HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Madarász Henrik: @Nahoten: A demográfia nem vicc. Elég megnézned a magyar történelmet, a törököknek hála a 18.századra kisebbségbe kerültek a magyarok az országukban és ebből lett Trianon, az ország 70 %-nak elveszt... (2020.12.05. 11:53) Angolul tudóknak kötelező anyag
  • Nahoten: @Wildhunt: Tulajdonképpen nem igaszán lehet tudni, hogy mit fog csinálni egy párt hatalmon, ha a választási programjából indulunk ki. Ez a jelen helyzet. Ezen lehet változtani, hogy a hatalmon lev... (2020.12.05. 11:30) Angolul tudóknak kötelező anyag
  • Wildhunt: @Nahoten: vagyis azért szavazzunk rájuk mert úgysem azt csinálnák ami a programjukban van? (2020.12.05. 10:50) Angolul tudóknak kötelező anyag
  • Nahoten: "Ez végtelen rövidlátás barátom, ebből sürgősen ki kell gyógyulnod." A holnap problémájával holnap mondatot olyan problémákra értem, melyek ma még nincsenek és nem is láthatóak most még. Ahhoz a fo... (2020.12.05. 09:49) Angolul tudóknak kötelező anyag
  • Nahoten: @Deansdale: "Azért ez így elég kemény konteó, még én sem vagyok ennyire alusapkás :)" Pedig elég nyilvánvaló. Semelyik ellenzékit nem hagynak annyira békén, mint Gyurcsányt. Tudják, hogy Gyurcsán... (2020.12.05. 09:39) Angolul tudóknak kötelező anyag
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek:

Madarász Henrik 2020.12.05. 11:53:44

@Nahoten: A demográfia nem vicc. Elég megnézned a magyar történelmet, a törököknek hála a 18.századra kisebbségbe kerültek a magyarok az országukban és ebből lett Trianon, az ország 70 %-nak elvesztése. Pedig a románok, szerbek, szlovákok, ukránok európai emberek, sokkal közelebb állnak egy magyarhoz mint egy arab vagy egy néger bevándorló. Épp elég baj hogy itt vannak a gyors ütemben szaporodó cigányok.

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

Nahoten 2020.12.05. 11:30:37

@Wildhunt:

Tulajdonképpen nem igaszán lehet tudni, hogy mit fog csinálni egy párt hatalmon, ha a választási programjából indulunk ki. Ez a jelen helyzet.
Ezen lehet változtani, hogy a hatalmon levőkön számonkérjük a választási programjuka és ha nem váltották be, akkor leváltjuk őket. Erre rá kellene szoktatni őket, mert jelenleg tényleg nincs kötelező ereje a programnak.
A Fidesz féléket, meg buksi simogatás után elküldeni, hogy ha programod sincs, akkor fuss még egy kört, mert így végképp nem tudni szándékaidat.

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

Wildhunt 2020.12.05. 10:50:18

@Nahoten: vagyis azért szavazzunk rájuk mert úgysem azt csinálnák ami a programjukban van?

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

Nahoten 2020.12.05. 09:49:29

"Ez végtelen rövidlátás barátom, ebből sürgősen ki kell gyógyulnod."

A holnap problémájával holnap mondatot olyan problémákra értem, melyek ma még nincsenek és nem is láthatóak most még. Ahhoz a folyóhoz majd később érünk, akkor kelünk át rajta.

Hogyan látnám a távlati problémákat! Kifejezetten jó érzékem van hozzá. Orbánt is ezért látom veszélyesnek.

"Az egy nagyon szürreális álom, hogy ha valaki valamit elbasz akkor azt kiszavazzuk és a következő majd helyrehozza"

Miért? Mire képes a jelenlegi választási rendszer?
Egyszerűen többre nem képes.
Vagy akkor mondd el kérlek, hogyan képzeled egy jobb alternatíva kialakítását.

"A dolgoknak kőkemény következményei vannak. Ezt mondjuk láthatnád is ha megnéznéd Párizst vagy Londont. Szerinted ha ott a következő választásokon másra szavaznak, akkor helyreállhat a rend?"

