HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @Madarász Henrik: A Witcher game-mel is játszol? (2020.02.25. 06:02) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Madarász Henrik: @Frederick2: A Witcher egész jó, két könyvet olvastam el, csak van benne egy pesszimista alaphangulat, érdemes szüneteket tartva olvasni emiatt :) (2020.02.24. 22:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @csi szi: Azóta sajnálatosan ez a mém túlnőtt Trumpon. A Szolgálólány világát akarja megvalósítani Trumpon kívül Orbán, Putyin, a lengyelek. Természetesen a Willkommen kultúra révén ideimportált pot... (2020.02.24. 16:46) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • csi szi: @Frederick2: Igen, az sem véletlen, hogy akkor csináltak belőle tv-sorozatot, amikor Trump megjelent a porondon, ő lett az új mumus, aki majd bevezeti a Szolgálólány világát a MAGA-sapkás rohamoszta... (2020.02.24. 15:56) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: "A férfi nem egyéb, mint a női stratégia része újabb nők létrehozása érdekében." (Margaret Atwood) Ez a gondolat is benne van a regényben. Finom, nem? :P (2020.02.24. 13:07) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Utolsó 20

Nem minden feminista radikális

2011.06.23. 13:51 Deansdale

Férfiasan bevallom, az eredeti nem tőlem származik, én csak adaptálom a magyar nyelvre és viszonyokra.


Gyakran hallhatjuk a feministáktól azt a védekezést, hogy "nem minden feminista radikális".

Persze, persze.

Nézzük mit is takar valójában ez a szabvány feminista védekezés:

"Oké, oké, egyes radikális feministák szorgalmasan hergelik és kínozzák apáitokat, bátyáitokat, fiaitokat. Mások napi szinten harcolnak azért, hogy elvegyék az alapvető emberi jogaitokat, el-embertelenítsenek és démonizáljanak benneteket a sajtóban és különféle publikus kampányokkal, vagy épp lerombolják a jövőtöket. Tudok róla, hogy vannak feministák akik minden erejüket arra fordítják, hogy olyan törvényekért és szabályokért lobbizzanak, amik váláskor kisemmizik a férfiakat - elveszik tőlük a gyerekeiket, otthonukat, vagyonukat, és ráadásnak a keresetüket is az eljövendő évtizedekre. És persze vannak feministák akik mindezen törekvésekhez biztosítják a támogatást, akik szurkolnak, és örülnek ha sikerül ezekből valamit megvalósítani.

De nem vagyunk mind ilyen gonoszak!

Vagyunk páran akik csak ácsorgunk és nem csinálunk semmit."

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.