HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @Frederick2: Láttam, a zömével egyetértek. (2020.02.23. 17:26) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: Ezt láttad? Gyűrűk Ura vs. Trónok harca – 5 ok, amiért nem említheted egy lapon a kettőt www.youtube.com/watch?v=kYU6a8v1wSg Szomorú azon elmélkedni, hogy régen a fantasy még igyekezet... (2020.02.23. 17:17) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • GABOR2: @Frederick2: Hát most képzésre is kellett mennen, meg meló is volt és annyi stressz, hogy inkább most kihagytam, de igen, próbálom úgy csinálni, hogy ez a kihagyás inkább a kivétel legyen. (2020.02.23. 10:24) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: "Ahhoz minőségi idő kell." Tökéletesen megértem. Nálam ritka, hogy viszek haza munkát, de előfordul. Viszont most rengeteg olyan alkalom lesz, amikor hétvégén is be kell menni dolgozni. ... (2020.02.22. 19:08) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Feminista ribancok

2011.07.21. 13:14 Deansdale

Nem én találtam ki, az index írja, ők meg egyenesen a feministáktól vették át, akik büszkén ragasztották magukra a "ribanc" feliratot. Az idióták...

A sztori lényege - amit már a kezdetektől nyomon követek a nemzetközi férfiszférában -, hogy egy torontói rendőr azt találta mondani: egy nő csökkentheti a saját áldozattá válásának esélyeit (nemi erőszakról beszélünk), ha nem öltözik úgy mint egy prosti.

Aki nem érti, hogy mi ebben a felháborító, az ne csodálkozzon. A hülye is tudja, hogy az ember tehet azért, hogy ne váljon áldozattá. Például ha nem akarom hogy ellopják az autórádiómat, akkor nem hagyom letekerve az ablakot és kipattintom a rádió előlapját. Ha nem akarok lopás áldozata lenni, akkor odafigyelek hogy a pénztárcám ne a nyitott kosár tetején legyen. Ha nem akarom, hogy nyaralásom alatt betörjenek a házamba, akkor megkérek egy barátot hogy szedje ki a postaládából a szemetet. És ha nem akarom hogy megerőszakoljanak, akkor nem megyek késő sötét éjjel, egyedül és félrészegen egy sötét sikátorba miniszoknyában és tűsarkúban.

Namármost nyilvánvaló, hogy egyik esetben sincs "joga" senkinek ellenem bűncselekményt elkövetni. Ez nem vita tárgya. Csakhát akinek nem káposztalé lötyög a fejében (ellentétben a cikk főszereplőivel, a ribancokkal), az tudja, hogy egy bűnöző sz*rik arra, hogy mihez van joga vagy mihez nincs. Ezért bűnöző. És amíg létezik bűnözés, addig az okos ember számol vele, és tesz az ellen, hogy ő maga áldozattá váljék.

Micsoda bolondnak kell lenni ahhoz, hogy valaki felvonuljon az utcán azzal a szlogennel, hogy "szűnjön meg a bűnözés". A bűnözés nem fog megszűnni, mert vannak szegények, vannak hülyék, vannak betegek. Ezek bűnöket fognak elkövetni akkor is, ha minden törvény megszegése halálbüntetéssel jár. A bűnt nem lehet a világból kipurgálni törvényi eszközökkel - legfeljebb büntetni, ami egy teljesen más kategória. És egy nemi erőszak áldozata - valljuk be - nagyon keveset ér azzal, ha a tettest megbüntetik, hiszen attól az áldozat traumája még megmarad. Épp ezért sokkal okosabb dolog az áldozattá válást elkerülni, mint a tettesek büntetését szigorítani. És persze önkéntelenül is felmerül a kérdés, hogy mit gondolnak ezek a felvonulók: a nemi erőszakra hajlamosak majd meglátják őket az utcán vagy a tévében, és ettől "jó útra térnek"? Pfff.

Dehát a feministák nem okosak. Ők azt követelik, hogy lehessenek felelőtlenek, és valaki más változtassa meg a világot olyanra, hogy a feministák felelőtlenségének ne legyenek következményei. Azt követelik, hogy sarkig tárva hagyhassák a lakásuk ajtaját mikor nyaralni mennek, és valaki garantálja nekik, hogy nem megy be betörő. Azt követelik, hogy a kávézóban hagyhassák a pénztárcájukat, és valaki garantálja nekik, hogy azt senki nem fogja elvinni. Azt követelik, hogy fetrenghessenek részegen a sötét sikátorban, és valaki garantálja nekik, hogy nem fog arra járni egy erőszakoló.

