HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
  • Borathan: @GABOR2: a blogodon nem kéne cikkeket írni? (2020.02.21. 12:23) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Portfolio-n megjelent egy cikk, arról, hogy a Koronavírus elszabadult és tovább fertőz mint ameddig karanténban tartják az embereket és hosszú ideig nem is semmisül meg a szabadban, tehát ebből már ... (2020.02.21. 10:18) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Ez a hanaui lövöldöző is egy elég érdekes eset. Simán elintézik azzal, hogy szélsőjobbos és sokaknak elég ennyit mondani róla. Pedig állítólag ő nem volt szegény, Mercije volt és bankárként dolgozo... (2020.02.21. 10:02) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: @Frederick2: Nem maguktól bár részben maguktól is, hisz már sok feministát is pl. elhallgattanak azért mert szerintük magukat férfiból nővé változtatni akaró transgender emberek férfiak maradnak... ... (2020.02.20. 11:50) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Feminizmus és képregényrajzolás

2011.08.02. 11:29 Deansdale

"A képregénybiznisz két nagy óriása, a Marvel és a DC Comics közül most éppen az utóbbinak megy gyengébben a szekér. A nehezebb időszakot a cég rajongói is érzékelik, és ahogyan az várható, nem haboznak a vezetők tudomására hozni, hogy mi a probléma, hol kellene változtatni. Az első számú feladat jelenleg, hogy minél több női alkotót vonjanak be a képregénykészítésbe - írja a Jezebel." (HVG.hu)

Aki esetleg nem tudná, a Jezebel az egyik legnagyobb feminista portál. De mi közük van a képregényekhez? Értenek ők bármit is a képregény-bizniszhez? Lópikulát. És egyáltalán: mi köze van a képregényíró vagy -rajzoló nemének a késztermékhez, és annak eladási mutatóihoz? Semmi. A képregény mindigis elsősorban fiúknak szóló műfaj volt, és a feministák nem bírják az ilyesmit. Amit a férfiak szeretnek, azt feminizálni kell; kicsavarni a kezükből, nehogy már megmaradjon valami "férfias" ebben a világban, amit a disznók élvezhetnének.

A retardált feministák válasza minden problémára a "nő jó, férfi rossz", illetve a "több nő, kevesebb férfi". Ez a hülye képregényválság is erre példa. A DC-nek nem annyira megy a biznisz, mint a Marvelnek? Biztos a férfiak miatt van! Elvégre minden gond a férfiak miatt van, nem? Azzal ne törődjünk, hogy a nagy haszonnal működő Marvelnél is csak elvétve vannak női képregénykészítők - a DC-nél biztos beválnának!

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.