Ne melegesd már kérlek, ezeket állandóan! Ezeket a kérdéseket pont úgy isemerem és látom mint te.
És igen, helyreállítható. Csak a törvényeket kell betartatni az érintettekel. Ahol pl. a Csador viselést határozottan betiltották, fogcsikorgatva ugyan, de nem hordnak csadort. Így a többivel is apránként meg lehet oldani mindent.

"Na ja, egyfelől a végtelen pénzosztás, "európai bérek" mindenkinek azonnal, világelső oktatásegészségügy, meg istenfasza csokimázzal. "

A választási program más, mint ait ténylegesen megcsinálnak. Ellenzékből bármit lehet mondani, amit aztán nem akarnak, vagy nem tudnak megcsinálni. Ebben Orbán is nagyon jeleskedett.
Példa: Minden oldalról felmerül, hog a törvények szigorításával majd jól visszaszorítják a bűnözést, megy hogy, a pedofilokat majd karóba húzzák.
Mikor meg hatlomba kerülnek, nem lesz szigorítás, a pedofilok büntetési tételei meg maradnak ott, ahová a súlyossági sorrendban elfoglalt helyükből adódóan tartoznak.

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

Nahoten 2020.12.05. 09:39:50

@Deansdale:

"Azért ez így elég kemény konteó, még én sem vagyok ennyire alusapkás :)"

Pedig elég nyilvánvaló. Semelyik ellenzékit nem hagynak annyira békén, mint Gyurcsányt. Tudják, hogy Gyurcsány vállalhatalan sokaknak, ezért hagyják élni. Talán még fizetik is.

Hogy ne tűntek volna fel az említett jelenségek!
Mint már írtam, Orbán kérdésétől eltekintve egy oldalon állunk.

"Vagy az a gond hogy lopnak? Na ezzel az országot nem teszik tönkre, mert az emberek 99,9%-ának kurvára mindegy hogy az aktuális oligarchát Csányinak, Bajnainak, Mészárosnak vagy kutyafaszának hívják. "

Itt a mérték számít. Lopás mindig volt, csak annak a mértéke és az elbírálása számít igazán.
A szocik közül még csak megközelítőleg sem tudsz olyan embert mutatni mint Lölő. Ezek fullba nyomják.
Egyszer megkérdeztem egy volt pannonhalmi diákot, hogy volt-e náluk drogozás. Mondta, hogy előfordult, de azonnal kitették azt a diákot. Nos, a Fidesz meg nemhogy kiteszi a tolvajt, de rendszerszinten műveli.

"csak a projektből alapból kivehető hasznot veszik ki ők, és nem valaki más. Ez az országtól kvázi egy fillért sem von el."

Ezt nem gondolhatod komolyan.
Jóval többet vesznek ők ki, mint az iparági haszon. Az iparági hasznot a tényleges kivitelezők kapják, a többletet meg simán lefölözik. A tálárazottságból adódó többletet.
Ha csak arról lenne szö, hogy az iparági hasznot tennék el, akkor megélnének a piacon is. De sem Lölő, sem Tiborcz sem a többi kivételezett nem rúg labdába tényleges piacon. Csak és kizárólag állami megrendelésekből élnek. Majd bebizonoysodik, ha elvaszti Orbán a hatalmat, hogy a tényleges piacon mire mennek. Pár hónap múlva becsukják a boltot.

"Beszántják a médiát, a demokráciát, a liberalizmust, a jogállamiságot?"

Igen, beszántják.

" pl. a németekkel összehasonlítva fényévekkel jobb itt a sajtószabadság, a liberalizmus, a jogállamiság és a demokrácia. Egyszerű hazudozás ez a progresszívek részéről, semmi több."

A németeknél a PC beszéd erőltetése nem tetszik, nem tetszenek azok a jelenségek sem, melyeket itt leírsz.
De a demokráciájuk sokkal jobb.

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

Deansdale 2020.12.05. 09:09:32

@Nahoten: "A holnap problémájával meg holnap foglalkozzunk."