Micsoda siralmas ostobaság.

Persze egyértelmű, hogy elérhetetlen célokért jó tüntetni, hiszen azokért örökké lehet.

Gyakran felmerül a nemi erőszakkal kapcsolatban "az áldozat hibáztatása". Ezt persze a feministák ugyanúgy félremagyarázzák, ahogy minden mást is. Szerintük ez valami nőellenes gyűlölet, ami abban nyilvánul meg, hogy hordák kántálják, hogy az áldozat "maga kérte, maga akarta". Ilyen nem létezik. Ami ennek a jelenségnek a hátterében áll, az az, hogy az emberek többsége még képes felismerni, ha valaki a saját hülyesége miatt válik áldozattá.

A bűnt a bűnöző követi el, és ezért a felelősség az övé, ez eddig magától értetődik. De ha valaki Olaszliszkán "utálom a cigányokat" felirató pólóban járkál, az önmaga növeli meg az esélyét annak, hogy megtámadják. Aki a keleti pályudvar melletti utcácskákban kilós fuxokkal sétálgat, az növeli annak az esélyét, hogy kirabolják. És aki piásan ténfereg valami elhagyatott helyen az éjszaka közepén provokatív öltözetben, az növeli az esélyét annak, hogy megerőszakolják. Nincs abban semmi hihetetlen vagy erkölcstelen, ha valaki felismeri ezt az összefüggést. Csak a polkorrekt feminista idióták igyekszenek úgy tenni, mintha a világ nem úgy működne, ahogy. Nem hallották még a régi tanmesét, miszerint könnyebb a lábadra papucsot húzni, mint az egész világot szőnyeggel borítani. Inkább hisztiznek, cikkeket írnak és felvonulnak, hogy a rajtuk kívül álló világot kényszerítsék arra, hogy behódoljon a követeléseiknek - akkor is, ha ez lehetetlen. Ténylegesen, a szó szoros értelmében fizikailag lehetetlen. Ez a legkevésbé sem zavarja őket, hiszen...

Hiszen ez a hiszti nem arra irányul, hogy történjen valami változás, amitől a nőknek jobb lesz. Ha a felvonulókat az érdekelné, hogy kevesebb legyen a nemi erőszak, ők maguk is a torontói rendőrfőnök ésszerű tanácsait szórnák szét röplapokon. Ehelyett ők két teljesen más dolgot akarnak: az egyik, hogy szabadon (következmények nélkül) csinálhassanak hülyeséget, a másik pedig hogy a kívülállók pofájába mászhassanak, hogy egy napra felvonulhassanak mint a melegek: kivagyin, exhibicionistán. Meg akarják mutatni magukat a világnak, ezzel megpróbálva elhitetni magukkal és a bámészkodókkal, hogy ők - személy szerint ők - vannak olyan jó nők, akiket férfiak légiói szeretnének megerőszakolni. Ez persze enyhén szólva is kétséges. Az igazán jó csajok bolondok lennének egy ilyen lotyófesztiválon lejáratni magukat. Ők többre tartják magukat ennél. Az ilyen parádékra csak azok mennek ki, akik csak álmodoznak arról, hogy első látásra megvadul bármilyen "kan" aki rájuk néz. Kicsit furcsa ez a mozgalom, mivel világszerte a hájasok és randák hátán cipelődik, akiknek vajmi kevés félnivalójuk van a nemi erőszaktól. És Indiában meg is buktak, mivel ott még tudják az emberek, hogy mi a normális, és mi nem. Csak a nyugat tűri el az ilyen fajta agyatlanságot, mert az itteni erkölcsöket hosszú-hosszú évtizedekig rombolta előbb a ruszkik-féle marxizmus, aztán az amcsi stílusú neoliberalizmus - ami lényegében ugyanaz.

És pont ez mutatja, hogy mit is jelent, és hol is tart manapság a feminizmus. Itt vannak az utcán, vonulnak, tüntetnek a józan ész ellen, valamiféle - csak általuk látott és értett - utópisztikus világért. Ki ne szeretne bűnözés nélküli világban élni? De ezért a célért ribancfesztivált rendezni? Röhej.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista ribanc antifeminista slutwalk antifeminizmus ribiséta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.