HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Utolsó kommentek:

Frederick2 2018.09.25. 21:51:31

@Mia and me: Mészáros Lőrinc ellopta a szendvicsem. A rohadék! Ahelyett, hogy készített volna egyet a feleségével - ellopta! Rohadt tolvaj gazember!

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

Frederick2 2018.09.25. 21:46:46

@don Fefinho: Csingiling csak bosszant minket. Engem kellően lefárasztott - leginkább az utolsó nekem szánt kommentjével.

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

Deansdale 2018.09.25. 20:45:39

@Mia and me: A legkevésbé sem tartom magam merev embernek, KIZÁRÓLAG az igazsághoz ragaszkodom, és ha valaki igazabbat mond mint amit addig gondoltam akkor elfogadom azt. Csak hát a mi vitánkban még semmit nem mondtatok ami újdonság lett volna nekem és/vagy rávilágított volna valamilyen tévedésemre. Rongyosra vertetek pár billentyűzetet azzal, hogy a fityisz korrupt, lop, ésatöbbi (ezt én is tudom és sosem cáfoltam, bár a mértékét szerintem erősen túlbecslitek), illetve olykor megpróbáljátok csökkenteni a migráns-, a cigó- és a libsiügy horderejét, amik pedig szerintem jóval fontosabb kérdések mint a korrupció. A gazdasági kérdéseken szoktunk még vitázni, a konrét adataimra soha nincs semmi válasz, csak homályos utalások hogy a vitapartner máshogy érzi. Én lennék merev? Ugyan.

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

Mia and me 2018.09.25. 20:36:51

@Frederick2: "Nem, te nem tudod elfogadni azt, hogy nem az a véleménye, mint neked, és ezért újra és újra és újra és újra nekiveselkedsz a meggyőzésének, miszerint neked van igazad."

nem akarom Deansdale-t meggyőzni, pont úgy megingathatatlan mint én :)

" NEKED EZ ÖRÖMET OKOZ. De nem a vita, hanem a BOSSZANTÁS."

Újabb önjelölt pszichológus. Aki megmondja hogy a másik mit miért tesz és mit érez közben. Grat.
Figyu, ha ennyire gáz, akkor megvonom magamtól ezt az óriási "örömet", hogy merev és sarkos emberekkel vitázom vagy próbálok vitázni, aztán tromfoljátok helyeselve egymásra napról napra, hogy bezzeg a soros meg dejóvállveregetés az orbánnak, meg milyen tökös aki az eu előtt pukkancskodik (a pénzükért meg tartja a markát), meg ugyan néha nem mindegy megy flottul de hát még mindig jobb mintha zarabok vásárolnának csapatostul a spárban (ja, bocs, teszik, este 8 után menj el egy belvárosi boltba), és minden-nő-megjobbantennéha mosnafőznegyereketnevelneCSAK.

„Én sosem orbánozok, én csak lócizni szoktam ;-)”

Tudod, ez a politikusoknak nem ejtjük ki rendesen a nevét,"

Máészáros mióta politikus?

"De most komolyan, amikor eltorzítva ejtitek ki és írjátok le a politikusok nevét, mit hisztek? Hogy ő elolvassa, és megsértődik?"

?
Ez elég mágikus világképnek hangzik. Hogy bármit azért ír bárki szerinted mert azt gondolja, hogy majd az illető elolvassa és örül vagy megsértődik...
Szerintem senkinél nem ezért van "becézgetés" inkább csak utalás, hogy mindenki tudja kiről van szó, viszont a neten hacsak nem vagy újságíró, és nem cikket írsz, akkor nem szokták kiírni az illető nevét.
Nem tudtam hogy ez "libsi" jellemző, én azt vettem észre tökre mindenki ezt teszi- bárkiről is van szó.

"Bocsánat, hölgyem! Amikor huszadszorra nyomod be ugyanazt a
problémát (jaj, ezek lopnak, jaj, ezek stadiont építenek"

jaj jönnek és megesznek a zarabok....
jajdejó mennyit nőttek a minimálbérek...

" Talán egy olyan hölggyel van dolgunk, aki szereti, ha foglalkoznak vele?"

