Ez egy csúnya cikk lesz, amolyan "hülye vagy, lányom, ülj le, egyes" típusú. Aki nem szereti vagy nem bírja az ilyet az lapozzon. Mindazonáltal érdekes bepillantást nyerhetünk egy valódi, mai magyar feminista lelkivilágába.

A szóbanforgó illető, Katica, régóta része a magyar netes feminista közösségnek. Mint a nokert.hu egyik főkolomposa írt a minap egy cikket az ő férfi-, illetve nőgyűlöletéről.

Kezdhetném nyilván azzal, hogy ha valaki azt fejtegeti nagy nyilvánosság előtt, hogy ő kit is gyűlöl és hogyan, az már önmagában is beteg pszichére utal, és megérne néhány kezelést egy pszichiáternél. A feministák folyamatosan vádaskodnak mindenféle nőgyűlölettel, hát ehhez képest pont ők maguk az egyetlenek, akikben ez felbukkan - és most még nyíltan be is ismerik.

"Sokszor megkapom a környezetemből, hogy férfigyűlölő vagyok."

Talán nem véletlenül, ha szabad megjegyeznem. Ha valakire sokszor mondják, hogy kövér, vagy durva a modora, vagy bármi negatív jelzőt, akkor annak általában van valami a hátterében. Ilyenkor nem félremagyarázni kéne a dolgokat, hanem magunkba szállni, dehát erre Katica, mint a feministák általában, képtelen. (Érdekes módon az én környezetemben soha senki nem mondja, hogy nőgyűlölő lennék, pedig aktív antifeminista vagyok.)

"igazából nem a férfiakat gyűlölöm (mivel ők nem tesznek egyebet, mint elveszik azokat a dolgokat, amiket a társadalom szocializációja nyomán úgy gondolnak, hogy joguk van elvenni, legyen ez akár hatalom, vagy egy nő teste"

Ez itt már nem csak beteg pszichére utal, de beteg gondolkodásra is. Minden épelméjű egyén tudja, hogy semmiféle társadalom vagy szocializáció nem neveli a férfiakat arra, hogy bármit "elvegyenek". A férfiakat születésüktől arra készítik fel, hogy bármit is akarnak, azért meg kell dolgozni. Tipikus retardált feminista téveszme, hogy a férfiak természetükből vagy nevelésükből fakadóan mohók és gonoszak (a lányok meg természetesen mind angyalok). Mi ez, ha nem a színtiszta férfigyűlölet?

És ha már itt tartunk, a nevelést manapság 99%-ban nők végzik, hiszen bölcsiben és oviban egyáltalán nem látni férfit, és az iskolákban is egyre kevesebbet. Ezek szerint a nők nevelnék a férfiakat arra, hogy bármit "elvegyenek" és nőkkel erőszakoskodjanak? Fura egy elképzelés, de már rég nem kérem számon a feministákon a logikát.

"és nem bünteti őket senki?"

És megint, és megint, és megint: ülj le lányom, egyes. Hülye vagy. Bárki aki vette magának a fáradságot, hogy utánanézzen a témának, tudja, hogy ugyanazokért a bűncselekményekért a férfiak mindig és következetesen nagyobb büntetéseket kapnak. Ha valaki hihet abban, hogy valamit megúsz büntetlenül, akkor azok a Mary Winkler-féle lelki férgek. Nyugaton már ott tartunk, hogy egy nő büntetlenül megölheti a férjét, vagy akár a gyerekét, és még mindig jobb elbánásban részesül mint az egyébként ártatlan férje (feltéve hogy nem pont ő a halott). Radikális kijelentésnek tűnik? Utána kell olvasni. Csak mert hihetetlen, még nem biztos hogy nem igaz.

Az egy külön történet, hogy az igazságszolgáltatás úgy működik, hogy általában csak azt ítélik el, aki ellen van bizonyíték, megelőzve ezzel az ártatlanok bebörtönzését. És hát nemi erőszak ügyében nehéz bizonyítékokat szolgáltatni, azon felül, hogy a nő vádol. "Sajnos" egy nő kimondott szava még manapság sem minősül tárgyi bizonyítéknak, ami végülis nem is annyira "sajnos", mivel a nemi erőszak feljelentések majdnem feléről utólag ki szokott derülni, hogy hazugság (ez nem összetévesztendő azzal a további 40-50%-nyi esettel, ahol a vádat bizonyíték hiányában ejtik). Ez lehet, hogy a feministákat szomorúan érinti, de erről úgy nyilatkozni, hogy "a bűnösök megmenekülnek" mocsokság és félrevezetés. Érdekes adalék ehhez a témához, hogy a rendőrségi DNS-vizsgálatok által a börtönből kiszabadított ártatlan emberek jelentős része nemi erőszak miatt került be, amit - mint kiderült - nem követtek el.

"igazából nem a férfiakat gyűlölöm (...) hanem a hímsoviniszta nőket"

Én ha feminista lennék, azért elgondolkodnék ezen a látszólagos önellentmondáson. A feministák állandóan arról pofáznak, hogy ők a nők érdekeit képviselik, holott a lóf*szt, hiszen itt is pont azt látjuk, hogy a női többség visszafogott véleményére egy tipikus feminista nőgyűlölettel reagál. Magyarázza már el nekem valaki, hogy hogyan hiheti magát a nők legitim képviselőjének egy ember, aki nyíltan hirdeti, hogy gyűlöli őket? Katicám, ha te írásba adod, hogy gyűlölöd a nők egy részét, akkor nem gondolod, hogy egyértelmű, te nem "a nők" érdekeit képviseled, hanem a feministákét? A két kategória nem ugyanaz. Ahogy ez abból is látszik, ahogy a rövidebb GYES-ért lobbiztok, ami 10 nőből egynek jó, kilencnek rossz. Szartok ti arra a kilenc nőre, aki a t*szkó gazdaságos húspult mögött gebed meg a rövidebb GYES miatt, titeket csak az érdekel, hogy ti magatok jól járjatok a gyengén palástolt karrierizmusotokkal. Te is bevallottad már, hogy százezrekért nyaralsz havonta a bankszakmában, meg a legtöbb feminista társad is egyetemi prof meg hasonló "entellektüell", akik hülyére veszik a népet a zsíros állásaik mögött röhögve. Olykor persze kilóg a lóláb.

"...a férfiak mind ártatlanok a nők elleni erőszakban..."

Olyen nő nincs, aki ezt mondaná. Megintcsak nyilvánvaló, hogy a feministák torzítják a képeket nemcsak a férfiakról, de azokról a nőkről is, akik merészelik őket nem támogatni.

Erről egyébként az jut eszembe, hogy a férfiak elleni erőszakról miért nem esik soha egy kurva szó sem? Pedig pénzt mernék tenni rá, Katica, hogy te is ütöttél már meg pasit, aki előtte egy ujjal sem nyúlt hozzád. Statisztikák szerint a nők több erőszakot követnek el, mint a férfiak. Feministáéknál már ferdén áll az asztal, annyi szemét van a szőnyeg alá söpörve.

"Akik fel vannak háborodva, hogy dolgozniuk kell, hiszen régen minden nőt eltartott a hozzátartozó férfi."

Igen, tudod vannak olyan nők akik szeretnének otthon lenni a saját gyerekeikkel, azok nevelésével foglalkozni, de köszönhetően a fasiszta nővéreidnek ezt már nem tehetik meg, hiszen a régi egykeresős családmodellt ledöftétek és betonkockával a lábán a cápák közé löktétek. Joggal vannak felháborodva; te meg jobban tennéd, ha magadba szállnál és visszavennél a nagyképűségedből.

"akik fennen hirdetik, hogy csupán a prostik kicsi százaléka kényszerített, kizárólag azért, mert ők önként és dalolva fekszenek le férfiakkal pénzért"

...abból a nagyképűségedből, ami itt is megnyilvánul, hiszen te nyilván többet tudsz a prostitúcióról, mint a prostik, akik csinálják és napi szinten benne élnek. Ők a hülyék, mert nem értik meg, hogy amit naponta személyesen tapasztalnak, az nem is úgy van, hiszen Andrea Dvorkin megmondta. Retardált feminista illúziókban élsz, és nem tudod felérni ésszel, hogy mások napi tapasztalatait sosem fogod tudni felülmagyarázni a beteg marxista eszméiddel. Nap nap után öntöd ki magadból a tényekkel és a valósággal szembemenő hányadékot, és csodálkozol, hogy a környezeted szerint férfigyűlölő vagy.

Ha gondolod tételesen cáfolom meg az összes baromságodat, linkekkel, adatokkal, statisztikákkal. De erre valójában nincs is szükség, bőven elég az elméd rozzant állapotának bemutatására, hogy kurvákat akarsz kioktatni arról, hogy milyen a kurva-szakma. Én speciel sosem venném magamnak a bátorságot, hogy valakit a ...khm... szakmájában laikusként leugassak.

"a bűvös szám a 30, ennyi százalék nőnek kellene pl. a parlamentben lennie ahhoz, hogy hirtelen mindenki feministává váljon"

Isten ments, hogy még több ilyen beteges gyűlölködő állat szabaduljon a világra, mint te. A demokráciát hagyjuk meg demokráciának, mindenki szavazzon akire akar, ne a marxisták mondják már meg, hogy kinek kell a listákon szerepelnie, és hogy minek kell lógnia a lábuk között. Hogy te minden embert két kritérium alapján ítélsz meg - vagyis hogy van-e puncija és hogy támogatja-e a gyűlöletmozgalmad - csak arra bizonyíték, hogy rácsos ablakok mögül kéne nézned a nagyvilágot már egy ideje.

"Észérvekkel lehet hatni az értelemre, de mélyen begyökeresedett hiedelmeket, feministákkal kapcsolatos előítéleteket kb. ugyanolyan nehéz megváltoztatni, mint mondjuk megcáfolni isten létezését."

Nem is tudom hova rejtsem a vigyoromat... Te beszélsz észérvekről? Aki olyan baromságokban hisz, mint hogy minden négy nőből hatot megerőszakolnak, naponta kétszer, szerdánként többször is? Vagy hogy a 30 egy bűvös szám, és ha ennyi nő lenne a parlamentben akkor kolbiból lenne a kerítés? LOL

Mélyen begyökeresedett hiedelmek? Csak szét kell nézni, a feministáknál gyökérebb... pardon, begyökeresedettebb bandát sehol nem találni. Akik azt hirdetik, hogy a nők végzik a világ össz munkájának 99%-át, de csak a vagyon 1%-a az övék, azok szerinted nem begyökeresedett hiedelmeket dédelgetnek?

Költői kérdés volt.

"valami eszetlen, Stockholm-szindrómával határos hálával és szeretettel gondolok azokra a férfiakra, akiket már leteszteltem"

"Leteszteltem"? És átugrottak a karikákon? Biztos nem érzed, de már ez a félmondat is hű tanulság arról, hogy beteges gyűlölet fertőzte meg a sötét lelkedet. Nekem például eszembe sem jutna azokat "tesztelni" akiket megismerek. Sőt, egészséges ember lévén eszembe sem jut, hogy alapvető bizalmatlansággal és gyanakvással forduljak egy egész biológiai nem felé; hogy csak azokkal bánjak ember módjára, akik hajlandóak és képesek bizonyítani, hogy kompatibilisek a marxista ideológiákkal.

És miért is említed itt a Stockholm-szindrómát? Azok az emberek semmit nem tettek ellened. Te mégis úgy közelítesz feléjük, mintha igen. Hiszen férfiak. Tehát egészen addig gyűlölöd őket, míg be nem bizonyítják, hogy nincs rá okod, ugye?

De te nem gyűlölöd a férfiakat, nem ám. Csak feminista vagy. Számodra a férfigyűlölet nem valami radikális, mély érzelem, ami meg akar gyógyulni az egészséges lélekben, hanem napi betevő falat, hitvallás és politika. Képtelen vagy tükörbe nézni, és megállapítani, hogy valami nem stimmel. Hogy cikket írsz a netre, amiben bizonygatod, hogy nem gyűlölöd a pasikat, de ebben a cikkben Stockholm-szindróma van meg nemi erőszakra szocializált férfiak.

"ez mennyire GYÓGYÍTÓ nekem azok után, amiket átéltem, vagy amiknek tanúja voltam?"

Mélyen sajnállak amiért valamit át kellett élned, amiről nekem csak halvány sejtéseim lehetnek, hogy micsoda. Viszont azt, hogy te ezért egy egész nemet meggyűlöltél, erre a gyűlöletre politikai vázat húztál és képtelen vagy az egészen túllépni, meggyógyulni, azt a te személyes emberi gyengeségednek tartom, a politikai részét meg kifejezetten tetűségnek. Egy alja tróger vagy, aki az emberek 95%-ának a hátrányára lobbizik, és hazugságokat és gyűlölködést terjeszt ahol csak megjelenik. S ha már itt tartunk, azért nem a cikkedre kommenteltem, mert a portálotokon a milliószor visszafogottabb és teljesen udvarias nőbarát kommentjeimet is sistergő gyűlölettel moderáltad ki.

Kíváncsi vagyok eljön-e az az idő, amikor rádöbbensz, hogy milyen állapotban is vagy most, és mi is az ami mellett harcolsz. Kíváncsi vagyok, megírod-e majd a cikket a netre, hogy "bocs srácok, nektek volt igazatok".

Ez lehetett volna előszó is, de utószónak is megteszi: én, mint aktív antifeminista, nem gyűlölöm a nőket. Te, mint feminista, igen. Nem találsz ebben valami furcsát? És ezek után továbbra is lesz pofád arról papolni, hogy a férfiak nőgyűlölők?