HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @KalmanBlog: "Gondolatok a klímakamuról, az azzal kapcsolatos ballib hangulatkeltésről és derék tudósaink eredményeiről." Dé:Nash - Gyár ft. Gege www.youtube.com/watch?v=0CtFk0hYjdU (2020.02.28. 19:55) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Borathan: Én úgy gondolom, hogy elég halálos lesz, abszolút számokban az emberiség történelmének legsúlyosabb járványa elé nézünk, már csak a népesség száma miatt is. Száz éve a spanyolnátha volt a... (2020.02.28. 18:58) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Sipi81: @Deansdale: Félelmetes dolgokat mesél az ismerősöm. Feminista tanárjuk olyanokat állít a képzésen: "tudományos kutatások igazolják, hogy nincs anyai ösztön" (2020.02.28. 18:38) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Frederick2: Az a hely állította elő pl. Tordai Bencét, szóval nem lep meg. (2020.02.28. 18:36) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Deansdale: @Sipi81: @Madarász Henrik: Tudtátok, hogy a Corvinus Egyetem szociológia karán kötelező kurzus a Gender Studies? A fiatal szociológus hallgatóknak KÖTELEZŐ felvenni a Gender-kép... (2020.02.28. 18:28) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Na végre, a nőzésről

2011.06.20. 22:06 Deansdale

Közérdekű közlemény következik, mindenki jól nyissa ki a szemét akit az ilyesmi érdekel :)

A nők a férfiak 80%-át átlag alatti kinézetűnek tartják.

Ezzel nagyjából beigazolódott, hogy a nők az "alfákra" buknak, vagyis a férfiak felső 20%-ára. További következtetés, hogy nem a férfiaknak vannak irracionális elvárásai a másik nem kinézetével szemben, hanem a nőknek.

További érdekes hír a témában, ahogy a fentebbi linket is szolgáltató cikk írói megállapították: a nők az alsó 80%-ra gyakorlatilag vakok. Tehát ha azt kérdezik egy nőtől, hogy milyen férfit talál vonzónak, akkor a válasza csak és kizárólag a felső 20%-ra értendő. Vagyis, példával: egy nő nem a dzsentlemanusokhoz vonzódik, hanem az alfákhoz, akiktől ő azt szeretné, hogy dzsentleman módjára viselkedjenek.

Ilyen módon az összes randizással kapcsolatos női kijelentést, ami a férfiakra vonatkozik át lehet - kell! - hangszerelni úgy, hogy a "férfiak" szó helyére az "alfák"-at kell helyettesíteni.

[Még további érdekes következtetés, hogy ez egyébként a feministák szövegeire is sokszor igaz. Például amikor egy feminista arról nyafog, hogy a férfiak elvárásai a női szépséggel szemben túl magasak, akkor valójában úgy érti, hogy az alfák elvárásai túl magasak. (Ahogy a tesztek is mutatták (lásd fenti link), az átlagos férfiak elvárásai teljesen átlagosak.)]

Az a helyzet, hogy férfinak nőre hallgatni randizás ügyében gyakorlatilag tilos. Akkor esetleg van némi halvány értelme, ha a nő szövegében a megfelelő szócseréket elvégzi. A női tanácsok az alfákra vannak irányozva, és arról szólnak, hogy a nő mit szeretne, az alfák hogyan viselkedjenek vele.

A helyzet iróniája, hogy erről maguk a nők sem tudnak az esetek 99%-ában. Akinek ezt egy férfi elmagyarázza, azt fogja tapasztalni, hogy a nő (ha/amint megérti) helyesel és elismeri. Ő maga sosem gondolta ezt végig - fogja majd mondani -, de tökéletesen igaz.

Szólj hozzá!

Címkék: béta alfa randizás nőzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.