Ez végtelen rövidlátás barátom, ebből sürgősen ki kell gyógyulnod. Az ország sorsa annál sokkal komolyabb dolog, mint hogy ilyen mentalitással hagyjuk ebek harmincadjára jutni. Az egy nagyon szürreális álom, hogy ha valaki valamit elbasz akkor azt kiszavazzuk és a következő majd helyrehozza - aláírt nemzetközi egyezményekből, EU-s megállapodásokból nem lehet így kimászni, letelepített migránsokat nem lehet deportálni, megszületett vagy nem született gyerekeket nem lehet eltüntetni vagy a varázskalapból előhúzni, ésatöbbi. A dolgoknak kőkemény következményei vannak. Ezt mondjuk láthatnád is ha megnéznéd Párizst vagy Londont. Szerinted ha ott a következő választásokon másra szavaznak, akkor helyreállhat a rend? Akkor a demográfiai problémák elpárolognak, az iszlám megszelidül, a migránsok pikk-pakk asszimilálódnak, stb? Csak a megfelelő párt kell kormányra?

"Legalább az ellenzéknak van valamilyen programja."

Na ja, egyfelől a végtelen pénzosztás, "európai bérek" mindenkinek azonnal, világelső oktatásegészségügy, meg istenfasza csokimázzal. Aki ezt komolyan veszi az meg is érdemli. Másfelől az a "programjuk" (ami sokkal reálisabb mint az első fele), hogy a parlamentet az EU helyi irodájává teszik, automatikusan lepecsételnek bármit ami fentről jön, és cserébe ők lopják ki a szemünket az EU hallgatólagos jóváhagyása mellett, mert persze ha Fegyőrék cserélnék le a teljes bírói kamarát a saját embereikre, abban az EU semmilyen kivetnivalót nem találna jogállamiság szempontjából.

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

Deansdale 2020.12.05. 08:59:03

@Nahoten: "Nem jön vissza Gyurcsány. Gyurcsány vélhetően rajta a Fidesz fizetési listáján."

Azért ez így elég kemény konteó, még én sem vagyok ennyire alusapkás :) Amúgy miért ne jöhetne vissza, az egyik komolyan vehető ellenzéki párt vezetője. De amúgy nem is ez a lényeg, Gyurcsány ezen a ponton már fogalom, olyasmi mint az SZDSZ. Ahogy ma a Munkáspárt és a Mi Hazánk kivételével MINDEN EGYES ellenzéki párt azt a globalista-progresszív programot tolja erőszakkal amit anno az SZDSZ, olyan értelemben minden szóban forgó pártvezető Gyurcsány. Ugyanazt akarják, ugyanazt csinálják, a köztük levő különbségek merőben fiktívek. Mind egy szálig az EU helyi helytartói akarnak lenni akik végrehajtják az országon azt a programot amit az EU azokon az országokon amik hagyják: migráció, LMBTP-őrület, kisebbségek felemelése a többség lenyomásával, fehérgyűlölet, antinacionalizmus, open borders, open society, klímahiszti, ésatöbbi. A momentum, mszp, dk, kétfarkúak, párbeszéd, lmp, és akit kifelejtettem programjai között egyetlen fikarcnyi különbség sincs, mindannyian ugyanezt akarják csinálni. Ebben egyedül a fityisz akadályozza őket, ezért is mocskolják őket vadul és kitartóan, de mellesleg pontosan ugyanúgy ahogy a világ összes progresszíve mocskolja a világ összes nem-progresszívét, mert hát azért a vak is láthatja, hogy Trumpra, Bolsonarora, Salvinire, Putyinra, Dutertére, meg a V4-ek összes vezetőjére PONTOSAN UGYANAZT mondja az összes progresszív mint Orbánra, fénymásolt dumával ekézik az összeset, mintha amúgy Orbán meg Salvini ugyanolyanok lennének. Nem tűnik fel, hogy mennyire fals ez a balos mocsokáradat, mennyire mesterséges és hazug? Nem tűnik fel, hogy a nácizás, fasisztázás, rasszistázás, xenofóbozás, meleggyűlölős, meg az összes többi atomkretén baromság mennyire hamis?