? én vagyok az EÜ?

Nem kötelező válaszolni a "hülyeségeimre"- amikor én nem teszem Deansdale ezerszer leírt parízerére, akkor nem azért nem teszem mert elfogadtam az álláspontját és meggyőzettem, hanem mert nem vagyok net közelben, nem akarok már többet írni, nem akarom leírni 100adszor is...
Ezek szerint Deansdale meg le akarja? Szerintem ő sem. Akkor válaszol, amikor azt érzi válaszolnia kell. Akkor ír ha úgy érzi, valamit hozzá tesz a vitához (ahogy én is). Hogy esetleg ez neki (meg nekem se) sikerül mindig, az egy másik dolog.

Mellesleg itt nem lehet semmiről beszélni, mert bármiről ír bárki kritikus hangon, azonnal az jön fel, hogy deazorbánkormánymégiscsakjobbmintabármimásik. Láttam én már nem nekem írt kommentet is, ahol ugyanez volt, csak ott az uriemberek valóban leszarják utána és nem szélmalomharcolnak Dean-nel. De tudok olyan neveket, akikkel részben, illetve bizonyos pontokban egyetértek egy -egy témában, és ők is félre vannak söpörve a véleméynükkel és le van zárva a vita azzal, hogy de nem úgy van, vagy hogy nem jól nézi a ksh adatokat....

„Te azt mondod ez a létező világok legjobbika”

Nem ezt mondja. Azt mondja, AZ ORBÁN-KORMÁNY JOBB, MINT AZ ELLENZÉKI PÁRTOK BÁRMELYIKÉNEK URALMA, meg azt mondja, hogy AZ ORBÁN-KORMÁNY JOBB, MINT A MERKEL-KORMÁNY, A MAY-KORMÁNY, A MACRON-KORMÁNY MEG A SKANDINÁV KORMÁNYOK."

Vagyis jobb mint európa-kormányai.
Oké, akkor minek vagyunk uniós tagok "ezekkel"? Ja tudom ez is ezerszer feltett kérdésem, és nincs rá válasz. Biztos bosszantásból írom. és biztos "kínlódásból" nem tudja rá senki a választ.

"Van egy másik neve is annak, amit csinálsz. Biztos ismered a fogalmat, hallhattad már sokszor. TROLLKODÁS."

Ha ez az, akkor ezennel abbahagyom.

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

Deansdale 2018.09.25. 20:24:18

@Mia and me: "Az ezresedre: lehetne olyan is hogy"

Pontosan arról beszélek, hogy a "lehetne" nem játszik. Lehetne kedd után péntek is, főzni viszont abból kell amid van. Az ellenzék soha nem fog együttműködni a fidesszel, különösen azok után, hogy ráálltak a globalisták által kijelölt progresszív pályára, és elkezdték nácizni a tőlük sokkal kevésbé szélsőséges vagy zsarnoki közép-jobbos tömegeket. Hogy ennek a stratégiának mi a végjátéka azt Kavanaugh beiktatásán nézheted meg, ha érdekel és tudsz angolul.

"Ilyeneket csak te szoktál írni"

Ja, akkor csak álmodtam a rendszeres korrupciózásról meg lopásozásról meg mészároslőrincezésről, az ellenzék ilyesmivel sosem foglalkozott.

Vagy úgy érted, senki nem állít olyat hogy az ellenzék közül bárki is jobb lenne mint a fidesz? Akkor mi a csodáról beszélünk itt már hónapok óta? Ezek szerint te is elismered, hogy a fidesz a legjobb választható párt a nyerésre esélyesek közül? Megint visszatértünk oda, hogy ti egy álomvilágról beszéltek, arról hogy milyen jó lenne ha valóra válnának az álmaitok, és minket néztek hülyének akik a realitások talaján állva szeretnénk egy szebb jövő felé araszolni, nem valami fantazmagóriával. Szerinted én nem tudom, hogy a fidesz tevékenysége szuboptimális? Ezer meg egy alkalommal beszéltem arról, hogy ez így van. Soha nem állítottam az ellenkezőjét. Mindent lehetne jobban csinálni. Csakhát, milliomodjára is, ők ülnek ott, azt hozzák ki a szituból amire ők képesek, és a mi beleszólásunk a négyévenkénti egyszeri ikszelésre korlátozódik. (Ezért is van nevethetnékem mikor a balodal [merő kamuból, persze] ezt a "demokráciát" "félti".)

