HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: @Deansdale: Plusz a zsidók által is elismert tény, hogy a kommunista vezetők között "felülreprezentáltak voltak" és sokkal több mint 6 millió ember megölésében vettek részt. Amit persze elfelejtenek... (2019.03.26. 09:37) Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak
  • GABOR2: @TrollEdomer: A nácik igazából baloldaliak, csak Hitler eretnek lett két dologban. Demokratikusan akart nyerni és fajban ( nem nemzetben ) gondolkodott és csak őket akarta boldogítani. (2019.03.26. 09:30) Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak
  • Deansdale: @TrollEdomer: Ha csak balra tolódnának az oké, de tudatosan dolgoznak a fehér nemzetállamok elpusztításán. Bár, végülis, ez nevezhető balra tolódásnak, csak akkor nem az a tanulság hogy a zsidókat n... (2019.03.26. 08:33) Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak
  • KalmanBlog: @Papírsárkány: Hehe :-). Ezt én is láttam. Az értelmi szerző gondolom arra akart rámutatni, hogy Ilhan Omar náci retorikát használ. Arra viszont nem gondolt, hogy eközben a sajtó által szisztematik... (2019.03.26. 08:15) Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak
  • TrollEdomer: Azért az, hogy középkori, keresztény Európában zsidók jobb esetben másodrendű állampolgárok voltak, aztán nácik irtották őket, minden rossz genetikai hajlam nélkül is azt eredményezi, hogy zsidók in... (2019.03.26. 07:56) Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek:

GABOR2 2019.03.26. 09:37:38

@Deansdale: Plusz a zsidók által is elismert tény, hogy a kommunista vezetők között "felülreprezentáltak voltak" és sokkal több mint 6 millió ember megölésében vettek részt. Amit persze elfelejtenek. A Dunába lövetés is nem a zsidók belelövetésével kezdődött, hanem fordítva.

Egyébként érdekesség, hogy a Mazsihisz le akarja állítani a csontok kivételét onnan. Talán azért mert kiderülne, hogy a többség ott nem is zsidó?

Mindensetre nem is találtak ott semmi csontot állítólag.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/mazsihisz-a-dunaba-lott-zsido-emberek-kutatas-felfuggesztes/jvnrt9z

akibic.hu/2019/01/16/nem-talalt-csontokat-a-dunaban-az-izraeli-kutatocsapat/

Bejegyzés: Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

GABOR2 2019.03.26. 09:30:49

@TrollEdomer: A nácik igazából baloldaliak, csak Hitler eretnek lett két dologban. Demokratikusan akart nyerni és fajban ( nem nemzetben ) gondolkodott és csak őket akarta boldogítani.

Bejegyzés: Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

Deansdale 2019.03.26. 08:33:45

@TrollEdomer: Ha csak balra tolódnának az oké, de tudatosan dolgoznak a fehér nemzetállamok elpusztításán. Bár, végülis, ez nevezhető balra tolódásnak, csak akkor nem az a tanulság hogy a zsidókat nme kéne piszkálni, hanem hogy minden balosnak ellen kell állni, beleértve a zsidó balosokat is, mert a balosság egyenlő a nyugati civilizáció elpusztításával. Ha így értetted...

Nem Netanjahuval van a gond, őt kár belemosni ebbe a témába.

Az érdekes kérdés az, hogy mi a francért nem képesek a zsidók senkivel sem együtt élni békében. Akár azt is mondhatnám, a zsidóknak többezer éve volt arra, hogy találjanak 1 országot ahol be tudnak illeszkedni és hasznos tagjaivá válni a társadalomnak ANÉLKÜL, hogy azonnal rástartolnának az összes hatalmi pozícióra és amint megkaparintották azokat elkezdjék a helyi népesség ellen használni. Eddig nem sikerült nekik. Hazánkban kétszer kerültek hatalomra nyíltan, mindkétszer azonnal mészárolni kezdték a magyarságot. (A Kohn Béla és Rosenfeld Mátyás neveivel fémjelzett korszakokra gondolok.) Közvetetten most is hatalmon vannak, övék a teljes bankszakma, a média zöme, rengeteg politikai pozíció, a civilszférában és az oktatásban rengeteg befolyásos hely, stb. Holott a népességben cirka 2%-ot tesznek ki, ha minden igaz. A médiahatalmukat pedig arra használják hogy a fidesz ellen agitáljanak, népszerűsítsék a progresszív pártokat, a migrációt, a degenerációt, ésatöbbi. Miért nem tudnak úgy beilleszkedni, mint a kínaiak? Azokkal semmi baj nincs, akárhová mennek a világon mindenütt elvannak békében, nem terveznek puccsot, nem foglalják el a helyi médiát, stb. Ha a zsidók ugyanazt hoznák mint a kínaiak soha senki nem piszkálta volna őket.