Amúgy Orbán egész pontosan hogyan teszi tönkre az országot? Erre sem hallottam még semmit érdemit. Hatalmat akar koncentrálni a kezébe? Mi a fasz ez, mit jelent KONKRÉTAN, milyen példák vannak rá és ez miért kellene hogy engem érdekeljen? Még jelenleg is attól szenved az ország, hogy túl sok hatalom van progresszív kezekben, az MTA, az SZFE, a CEU, az ELTE, a bíróságok, és még sorolhatnám, mind tele van megbízható libsi káderekkel akik folyamatosan szabotálják a fidesz kormányzását, támadják a magyarságot, agymossák a következő generációkat a libsi igékkel, stb. Ez milliószor nagyobb probléma, mint az olyan beteg fantáziálgatások, hogy Orbán királlyá akarja koronáztatni magát, aminek amúgy semmi jele, 2002-ben is egyetlen pisszenés nélkül felállt a miniszterelnöki székből, és ha bármikor veszít a választásokon megint fel fog.

Vagy az a gond hogy lopnak? Na ezzel az országot nem teszik tönkre, mert az emberek 99,9%-ának kurvára mindegy hogy az aktuális oligarchát Csányinak, Bajnainak, Mészárosnak vagy kutyafaszának hívják. Csókosok mindigis voltak és lesznek, és sosem te leszel az, úgyhogy tök fölösleges az egyik oldal csókosaira köpni, a másikra meg nem. Arról nem is beszélve, hogy ez a "lopás" mennyire félre van értelmezve - az esetek 90%-ában az EU-s pályázatok megnyerését érti ez alatt az ellenzék, és ahhoz hál'istennek nincs elég IQ-juk hogy megértsék, az nem lopás, csak a projektből alapból kivehető hasznot veszik ki ők, és nem valaki más. Ez az országtól kvázi egy fillért sem von el.

Beszántják a médiát, a demokráciát, a liberalizmust, a jogállamiságot? Na erre a végtelen ostobaságra sajnálnék sok időt pazarolni. A nagy EU-s nemzetek ezerszer mélyebben járnak ebben a gödörben, pl. a németekkel összehasonlítva fényévekkel jobb itt a sajtószabadság, a liberalizmus, a jogállamiság és a demokrácia. Egyszerű hazudozás ez a progresszívek részéről, semmi több.

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

Nahoten 2020.12.05. 07:52:30

@Deansdale:
A privatizációkor zsebrevágott cégek, tönkretett iparágak EZERSZER többet ártottak az országnak mint az hogy Mészáros gazdag.

A rendszerváltásko olyan cégnél dolgoztam, ami miatt a nyugati COCOM listáról le kellett venni egy termékcsoportot, mert először mi tudtuk előállítani.
Ennek ellenére azt mondom, hogy kóceráj volt, nem ért semmit.
A rendszerváltáskori fényes cégek legendája egy hazugság. A magyar ipar akkorra végletesen leszakadt a nyugattól.

Mészáros gazdagodása nagyon káros. Anyagilag azért, mert olyanhoz kerül a pénz aki nem tudja értelmesen felhasználni.
Erkölcsileg pedig azért, mert azt sugallja, hogy nem a tanulás és kemény munka a siker kulcsa, hanem törleszkedés.
Egy társdalom mindig kitermeli azokat az embereket akikat akar.
Mi most ilyen Mészáros-féléket termelünk.

"Közben meg úgy tűnik arról nem sokat tudsz, hogy az ellenzék mit akar, mintha egy olyan kép élne a fejedben hogy ha az ellenzék visszakerül a hatalomba akkor itt normális kormányzás lesz."

Nem, nem hiszem azt.
Nem olyan nagy dolog egy ország kormányzása. A költsévetési törvény elfogadása után talán jobb is lenne, ha az országgyűlés nem csinálna semmit. Nem rángatná a gazdságot 23:59-kor kihirdetett, másnaptól érvényes szabályokkal.
Elég, ha a következő kormányzat nem annyira rossz, de leváltható.

" Elég meghallgatni a terveiket az ország jövőjére nézve, hogy tudd, ezeket nem szabad a kormányzás közelébe engedni, különben nekünk reszeltek."

Más dolog terveket szövögetni és megint más végrahajtani azokat.
Legalább az ellenzéknak van valamilyen programja. A Fidesznek legalább az utolsó két választáson programja sem volt. Így nem számonkérhetőek. Most ez jobb?
A holnap problémájával meg holnap foglalkozzunk.

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

Nahoten 2020.12.05. 07:40:37

@zriff:
"egy orwelli rémálom küszöbén áll az egész világ, amihez a balosok örömmel asszisztálnak."

Nem csak a balosok. Minden nagytőkés is. Egyáltalán akinek hatalma van, az mindn határon túl ki akarja terjeszteni és ezt meg kell akadályozni. Nem lesz egyszerű.

Magam részéről amit tudok, megteszek ellene. Mivel ebben a világban egyetlen figylemen kívül hagyhatalan szavazat van: mie költjük a pénzt.
Minden költésemnél mérlegelem, hogy kinek hoz hasznot. Olyanra költöm pénzem, ami ellene megy a centralizálási törékvéseknek.
Pl. Saját felhőm van, saját chat programom a családomnak, stb.

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

Nahoten 2020.12.05. 07:36:05

@Deansdale:

Természetesen lehet igaz is a panel, de mivel a Fidesz nyomja ezért az kevéssé valószínű.

Itt van ez az érv, hogy Orbán személye miatt van az ellenérzés.
Most mi ez? Orbánt nem ismerem, soha nem találkoztam vele és nem is fogok találkozni vele. Személyiségére nincs rálátásom.
Mindössze a politikáját látom, és politikája nem tetszik, amihez semmi köze személyének.

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

Nahoten 2020.12.05. 07:16:15

@Deansdale:

Nem én tenném tönkre az országot, hanem Orbán teszi tönkre.
Nem jön vissza Gyurcsány. Gyurcsány vélhetően rajta a Fidesz fizetési listáján.
Majd jön valami olyan kormány, akinek nem lesz elsöprő többsége, ezért állandóan egyeztetni kényszerül a többiekkel és kialakul egyfajta konszenzus, ahol minden résztvevő hallathatná a hangját.

A kétpártiságról:
Ez tényleg egy rossz irány, vagyis nem nevezném kifejezetten rossznak, csak szuboptimálisnak.
Valamit erre is ki kell találni.

Autógyárakról:
Dolgoztam még a szoci időkben autógyárban. Jelenleg az egyik legnevesebb, autógyártóknak beszállító robotgyárban dolgozom.
Látom, hogy mi nem sikerült annak idején az Ikarusnak, és látom, hogy a csak európai autógyártók milyen iszonyatos tőkével rendelkeznek. pl.: év végén jön egy plusz rendelés, Bayerekhez köthető autógyár kér még _plusz_ 600(!) robotot, az éves mennyiség fölé.
Mo-on az éves eladott robotszám: 35. Gyáram éves termelése 20 ezer(!) robot. Ebből, ahogy írtam, 35 kerül hazai felhasználásra.
Nos, a tőkehelyzetet innen szemléld kérlek!

Orbán utasíthat bárkit, de a környezetében nincs olyan ember, aki képes lenne azt megvalósítani. Kontraszelektált bármokból áll a csapata. Mint minden diktátornak.
Utasította ő az embereit a nemzeti mobilhálózat létrehozására is, de pár milliár elköltésénél többet nem értek el.

Egyébként egyformán látjuk a világ egyéb folyamatait, a túltolt liberalizmusnak nevezett agymenést, a feminizmust, stb.
Véleményünk annyiban különbözik, hogy ti reményt láttok Orbánban, én meg úgy vélem, hogy ő a másik rossz lehetőség.

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

KalmanBlog 2020.12.04. 20:54:49

@zriff: A baj az, hogy nem csak a balosok asszisztálnak hozzá.

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

zriff 2020.12.04. 20:27:03

@Nahoten: Ha ilyen lazán kezeled a helyzetet a leszavazással nézz rá ezekre(klaus schwab/covid-19 the great reset/the fourth industrial revolution)itt már rohadtul nem babra megy a játék, egy orwelli rémálom küszöbén áll az egész világ, amihez a balosok örömmel asszisztálnak.

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

Deansdale 2020.12.04. 17:03:00

@Nahoten: Egyébként az azért egy kicsit kevés, ha mindenféle ellenérvre az a reakció, hogy "fideszes kommunikációs panel", például azért mert egyes fideszes kommunikációs panelek akár még igazak is lehetnek...

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

Deansdale 2020.12.04. 16:56:29

@Nahoten: "Ennyit még egy kormány sem lopott mint ők."

Ez egész egyszerűen hazugság, hülye ellenzéki propaganda. A privatizációkor zsebrevágott cégek, tönkretett iparágak EZERSZER többet ártottak az országnak mint az hogy Mészáros gazdag. Ne az ellenzéki sajtóból tájékozódj arról hogy mit csinál a fidesz, mert akkor garantáltan ostobaságokkal lesz tele a fejed. Közben meg úgy tűnik arról nem sokat tudsz, hogy az ellenzék mit akar, mintha egy olyan kép élne a fejedben hogy ha az ellenzék visszakerül a hatalomba akkor itt normális kormányzás lesz. LOL Kérlek, nézd már meg mit cisnál az egész világon az a globalista-progresszív blokk ami a magyar ellenzéket is uralja, nekik elég lenne 4 év hogy péppé basszák az országot migrációval, LMBTP-lobbival, az EU elé térdeléssel, stb. Ha egyszer a kezükbe kerül a kormánybot onnan nincs visszaút, ez nem úgy működik hogy ha ők sem jók akkor majd 4 év múlva őket is leszavazzuk... Aki eléggé szorgalmas az az országnak maradandó károkat tud okozni, és hidd el, ők alig várják hogy megkezdhessék ezt. És nem azért mert a fidesz-propaganda ezt mondja, hanem mert ŐK MAGUK mondják ezt nap mint nap. Elég meghallgatni a terveiket az ország jövőjére nézve, hogy tudd, ezeket nem szabad a kormányzás közelébe engedni, különben nekünk reszeltek.

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

Deansdale 2020.12.04. 16:47:20

@Nahoten: "A Fidesz leváltására az az ötlet, hogy le kell váltani őket. Majd akkor megtanulják, hogy nem volt olyan jó a kormányzásuk, mint hitték."

Nade könyörgöm, te azért hogy őket megleckéztesd inkább tönkreb*sznád az országot? Nem érzed ezt rövidlátásnak? Orbán majd jól megtanulja hogy nem jó amit csinál, és nekünk magyaroknek ezért "csak" azt árat kell kifizetni, hogy visszajön Gyurcsány és az ország kínok között pusztul el. Én vagyok hülye hogy ez nekem nem tűnik jó üzletnek?

"Egészen addig, amíg a politikusok, akik elvtelenül alakalmazkodóak, rá nem jönnek, hogy mit lehet megtenni és mit nem."

Tekintve, hogy idővel mindenhol beáll(t) a kétpárti adok-kapok, amiből még egyetlen ország sem tudott kimászni, meglehetősen naívnak tűnik az az álláspont, hogy idővel majd megváltozik a politika. A helyzet mindenhol romlik, a legnagyobb múltú legcivilizáltabb demokráciákban is, úgyhogy nem fűzök nagy reményt a politikusok móresre tanításához.

"Autógyártás szempmntjából meg nincs igazad: Mo-nak egész egyszerűen nincs elegendő tőkéje egy autógyár felállításához."

Ez több okból is érdekes gondolat, például mert minimális tőkével is jönnek létre autógyárak manapság, meg mert ott az Ikarus, meg mert már eleve adott a beszállítói hálózat, stb. Merjünk már végre egyszer NEM kicsik lenni, ne legyen már a gondolkodásunk ennyire kishitű. Te akarod megleckéztetni a politikusokat, aki Mo-ból még egy koszos autógyárat sem nézel ki? Ember...

"Kinézed ezt Lölőből vagy Tiborczból vagy bármelyik fideszes tőkésből"

Nincs arra szükség hogy nekik legyen ehhez elég eszük, elég ha Orbán utasítja őket hogy fizessenek meg valakit akinek van.

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

Nahoten 2020.12.04. 16:16:10

@Nahoten:

Vagy pontosabban:

class Orbán : IFidesz

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

Nahoten 2020.12.04. 16:12:13

@Wildhunt:

Szépen hozod a fideszes kommunikációs panelt, amit kiadtak a szimpatizánsoknak.

Hogy miért hozom Orbánt amikor te a Fidesz-t emlegetted.
Mert:

Fidesz = Orbán

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.12.04. 14:01:32

@Wildhunt: Ő az Alfa és az Omega, a kezdet és a vég, vele kelünk és vele fekszünk, mármint nem mi demokraták nyilván, hanem a buta gonosz szélsőfóbisták.

Bejegyzés: Angolul tudóknak kötelező anyag
süti beállítások módosítása