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

kiknekX 2018.09.25. 20:18:15

@Mia and me:
NEm, dehogy vagyok otthon, illetve alig:-). Most modnjuk részmunkaidőben dolgozom, de ez a lehetőség hamarosan megszűnik, így már töröm a fejem, hogy hogy fogom megoldani.

Egyébként sztem nem is hasonló a komment stílusunk s talán egy-két éve vitáztam komolyabban a cigány-zsidó kérdésen meg iylen oltás dolgokon, nem is vagoyk olyan naprakész meg vitakész a dolgokban, mint te.

Két dolog, ami számomra nem elfogadható, az eu kilépés meg a zsidó összeesküvés elvek de asszem te pont ezekben nem is vitázol sőt egyetértesz ezekkel.

Az is meglepett, hogy idegesítően vitatkozom állítólag, holott meg pont úgy érzem ,hogy sokszor így midnent elfogadok, túl befoylásolható vagyok. Soksozr van pl. hogy leírok egy érvet s nem is kapok rá választ, de sosem szoktam tovább eröltetnmi.
NA midnegy, le van tojva.

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

Mia and me 2018.09.25. 20:00:12

@Deansdale: " kb. 3 pártnak van bármi esélye nyerni, úgyhogy választanunk a fityisz-maszop-jobbik szentháromságból kell, és ebből Orbánék a legkevésbé rosszak. Persze ezt megint egy marék szarér' mondtam el, ignorálni fogod és nyomod tovább a süket dumát... Van rá egy ezresem."

Az ezresedre: lehetne olyan is hogy a fityisz maszop jobbik szetnháromság együtt kormányoz -ha ezek szerint 3 három párt jeleníti és fedi le némiképp az ország lakosait. Ezt hívnák normálisan demokráciának, ahol mindenki és minden hang képviselve van, illetve erre találták ki a parlamentet, hogy ott több párt képviselője üljön és érdemben vitázzon, kompromisszumokat kössön a nép érdekében.

" Ha a Makkosfalvai térkövezés 30milliós közbeszerzését nem Mészáros nyeri, hanem Bajnai Gordon unokaöccse, akkor minden rendben lenne az oktatásban meg az eüben!!!"

Ilyeneket csak te szoktál írni, nincs kapcsolat a kettő között és soha senki nem állította, hogy ez vagy az jobb lenne ha uyganilyen egyeduralomra törve vezetne.

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

Frederick2 2018.09.25. 18:42:25

@Mia and me:

„És mivel Dean újra és újra leírja hogy ő inkább enne parízert :) minthogy beengedjenek nem milliárdos zarabokat, én újra meg újra leírom ,hogy nem függ a parízertől az allah akbar :).”

Nem, te nem tudod elfogadni azt, hogy nem az a véleménye, mint neked, és ezért újra és újra és újra és újra nekiveselkedsz a meggyőzésének, miszerint neked van igazad. Olvasom a vitáitokat, Dean-nél már látom a kínlódást (hiszen „kellemes élmény” lehet a számára 1001-jére is elmagyarázni azt, amit elmagyarázott 1000-szer), rajtad meg a ficánkoló örömet, hogy Csingilingként piszkálod az embert. NEKED EZ ÖRÖMET OKOZ. De nem a vita, hanem a BOSSZANTÁS.

„Én sosem orbánozok, én csak lócizni szoktam ;-)”

Tudod, ez a politikusoknak nem ejtjük ki rendesen a nevét, hanem eltorzítjuk, megint csak infantilis, gyermekded. Orbán helyett Lóci meg Vinyó, Viktátor (HAHAHA!), Mesterházy helyett Szarházy (HAHAHA!), Gyurcsány helyett Gyúrcsótány meg Fletó (HAHAHA!), Mészáros helyett Pénztáros (HAHAHA!). De most komolyan, amikor eltorzítva ejtitek ki és írjátok le a politikusok nevét, mit hisztek? Hogy ő elolvassa, és megsértődik? Vagy ez csupán a te feszkótokat vezeti le?