Mellesleg ha utánanézel a weimari köztársaságnak kiderül hogy a nácik abszolút nem véletlenül haragudtak rájuk, Weimar kb. az volt a németeknél mint nálunk a tanácsköztársaság. Egy rakás zsidó mindent tönkrevert a németeknél amit lehetett, a kultúrát, gazdaságot, politikát, közerkölcsöt, művészetet, stb. Ja, mindezt azok után hogy az 1.VH-t a németek úgy vesztették el hogy a saját zsidó népességük árulta el őket. Hm.

Bejegyzés: Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

KalmanBlog 2019.03.26. 08:15:18

@Papírsárkány: Hehe :-). Ezt én is láttam. Az értelmi szerző gondolom arra akart rámutatni, hogy Ilhan Omar náci retorikát használ.

Arra viszont nem gondolt, hogy eközben a sajtó által szisztematikusan elhallgatott kérdéseket feszeget, amiket hallgatólagos megegyezés szerint nem írunk le a sajtóban.

Kicsit olyan ez, mint amikor az a kérdés, hogy a sorosozás antiszemitizmus-e?

Bejegyzés: Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

TrollEdomer 2019.03.26. 07:56:44

Azért az, hogy középkori, keresztény Európában zsidók jobb esetben másodrendű állampolgárok voltak, aztán nácik irtották őket, minden rossz genetikai hajlam nélkül is azt eredményezi, hogy zsidók inkább balra tendálnak.

Tegyük hozzá, nem Netanjahu hőbörög amiatt hogy orbán kerítést épít, meg hogy meri elutasítani homoházasságot.

Bejegyzés: Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

GABOR2 2019.03.26. 00:10:02

Milyen érdekes, hogy pont az nap amikor Trumpot felmentik, vagy valami hasonló, a Golam fennsíkot elismeri Izrael részének. Valamit valamiért?

Bejegyzés: Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

csi szi 2019.03.25. 21:29:11

@don Fefinho: Geopolitikailag az USA és az EU (vagyis a németek) érdekei nem azonosak. Az EU érdeke a normális viszony lenne Oo-val (és Kínával), az USA érdeke az állandó feszültségkeltés.
Más kérdés, hogy az EU nem tudja az érdekeit hatékonyan képviselni az USA-val szemben (sem), a németek sem nagyon... pl. egyelőre az oroszoktól veszik a gázt, mert nekik megéri, de állandóan revolverezik őket emiatt, és az amik nagyon szeretnék megfúrni az újabb vezetéket is persze (pláne további, Ukrajnát elkerülő vezetékeket, hiszen olyan jól rátenyereltek Ukrajnára). Ahogy a kínaiakkal való kereskedelmi háborúzás sem a németek érdekében áll...

Bejegyzés: Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.03.25. 19:21:16

@Deansdale: Geopolitikai értelemben az USA (és az EU, vagyis a németek) konkurenciája, ütköznek az érdekek meg a stratégia.

Bejegyzés: Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

Deansdale 2019.03.25. 17:45:55

@Yotengri: A bank nem orosz, hanem ex-KGST-s, amiben a magyarok is benne vannak, azért nem kellene betojni mert ide költözik. Ezen meg szétröhögtem magam: "állítják az Indexnek nyilatkozó kémelhárítási szakemberek". Ez már csak így működik, a kémelhárítók minden bulvárlapnak nyilatkozgatnak :)

"A bank tagadja, hogy orosz kémbank lenne."

ROTFL Mi a faszt akarnának itt az oroszok a bankkal kémkedni amit anélkül ne tudnának? Amúgyis, ha Orbán tényleg Putyin-báb akkor kiad önként mindent.

Tudod mit, jelenleg az oroszoktól félek a legkevésbé, az egyetlen valamirevaló hatalommal rendelkező ország ami nem bizonyította az utóbbi pár évben hogy ártani akar nekünk. A rendszerváltás óta bármely EU-s hatalom többet ártott nekünk mint a ruszkik, a merkeli németek pl. pont megérdemelnék hogy kissé megszívassuk őket, amire sajnos nem fog sor kerülni.

Én megértem azoknak a muszkafóbiáját akik még a több évtizedes elnyomásra emlékeznek, de ez a modern paranoia, hogy Putyin világuralomra tör szánalmasabb mint amennyire nevetséges. Ő lett az új univerzális mumus akire a nyugat mutogat, de arról még senki egy betűt sem tudott mondani hogy mégis kinek ártott akár egy ujjal is. A Trumppal való összejátszás hoax is épp most dőlt be, amiről 2 éve mondogatjuk hogy kamu.

Bejegyzés: Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

Frederick2 2019.03.25. 17:36:12

@Deansdale: Erről csak néhány dolog jut eszembe, a következők:

- Sok évtizeden keresztül ment az a toposz a magyarországi németekkel szemben, hogy minden olyat támogattak, ami árt a magyarságnak. A Habsburgokat (a kurucokkal és az 1848-kal szemben), meg a hitleri Németországot. Részigazságai voltak; tényleg volt egy nagyszámú német értelmiségi, amely beállt haszonélvezőként a Habsburg-rendszerbe, nem egyszer a magyarság kárára; és igen, volt egy rétege a magyarországi németségnek, ami később támogatta Hitlert (Volksbund). Nem egyszer voltak ezeknek magyarellenes felhangjai is. Ami reakcióként, visszahatásként kihozott a magyarok (nem elhanyagolható) részéből egyfajta németellenességet. Szerencsére a 2000-es évekbe kikopott; csak néhány helyen lehet még németellenes megnyilvánulásokat hallani (pl. Balaton). De amikor ez dívott, azért ez lecsapódott az olyan német polgárokon is, akiknek semmi közük nem volt az egészhez. A 48-as szabadságharc idején nem egyszer németeket vertek meg az utcán; a szovjet megszállás után kitelepítették a svábokat.

Ez az analógia levezethető sok más etnikumnál is. Köztük a zsidóságnál is.

- Továbbfűzve a gondolatot. Semmi garancia nincs, hogy egy zsidók ellen hergelt társadalomnak ne lennének áldozatai. Ha már példának hoztad a hitleri Németországot: ott elég sok tömeges áldozat volt, nemdebár? De jó analógia a mostani új-zélandi eset: a csávókám annyit értett meg a migráció JOGOS kritikájából, hogy nekiállt muszlim civileket gyilkolni. Vagyis simán kikövezhető a terep az idiótáknak.

- Továbbra is fenntartom, hogy ez olyan buli, amiben nemcsak zsidók vesznek részt. Hanem sok más etnikum, nemzetiség fiai és lányai is. (Teszem azt: a német származással büszkélkedő Havas Henrik.)

- Természetesen én is az elszámoltatás híve vagyok. De személyre szabva, nem etnikumra. Úgy gondolom, simán személyenként elszámoltathatóak lennének a vadi bűnösök egy esetleges tetemre hívás idején. Felesleges a származással való bűvészkedés.

- Azt sem szabadna elfelejteni, hogy egy csomó történelmi trauma nem lett rendesen kibeszélve a társadalomban. Vannak témák, amik szigorúan meg vannak tiltva a hazai értelmiségnek, hogy nyilvános vitát tartsanak róla. Pl. a Tanácsköztársaság zsidó többségének ténye; az ügynökakták; a privatizáció; a cigány maffiák tevékenysége - sorolhatnám. A témák tabusításával viszont nem csupán az egészséges diskurzust akasztották meg, de rengeteg frusztrációt is konzerváltak a társadalomban.

Még volt egy-két gondolatom ezzel kapcsolatban, de most kiment a fejemből. Talán eszembe jut.

Bejegyzés: Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

Deansdale 2019.03.25. 17:29:27

@Frederick2: "Bár engem - Deansdale-lel és Falafel-lel ellentétben - nem érdekel mások származása."

Nem a származás a lényeg, de ha mondjuk az egész világon a filippínók uralnák a médiát, a politikát és az oktatást, és ők nyomatnák a fehérellenes propagandát, akkor azért szabad lenne kimondani hogy a filippínókkal valami nincs rendben? A történelem legnagyobb trükkje hogy miután magukra haragították Hitlert erre hivatkozva sérthetetlennek és kritizálhatatlannak nyilvánították saját magukat, és ezt az egész világon A SAJÁT HATALMUKKAL ERŐLTETIK MÁSOKRA. Mit gondolsz kit érdekelne a holokauszt vagy az antiszemitizmus ha nem a zsidók kezén lenne majd' minden fontos társadalmi pozíció?

Máshogy fogalmazva: a fasz se törődne azzal hogy ki honnan származik ha nem lenne egyértelmű minta abban hogy kik azok akik el akarnak pusztítani minket. Nem a koreaiak, nem a bantuk, nem a skótok, nem az eszkimók.

És azt remélem hozzá sem kell tenni, hogy nem minden zsidóról beszélünk. Ez a minden bogár rovar de nem minden rovar bogár helyzet: nem minden zsidó küzd a fehér faj eltörléséért, de akik azért küzdenek azok gyanús módon túlnyomó többségükben zsidók.

Azt is megírtam már, hogy szerintem Hitler hülye volt amiért az 1% zsidó vezetői réteg helyett a 99% zsidó átlagjóskát támadta meg. Semmi értelmét nem látnám a zsidók ellen szervezkedni, nem az a lényeg hogy bántsuk azt akinek nagy az orra, csak a befolyásos pénzügyi, politikai, művészeti stb. pozíciókból kellene kirúgni néhány embert (akik történetesen véletlenül mind zsidók, mit ad Isten), és helyreállhatna a rend. Illetve most már sajnos meg kell küzdenünk az aknamunkájuk következményeivel is, lásd a migrációt. Ha a vezetői réteget el is távolítjuk még mindig a nyugati országok előtt áll egy valószínűleg igen véres megtisztulási folyamat, dehát adja az isten hogy békésen megoldhassuk és senkinek egy haja szála se görbüljön. Aki AKARJA a konfliktust az nem normális, de sajnos aki rendet akar, vagy túlélést, az valószínűleg bele fog kényszerülni a konfliktusba. Ja, és mindez nyilván elsősorban a nyugati országokra vonatkozik, itt hál'istennek nincs annyi migráns. Nekünk a cigók jutottak :)

Bejegyzés: Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

Kisgé 2019.03.25. 17:25:57

@Frederick2: Ezt nem egészen értem. "Indokkeresés" meg "fasza érvek" azok a fekete-fehér tények, hogy a weimari Németországot (amiben pontról pontra felfedezhető volt a mai nyugat összes degeneráltsága az 1920-as években!) kik irányították, kik írták az újságjait, kik futatták degenerált klubjait stb..?

Bejegyzés: Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

Deansdale 2019.03.25. 17:13:23

@Frederick2: "ezekkel a gondolatokkal (amúgy idézhettem volna az egész kommentet) elég gyorsan kivágnád a biztosítékot a Lánczi András - G. Fodor Gábor - Békés Márton által fémjelzett (távvezérelt és agymosott?) konzervatív értelmiségi vonalnál"

Eljutottunk oda hogy már nincs mit variálni, a fehér nemzetállamok tönkretétele a célegyenesbe jutott, ha nem változtatunk valamit most azonnal akkor nem kell hozzá 10 év és nyakunkon a végkatasztrófa. Jelen pillanatban 3 nagy egzisztenciális krízis fenyegeti a nyugatot úgy, hogy közülük bármelyik egyedül is képes lenne országokat bedönteni: 1. a kétpólusú politikai szembenállás abszolút kiélezése, az együttműködés ellehetetlenítése, az oldalak radikalizálása; 2. a liberális elmeháborodás a transzneműséggel, a buzilobbival, a feminizmussal, a klímapánikkal, és az összes többi dekadens kultúrmarxista baromsággal ami egyrészt a népszaporulatot csökkenti, másrészt a nyomorba alázza a közbeszédet, a közerkölcsöt, az országaink nemzetközi megítélését, stb., plusz tovább szaggatja a társadalmat egymással ellenséges csoportokra; 3. a migráció. Ezekben az a közös, hogy mindegyiket zsidók népszerűsítik és szponzorálják, de természetesen csak a fehér országokban és azokon belül is csak a fehér lakosságnak. (Valakik heccből csináltak olyan mémeket, amik a zsidó nők és néger férfiak kapcsolatát népszerűsítették, és sok zsidó úgy reagált hogy az antiszemitizmus és gyűlöletkeltés. Na ennek varrj gombot a mögöttes tartalmaira.) Az, hogy erről egyesek nem akarnak beszélni, mert ez antiszemitizmus, csak azt bizonyítja hogy a zsidóknak milyen félelmetes hatalma van mindenhol és mindenki fölött, hogy már beszélni róluk is bűnnek minősül. Ez egy darabig még tűrhetőnek tűnt, amíg csak arról volt szó hogy anyagilag zsigerelnek ki minket a bankrendszeren keresztül és azzal hogy ők irányítják a fehér országok politikáját, de most hogy nyilvánvaló lett, el akarnak pusztítani minket, már nincs miért vacillálni. Ott tartunk, hogy újságcikkeket írnak a fehér ember migránsokra cseréléséről, és alig várják hogy bekövetkezzen, mi meg még mindig azon basszuk a rezet hogy szabad-e ezt szóba hozni. lol

Ilyen értelemben a fideszben sem bízom, Orbánban sem, és mindigis megvolt az a hátsó sejtelmem hogy nem azért lett itt kerítés, mert Orbán annyira tökös, hanem mert a zsidók valamiért így akarták, és ezt adták utasításba Orbánnak.

Bejegyzés: Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

Frederick2 2019.03.25. 16:27:39

@Kisgé: Természetesen. Hiszel kell valami indok, hogy sovén módon gyűlölhessük a zsidókat. Fasza érvek kellenek hozzá. A gyűlölet meg adja az identitást.

Bejegyzés: Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

Kisgé 2019.03.25. 15:56:30

@Frederick2: Csak az az érdekes, hogy egy bizonyos (((etnikum))) mennyire felülreprezentált ezeknél a mozgalmaknál...
heartiste.wordpress.com/2019/03/22/exposing-the-secrets-of-the-weimar-republic/
Every fuckin' time...

Bejegyzés: Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

Madarász Henrik 2019.03.25. 15:51:56

@Frederick2: 1990 előtt egyedül a Galaktika létezett és elég jó írók írásai jelentek meg ott és a Galaktika sok jó könyvet is kiadott, akkoriban rengetegen olvastak sci-fit.

Bejegyzés: Sci-fi ajánló és ajánlatkérés

Frederick2 2019.03.25. 15:37:11

@csi szi:

"a magyar zsidók pedig nem voltak jobboldaliak"

Már jó ideje szivárognak be a zsidók a jobboldalba. Nem csupán Magyarországon, de nemzetközileg.

Bár engem - Deansdale-lel és Falafel-lel ellentétben - nem érdekel mások származása. Mert szerintem nem ez a döntő, egyáltalán. A neoliberalizmus, a neomarxizmus, a neofeminizmus, a neojakobinizmus nevében történő pusztításnál bármilyen nemzetiségű, etnikumú és fajú ember kitombolhatja magát. Nem döntő tényező - ez a boszorkányüldözés inkább káros, mint hasznos.

Bejegyzés: Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

csi szi 2019.03.25. 15:35:56

@Frederick2: Valamikor régen olvastam asszem. Én mondjuk nem ismerem őket, én még ahhoz a generációhoz tartozom, amikor a Magyar Fórum és Csurka István dolgozatai voltak az irányadók a komolyan nemzeti beállítottságú oldalon, még akkor is, ha túl radikálisnak tartottuk egyes dolgaikat :D
Orbán és haverjai szerintem sem antiszemiták, hiszen szélsőliberálisokként indultak annak idején, bár Bayer Zsolt is állítólag a haverjuk, őt pedig elég sokszor vádolták ilyesmivel.

Bejegyzés: Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak