HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @Deansdale: "Garantálom neked, hogy ez az egész csak a #metoo hisztéria miatt történt így" Nem, tévedsz! Ilyen a koreai jog! És ilyen a koreai hagyomány! A középkorban is kivetettek volna rá egy ... (2019.08.21. 19:40) Három a magyar igazság
  • Madarász Henrik: @Deansdale: Rossz volt az időzítése, pont most van ott a tetőpontján a metoo kampány. (2019.08.21. 15:38) Három a magyar igazság
  • KalmanBlog: Az Indexen írtak ma arról, hogy Spanyolországban az apák is mehetnek "szülési szabadságra", és hogy "meglepő nem várt hatása lett" ennek. Vicces, hogy a progresszív szemüveg mennyire elvakítja az e... (2019.08.21. 14:26) Három a magyar igazság
  • Deansdale: @TrollEdomer: Szerintem senki nem mondta, hogy Kenderesi nem követett el hibát, de mondd már meg nekem, ha egy szalonspicces nő egy bárban a te seggedre csap, te rendőrt hívnál? Nem éreznéd úgy, hog... (2019.08.21. 13:29) Három a magyar igazság
  • TrollEdomer: @Frederick2: Úgy tűnik túlzott az igényem, hogy egyik szélsőségre ne másik szélsőséggel válaszoljanak :( Én sem gondolom, hogy Kenderesi egy szexuális ragadozó lenne, de attól még hibát követett el... (2019.08.21. 12:58) Három a magyar igazság
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek:

Frederick2 2019.08.21. 19:40:30

@Deansdale:

"Garantálom neked, hogy ez az egész csak a #metoo hisztéria miatt történt így"

Nem, tévedsz! Ilyen a koreai jog! És ilyen a koreai hagyomány! A középkorban is kivetettek volna rá egy kemény pénzbüntetést - mert már akkor ilyen volt náluk a jog és a hagyomány! Konfuciusz asszondja: aki megfogja egy nő fenekét, azt basszák meg tízezer arany büntetéssel! (Bár ő kínai volt, nem koreai - de hivatkozási alapnak pont megfelelő.) A koreaiak ilyenek, Dean - ez egy más világ! Más szokások, más hagyományok, más szabályok, más jog! Nem érted Koreát, Dean! Hallgass sok K-Pop-ot és megérted ezt az országot! Más hagyomány, más... blablabla...

:P :D

Bejegyzés: Három a magyar igazság

Madarász Henrik 2019.08.21. 15:38:27

@Deansdale: Rossz volt az időzítése, pont most van ott a tetőpontján a metoo kampány.

Bejegyzés: Három a magyar igazság

KalmanBlog 2019.08.21. 14:26:52

Az Indexen írtak ma arról, hogy Spanyolországban az apák is mehetnek "szülési szabadságra", és hogy "meglepő nem várt hatása lett" ennek.

Vicces, hogy a progresszív szemüveg mennyire elvakítja az embert az igazság látásától, hogy mennyire képtelenni válnak egyszerű összefüggések felismerésére is.

Ízelítőnek egy jó kis ellentmondás a cikkből:

"A nemek közötti egyenlőség jegyében és a csökkenő spanyol termékenység visszájára fordítása érdekében idén nyolc, jövőre 12, 2021-ben pedig 16 hétre fogják emelni mindkét szülő gyermekszületési szabadságát."

Látványos az is, hogy míg nálunk 3 év a nő szülési szabadsága - amiből persze csak az elején kapnak sok pénzt, de legalább társadalmilag elfogadott otthon maradniuk - addig a progresszív és követendő példa nyugaton a tervezett emelés után is 4 hónapos babával már vissza fogják zavarni az anyákat dolgozni. Aztán szoptassa a gyereket az apjuk.

index.hu/techtud/2019/08/21/miert_nem_akar_tobb_gyereket_az_az_apa_aki_mar_volt_gyesen/

Bejegyzés: Három a magyar igazság

Deansdale 2019.08.21. 13:29:34

@TrollEdomer: Szerintem senki nem mondta, hogy Kenderesi nem követett el hibát, de mondd már meg nekem, ha egy szalonspicces nő egy bárban a te seggedre csap, te rendőrt hívnál? Nem éreznéd úgy, hogy egy ilyen banális ügyre túlzó lenne ez a reakció? Garantálom neked, hogy ez az egész csak a #metoo hisztéria miatt történt így, ha Kenederesi ugyananannak a nőnek 3 évvel ezelőtt csap a seggére akkor nem lett volna semmiféle botrány.

Bejegyzés: Három a magyar igazság

TrollEdomer 2019.08.21. 12:58:35

@Frederick2: Úgy tűnik túlzott az igényem, hogy egyik szélsőségre ne másik szélsőséggel válaszoljanak :(

Én sem gondolom, hogy Kenderesi egy szexuális ragadozó lenne, de attól még hibát követett el, nem ült érte semmit, de jogos, hogy kapott egy figyelmeztetést.

Bejegyzés: Három a magyar igazság

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.08.20. 22:07:12

Once upon a time
there was all and none;
one moment present
the other one gone.
Forever newborn,
or abysmal old?

… and that be how, Children,
doth Magick unfold.

/yours truly

Bejegyzés: Spiritualitásról

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2019.08.20. 20:43:38

@KalmanBlog: :-D
Jobb megfigyelő vagy, nekem ebből csak a könyves háttér tűnt fel. :-)

Bejegyzés: Három a magyar igazság

Wildhunt 2019.08.20. 08:27:07

@Frederick2: Ja, igazad is van. Arra számítottam elmondod, honnan jön SZERINTED ezekből automatikusan a nemzetiszocializmus. Merhogy ugye kb pont ezt modottam fentebb, mire rámhúztad azon ideológia sikertelenségét, mely történelmünkben utoljára tűzé zászlajára az élettér és kulturáis felsőbbrendűség elméleteit. Vagyis?

Bejegyzés: Három a magyar igazság

Frederick2 2019.08.19. 15:14:09

@KalmanBlog: @don Fefinho: Már csak egy My Little Pony (MLP, brony) cucc hiányzik (mondjuk egy bögre vagy egy figura). Az amúgy is trendi a "másképpen férfias" férfiak körében. :P

(Ha jót akartok magatoknak, ne írjátok be a Google keresőbe, hogy "brony".)

Bejegyzés: Három a magyar igazság

KalmanBlog 2019.08.19. 12:45:40

@don Fefinho: Mind your optics! Optics are everything!

Bejegyzés: Három a magyar igazság

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.08.19. 12:43:34

@KalmanBlog: Happy merchant mémes tenyérdörzsölés, vastag alsó ajak, stb.

Bejegyzés: Három a magyar igazság

KalmanBlog 2019.08.19. 12:07:54

@Frederick2: Rákattintottam a videóra de hang nélkül, mert nem vagyok egyedül. Csak a látványvilág hatását engedtem át megérzés alapú szűrőkön, hogy mi lesz a benyomásom az illetőről. Hát, ez az ürge így ránézésre nem szimpi:

Könyves háttér: okos vagyok!!!!!
Tetkó: degenerált
Borotvált, de bajuszka látszik: hülyegyerek
Belőtt haj, sminkelt arc a szem körül: buzi

Mára ennyi a mélyenszántó elemzésem :-)

Bejegyzés: Három a magyar igazság

Frederick2 2019.08.19. 08:08:57

@Deansdale: @Sipi81: @Madarász Henrik: Íme, egy szép példa arra, mennyire nem képesek összefogni egymással a jobboldali erők.

Elvileg a Mi Hazánk és az Identitás Generáció célja ugyanaz (nem sorolom). Igazából adva van egy lehetőség az összefogásra és együttműködésre, közös munkára. Erre mit tesz a hülyéje? Hát nem ekézi, mint a szart?!

www.youtube.com/watch?v=obu5uGmWVPI

Ja, és az Identitás Generáció, hasonlóan, mint a Mi Hazánk, le akarja váltani a "korrupt jobboldalt", ami a FIDESZ. Miközben egymásra is csúnyán néznek.

Elhiszem, hogy létezik olyan, hogy marakodás a hatalomért. Amit aztán szép elvek mögé bújtatnak a jobboldalon is. De most, amikor két forradalom, az iszlám forradalom és a kulturmarxista forradalom, egyaránt veszélyezteti Európát, és azon belül, Magyarországot, nem inkább összefogni kellene a jobboldali pártoknak és mozgalmaknak?

Bejegyzés: Három a magyar igazság

Frederick2 2019.08.19. 08:00:21

@Wildhunt: Ezt a kommented hányadik pálinka után írtad? Csak úgy sistereg az indulattól? :D

De válaszolok rá!

"Szerintem te is náci"

Méghozzá NYELVTANNÁCI!

"Bammeg"

Úgy bizony, ebbe kötök bele, mint a magyar nyelvhez hűséges NYELVTANNÁCI! Kezdődik a nyelvtan óra! Hogy írjuk helyesen a szexuális aktusra felhívó indulatszót? Na, hogy? Tudod te azt! Most százszor le kell írnod a táblára - helyesen -, hogy "baszd meg"! Neki is kezdhetsz; van rá 30 perced!

"szalmabáb vagy árnyékbox"

Árnyékbokszolok egy szalmabábut!

"mi a bajod az élettér elmélettel"

Lehet itt pofázni a fehér faj életteréről, miközben a fehér fajon belül nincsen semmiféle szolidaritás. Kis közösségekben igen, de az nem elég az élettér megtartásához - és vele a túléléshez.

"azzal hogy egyes kultúrák alsóbbrendűek a többinél"

Hogy az eszkimó kultúra minden felhalmozott ismeretével és tudásával együtt alsóbbrendű a vietnami kultúrához képest, az tény. De ez egy olyan információ, amivel nem kezdek semmit. Esetleg használhatom egóépítésre, hogy a magyarok fejlettebbek a navaho indiánoknál, de ez meg már valahol szánalmas kompenzálás.

Ezen blog kommentmezejében meg úgyis mindenki pofázik szabadon és kötetlenül, miközben érdemben semmit sem tesz sem a kultúrája, sem a civilizációja, sem a nemzete megmentése érdekében.

Mi vagyunk a szájkarate-osztag, mindenkit leverünk a kemény szövegünkkel, aki szembejön velünk az utcán!

Amúgy szerintem elbeszéltünk egymás mellett, de az ilyesmi meg megesik.

Puff, én beszéltem! Átadom a szót a következőnek! Igen, @bomberhopper: ?

Bejegyzés: Három a magyar igazság

bomberhopper 2019.08.18. 22:33:52

OFF, de vhova be kell tennem. Vannak még csodák... kicsit Puzséros a lendület, viszont egyszer élünk, van benne ráció.

hulyekkimeljenek.blog.hu/2018/09/12/a_muvelt_nyugat_es_az_o_szolidaritasa

ugyanitt:

hulyekkimeljenek.blog.hu/2018/07/31/hidlezaras

Bejegyzés: Három a magyar igazság

Wildhunt 2019.08.18. 21:45:36

@Frederick2: Bammeg, nem tudom eldönteni hogy ez most szalmabáb vagy árnyékbox. Szerintem te is náci vagy és holokausztot akarsz, mert Hitler ivott vizet, és te is minden nap valamilyen formában fogyasztasz folyadékot.
Bónuszkérdés: mi a bajod az élettér elmélettel, vagy azzal hogy egyes kultúrák alsóbbrendűek a többinél?

Bejegyzés: Három a magyar igazság

Madarász Henrik 2019.08.18. 21:25:45

@Frederick2: Megértem, tényleg borzasztó, hogy a világnézetüket mindenhova betolják, elvileg teljesen politikamentes helyekre is, nem lehet szakmai / hobbi ügyekről normálisan beszélni. Ezért is szoktam ide írni, amikor a balos szemetet tolják az eddig politikamentes szórakoztató műfajokban, mert felháborít hogy tönkreteszik ezzel.

Bejegyzés: Sci-fi ajánló és ajánlatkérés

Frederick2 2019.08.18. 20:48:31

@Madarász Henrik: A Moly-ra visszatérve...

Egyrészt, azért szomorú a Moly átpolitizálása, mert egy elég fasza virtuális fórum lenne, ahol lehetne beszélni kötetlenül irodalomról. Én szeretek irodalomról beszélni, művekről, regényekről, novellákról, írókról, kiadókról, irányzatokról, stílusról - és kifejezetten frankó lenne egy olyan virtuális hely, ahol erről szabadon lehetne diskurálni a többi emberrel.

Másrészt viszont, tökéleten bemutat bizonyos dolgokat.
- ha valaki tapasztalatokat akar szerezni, milyen egy igazi balliberális irodalmi közeg, akkor a Moly egy megfelelő hely ehhez
- a Moly ezáltal a veszélyekre is felhívja a figyelmet: a szabadgondolkodás korlátozása a véleménycenzorok által, az irodalom átpolitizálása
- a Moly is egy jelzés arra, hogy a kultúra nagy része még mindig balliberális kézben van

Bejegyzés: Sci-fi ajánló és ajánlatkérés

Madarász Henrik 2019.08.18. 20:03:41

@Frederick2: Én akciós antikvár könyveket szoktam venni, újat ritkábban.

Bejegyzés: Sci-fi ajánló és ajánlatkérés

Frederick2 2019.08.18. 19:59:46

@Madarász Henrik: Óh, én is ritkán veszek könyvet. Egy történeti szakmunka volt az utolsó, amit megvettem, de az megfizethető áron volt. Könyvtárosként hozzá tudok jutni sok könyvhöz - megvan ez az előnye. :) De én se nagyon adok ki pénzt könyvért.

Bejegyzés: Sci-fi ajánló és ajánlatkérés