„benyomok egy problémát vagy valamire reagélok hogy azért az nem annyira kafa meg a gyakorlatban nem mindig van teljesen úgy, erre minimum 3 ember elkezdi hogy ez nekem biztos az orbánfóbia miatt nem tetszik....”

Bocsánat, hölgyem! Amikor huszadszorra nyomod be ugyanazt a problémát (jaj, ezek lopnak, jaj, ezek stadiont építenek a szar focistáknak, jaj, a Mészáros kiépíti a Birodalmát), amire kénytelenek vagyunk huszadszorra reagálni, akkor az emberben felmerülnek kérdések: Ez tényleg ennyire érthetetlen? Most miért kérdezi meg ugyanazt? Talán más a mozgatórugó, mint a tisztességes vita? És ha igen, mi? Talán egy olyan hölggyel van dolgunk, aki szereti, ha foglalkoznak vele?

„Te azt mondod ez a létező világok legjobbika”

Nem ezt mondja. Azt mondja, AZ ORBÁN-KORMÁNY JOBB, MINT AZ ELLENZÉKI PÁRTOK BÁRMELYIKÉNEK URALMA, meg azt mondja, hogy AZ ORBÁN-KORMÁNY JOBB, MINT A MERKEL-KORMÁNY, A MAY-KORMÁNY, A MACRON-KORMÁNY MEG A SKANDINÁV KORMÁNYOK. Ennyit mondott, nem többet. Tessék, íme, egy tucatszor elmondott vélemény, amit még mindig hibásan dekódolsz. Még hányszor rágjuk a szádba, mint egy kisbabának? Sokszor?

Van egy másik neve is annak, amit csinálsz. Biztos ismered a fogalmat, hallhattad már sokszor. TROLLKODÁS.

Antifaces – Troll
www.youtube.com/watch?v=Cw3jAGMd9Gk

Na, elfáradtam ebbe a kommentbe! Megyek James Bondot nézni!

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

Deansdale 2018.09.25. 18:01:38

@Mia and me: "ez simán reális jövőkép, csak NEM ÚGY hogy mi majd eldöntjük hogy hagyjuk-e nekik,hanem úgy hogy pénzzel megvesznek házakat, lakótömböket"

A határon fogjuk halomra lőni őket ha ferdén néznek ránk, pont úgy ahogy a muszlim hordákat. Senki ne higgye, hogy miután tönkretették európát és minket is szántszándékkal magukkal akartak rántani majd csak úgy bevalceroznak ide és beülnek abba amit sikerült megmentenünk az ő hülyeségüktől.

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

Deansdale 2018.09.25. 17:54:12

@Mia and me: "Te azt mondod ez a létező világok legjobbika, amit EBBŐL ki lehetett hozni országos szinten"

Most írtam le ennek az ellenkezőjét, te már megint mi a penészről beszélsz? Szerinted a "lehetőségekhez képest egész tűrhető" és a "létező világok legjobbika" ugyanazt jelenti? Ezért lehetetlen balosokkal érdemben kommunikálni, mert mindent át- és újraértelmeznek ahogy épp kedvük tartja, hogy diplomatikusan fogalmazzak. Ezerszer leírtam már, hogy persze, ha az úristen irányítja az országot akkor biztosan jobb lenne a helyzet, de a választásokon sajnos őrá nem lehet ikszelni, kb. 3 pártnak van bármi esélye nyerni, úgyhogy választanunk a fityisz-maszop-jobbik szentháromságból kell, és ebből Orbánék a legkevésbé rosszak. Persze ezt megint egy marék szarér' mondtam el, ignorálni fogod és nyomod tovább a süket dumát... Van rá egy ezresem.

Az oktatásegészségügyet is kitárgyaltuk ezerszer, az ellenzék szerint apokalipszis meg armageddon, ami a valóság közelében sincs, ráadásul se a valós problémákkal nem foglalkoznak (amiket még ők maguk okoztak), se semmilyen konstruktív javaslatuk nincs. Miért nem költ a kormány napi háromszázezermilliárd forintot mindkettőre?! A rohadt szemetek!!! Ha a Makkosfalvai térkövezés 30milliós közbeszerzését nem Mészáros nyeri, hanem Bajnai Gordon unokaöccse, akkor minden rendben lenne az oktatásban meg az eüben!!!

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

Mia and me 2018.09.25. 17:52:45

@Deansdale: "A németek, angolok, franciák tömegesen akarnak majd ideköltözni a luxusba és békébe, mi meg eldönthetjük hogy hagyjuk-e nekik."

ja és ez is egy fontos gondolat!
Mert nem érted, hogy IGEN ez simán reális jövőkép, csak NEM ÚGY hogy mi majd eldöntjük hogy hagyjuk-e nekik,hanem úgy hogy pénzzel megvesznek házakat, lakótömböket - még inkább felmennek majd az árak, és a magyar emberek, magyar fiatalok vagy a szüleikkel, gayszüleikkel laknak majd a gettó panelban, vagy sehol... Mert akik pl. nem boldogulnak, azok is majd inkább adják el külföldinek az életük munkája alatt kifizetett lakást házat (és költöznek teszem azt romániába vagy majd pont a káoszos nyugatra ahol meg esetleg kevesebbért lehet akkor már lakni)- minthogy vigye a bank, a behajtó. (ez a trend egyébként már mint írtam vidéki cuki falvakban illetve pest egyes részein már megfigyelhető, hogy egész házat, vagy egy társasházban sok-sok lakást külföldi vesz meg, és akár kiadják vagy épp évek óta "áll" - a lakásárak meg irracionálisan már most az egekben- már most röhej egy olyan helyen lakásárakat nézni ahol van munka/infrastuktura/kórház/bolt/oktatási intézmény... tehát ahol lehet élni...)

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

Deansdale 2018.09.25. 17:22:49

@Madarász Henrik: Szerintem ahová beengedték az iszlámot ott hamarosan (pár évtizeden belül) vérengzés lesz, ahhoz képest az pár itteni cigány szinte jelentéktelen probléma.

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

Mia and me 2018.09.25. 17:18:14

@Frederick2:
"ha Dean felmossa velük a padlót a kommentfalon."

?? hol volt ilyen?

Lehet te fight-nak fogod fel, én csak sima véleményütköztetésnek. És mivel Dean újra és újra leírja hogy ő inkább enne parízert :) minthogy beengedjenek nem milliárdos zarabokat, én újra meg újra leírom ,hogy nem függ a parízertől az allah akbar :).

"De lassan égő az az Orbán-fóbia, amit előadtok újra meg újra meg újra..."

Én sosem orbánozok, én csak lócizni szoktam ;-)

És leszarom hogy ki van hatalmon, ha mindezt kis pista neve fémjelezné, akkor kispista-fóbiának hívnád azt, hogy nem tetszik minden, és a lehetőségekhez képest egy szart se csinált - aki csinálta- és ez a véleményem.

"Már lassan olyanok vagytok, mint egy levakarhatatlan jehovaista, aki mindenáron át akar téríteni a vallására."

Nem minden jehovista akar áttéríteni. :) Ismerek olyat aki engem hagyott ott az utcán, mert mindenre volt egy kérdésem vagy egy 'de..."-m :)

"Egymással még nem is láttalak titeket vitázni - KiknekX"

SZerintem csak annyi, hogy ő is én is anyák vagyunk meg én dolgozó nő is( ő asszem több gyerekkel bíbelődik és otthon van -de majd leírja aha akarja). Alapvetően a világban meg a családban megvan a helyünk és én pl. egészen jól is érzem magam. Ami bill-ragadásra ösztönöz, az az hogy most építjük vagy b.sszuk el a gyerekeinknek a jövőt... és én nagyobrészt azt látom az utóbbi. Persze ne legyen úgy, és legyek én a vészmadár, akinek hehe nem lett igaza.:)

"Dean régen, sokáig egyfajta vezető személyiség volt az MRA-n belül. (Sőt, szerintem sokaknál mindig az, de mindegy.) Sok munkával érte el ezt a tekintély pozíciót. Nem csak én, de Aurelius Respectus, Don Fefinho, Kálmán, Reina /Gazzella, Zriff, DennisVT, Alfőmérnök is tisztelte munkásságát, és úgy viszonyult hozzá, mint egy olyan emberhez, akinek lehet adni a véleményére."

Egészségetekre :)
Én szerintem csak valami cikk kapcsán találtam ide - gőzöm nincs hogy ki ki vagy mennyire véleményvezér és hol, és mi az az MRA (orvosi MRI ugrott be most hirtelen róla :) )
Nem úgy vitázok sosem, hogy egy 'vezérrel" vagy személlyel, hanem a megjelenített gondolattal vagy véleménnyel.

"De Mia folyamatos dacoskodása azért felvett néhány kényelmetlen kérdést. Nem igaz, hogy ennyire nem lehet elfogadni, miszerint egy másik ember nem azt gondolja politikailag, amit ő!"

Leszarom hogy politikailag ki mit gondol :), mert én nem politikailag gondolom... majd olvass vissza, benyomok egy problémát vagy valamire reagélok hogy azért az nem annyira kafa meg a gyakorlatban nem mindig van teljesen úgy, erre minimum 3 ember elkezdi hogy ez nekem biztos az orbánfóbia miatt nem tetszik....

@Deansdale: "mivel csak annyit mondunk, hogy a körülményekhez és a reális-racionális lehetőségekhez képest egész tűrhető a helyzet. "

igen, ezzel az alappal nem értünk egyet, hogy szerintem a körülményekhez, lehetőségekhez képest síralmas és felháborító a helyzet. Te azt mondod ez a létező világok legjobbika, amit EBBŐL ki lehetett hozni országos szinten, én meg azt mondom, hogy k..ra nem az....(és már most látszódnak a jelek, eü, oktatás, nyugdajhelyzet, szaporodási ráta, stb... - de hát az mindegy, arról nem kell tudomást venni ez mind urban legend) -... és amit most elcsesztek (vagy tudatosan elloptak/elsunnyogtak/akármi) azt bizony a gyerekeink és unokáink fogják megfizetni... egy a mainál sokkal gázabb és reménytelenebb alaphelyzetben ráadásul.

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

Madarász Henrik 2018.09.25. 16:59:55

@Deansdale: Na akkor most vitatkoznék. Egy elöregedő, elcigányosodó ország mitől lenne a világ legjobb életszínvonalú, legcivilizáltabb országai közt ? Azon megy a verseny, hogy ők buknak előbb bele a migrációba vagy mi térségünk elcigányosodásba.

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

Deansdale 2018.09.25. 16:33:37

@Mia and me: "Niylván ha itt 100 kommentelő aranyba önti a vezetést/kapitalizmust/vityát/életszínvonalat/magyarországikánaánt"

Szerencsére itt egy ilyen ember sincs, mivel csak annyit mondunk, hogy a körülményekhez és a reális-racionális lehetőségekhez képest egész tűrhető a helyzet. Ha az előző választásokon bárki más nyer akkor most nagyobb szarban lennénk, ráadásul még a szuperirigyelt nyugathoz is közelítünk (igaz ebben az ő süllyedésük is benne van, dehát mi is süllyedhetnénk velük együtt). Ha a jelenlegi trendek fennmaradnak 30 éven belül a világ 5 legjobb életszínvonalú és legcivilizáltabb országa között lehetünk. A németek, angolok, franciák tömegesen akarnak majd ideköltözni a luxusba és békébe, mi meg eldönthetjük hogy hagyjuk-e nekik. És nem azért, mert Orbán annyira frankó, hanem mert az ő vezetéseik még Orbánnál is messze-messze szarabbak.

Itt senki nem fideszes a szónak abban az értelmében, ahogy ti értitek. Senki.

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

kiknekX 2018.09.25. 11:53:04

@Frederick2:
Persze, én is szoktam csinálni, csak igyekszem mindig a konklúzióimat magamban tartani:-).

Egyébként az emberek nem is sejtik, hogy akik sokat írnak, szinte bármi témában az interneten, menniyre kiadják az egyéniségüket, lelki dolgaikat. Egy olyan embernek, aki ért hozzá, nyitott könyvek (vagyunk), persze kevés az olyan valaki, aki tényleg azt tudja olvasni, ami bele van írva.

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

Frederick2 2018.09.25. 11:36:22

@kiknekX:

"te kezdted persze az olcsó analizálgatást"

Az feltűnt, hogy az internetes fórumokon mindenki pszichológus (csak rendelő nélkül)? :P :D

Egyébként a pszichológizálás az értelmiség egyik kedvenc szórakozása. :P

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

kiknekX 2018.09.25. 11:14:00

@Frederick2:
Semmi gond, ha számodra érdektelen vagyok ill. nem tudsz megkülönböztetni más nőktől, nem figyelsz oda arra, amit írok, csak akkor sztem illene nem belémkötni egyszersmind.

Volt nekem egy -Deanhoz hasonlóan - virt. szerelmem az interneten,bár karkaterben tök más volt, csak a kapcoslat jellege:-) s ő mondta ezt: " Ha már ütsz, akkor nézd meg jól, hogy hová, mekkorát".

Nyugi, semmilyen homoerotikára nem gondoltam. S te kezdted persze az olcsó analizálgatást csak egy kcisit visszaszúrtam. Úgy döntötem, hogy enniyt most megérdemelsz:-).

Amúgy én bírlak téged, kb. az egyetlen ember vagy az interneten, akit vitában meg lehet győzni vlaamiről s ezt be is ismeri.

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

Frederick2 2018.09.25. 10:39:17

@kiknekX:

"összemosol Miával"

Kommentelési stílusotok hasonló. Néha úgy tűnik, mintha egy személy lenne mind a kettő. Egy hölgyike. Egymással még nem is láttalak titeket vitázni (mikor biztos érdekes lenne egy Mia vs. KiknekX fight :D)

"Amúgy meg te legalább annyira szerelmes vagy Dean-be, mint mi, már bocsi"

Dean régen, sokáig egyfajta vezető személyiség volt az MRA-n belül. (Sőt, szerintem sokaknál mindig az, de mindegy.) Sok munkával érte el ezt a tekintély pozíciót. Nem csak én, de Aurelius Respectus, Don Fefinho, Kálmán, Reina /Gazzella, Zriff, DennisVT, Alfőmérnök is tisztelte munkásságát, és úgy viszonyult hozzá, mint egy olyan emberhez, akinek lehet adni a véleményére. Ja, ja, ilyen véleményvezér lett alt-rigt-es és MRA-s körökben (sőt, részben PUA-s körökben is).

Nem tagadom, hogy volt előttem egy kis tekintélye, adtam a véleményére (egy részére most is adok), de mára igyekszem azért kritikusan szemlélni őt is. Tévedhet, mint bárki. Nem homoerotika meg apakomplexus... ugyan, kérlek, hagyjuk már az ilyen olcsó belemagyarázást! :P Egyszerűen az emberek keresik a példaképeket, akikhez lehet igazolódni - ezzel nincs is semmi baj, csak okosan kell csinálni, kikerülve a szélsőségeket. Ilyen folyamatok amúgy továbbra is vannak a jobbos szubkultban, elég, ha csak Aristo vagy Békés Márton körül kialakuló követői és rajongói közeget nézzük! (De említhetünk nagyobb halakat is: például a sok fanatikust, akik minden Orbán nyilatkozatot aranyba foglalnak!)

"elég szarul esett, hogy levakarhatatlannak nevezel, ez egyáltalán nem igaz rám."

Oké, akkor téged hagyjunk! Mondjuk mintha tényleg keveset kommentálnál.

De Mia folyamatos dacoskodása azért felvett néhány kényelmetlen kérdést. Nem igaz, hogy ennyire nem lehet elfogadni, miszerint egy másik ember nem azt gondolja politikailag, amit ő!

Bejegyzés: Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek