy kört

Wildhunt 2020.09.18. 10:32:59

@Lorrh: Tapaqsztalatom szerint iganis számít a szülő véleménye. Csakhogy a tálalástól/tapasztalattól függően. Ha az előző 13-4-5-6 évben azt szokta meg, hogy apu/anyu igazat mond, amit mondanak és tanítanak az működik az életben és egybevág a tapasztalatával - elfogadja. Ha nem, hát akkor pedig azért számít, mert pontosan szembe fog vele menni.

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

Lorrh 2020.09.18. 09:35:09

@nextnick: "Azért ebben a korosztályban elég sokat számít a szülő véleménye"
Vagy pont ellene lázad és pont az ellenkezőjéért lelkesedik a fiatal, mint az apja-anyja.

@Deansdale: Nyilván erős agymosás van az oktatásban és már minden csatornán leplezetlenül folyik a manipuláció. Élesen két szélsőségre osztják a világot és kb semmi átjárás nincs már a nézetek között. Az elbutult emberiség már nem is tudna színeket, árnyalatokat megkülönböztetni: vagy fekete vagy fehér a világ.

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

nextnick 2020.09.17. 20:25:11

@Deansdale: Azért ebben a korosztályban elég sokat számít a szülő véleménye, az enyém is kérdezte az álláspontomat, amikor elolvasagattam neki, hogy miket irkáltak nagyjából a szülők ... hát csak annyit tudtam mondani, hogy a finnugor elmélet most vitatott ill. hogy sztem nem szép dolog kiszekálni valakit a politikai nézetei miatt, főleg, ha amúgy jó tanár.

Amiket egyébként a nőkről mond állítólag "nem erősségük a hölgyeknek a logika, nőkkel nem lehet együtt dolgozni" azért ezek neccesek, az is azért kifejtős kérdés számomra, hogyaszondja "régen az ilyen hülyéket megverték és az úgy volt jó".
Amin viszont röhögtem, hogy felháborodtak, hogy a gyerekeket úgy szólítja meg, hogy dedós hülyék :-D - ezt vhogy nem érzékelik sokan, hogy ez egy stílus, humorral kell venni, vagy hogy mondjam, persze határmezsgye és sokaknál nem megy át.

MEg egy ilyen is volt, hogy "az igazi férfi ha hallja, hogy lányok énekelnek, akkor odamegy hozzájuk." Ez kifejezetten tetszett, áthallásos, szinte lírai :-) magyartanár is egyébként a muksó. Ma reggel ahogy vittem a gyerekeket a sulihoz ott állt kint az utcán cigizett és kovidosan köhögött.

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

Madarász Henrik 2020.09.17. 19:02:42

@Lorrh: Ez nem így van, a neveltetéstől függ, Hitler idején Németországban a fiatalok többségéből meggyőződéses nemzetiszocialista lett az iskolai nevelés hatására, csak a háborús vereség miatt ábrándultak ki a rendszerből.

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

Deansdale 2020.09.17. 12:07:38

@Lorrh: Nem ez a gond, hanem hogy aki azt hitte, ha az oktatásban nincs erős agymosás ÉS a fiatalok nem néznek hagyományos médiát, akkor védve vannak a progresszív propagandától, az tévedett: olyan rejtett csatornákon is megy a dolog, amikre a szülők többsége nem gondol.

Kiegészítőleg: nem az a baj hogy a fiatalok hülyék, mert tényleg mindig azok voltak, hanem hogy ezt egyre hatékonyabban fordítja a saját javára egy olyan ideológia ami mögött igen komoly szociológiai/pszichológiai kutatások és félelmetes pénzek vannak. A fiatalok nyilván nem okai vagy gyökerei a problémának, viszont azt nem engedhetjük meg, hogy a kultúrmarxizmus tudtunkon kívül ill. akaratunk ellenére szélsőbalos hasznos hülyéket faragjon a saját gyermekeinkből, akik aztán a kultúránk hóhérai lesznek.

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében