HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @Madarász Henrik: A Witcher game-mel is játszol? (2020.02.25. 06:02) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Madarász Henrik: @Frederick2: A Witcher egész jó, két könyvet olvastam el, csak van benne egy pesszimista alaphangulat, érdemes szüneteket tartva olvasni emiatt :) (2020.02.24. 22:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @csi szi: Azóta sajnálatosan ez a mém túlnőtt Trumpon. A Szolgálólány világát akarja megvalósítani Trumpon kívül Orbán, Putyin, a lengyelek. Természetesen a Willkommen kultúra révén ideimportált pot... (2020.02.24. 16:46) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • csi szi: @Frederick2: Igen, az sem véletlen, hogy akkor csináltak belőle tv-sorozatot, amikor Trump megjelent a porondon, ő lett az új mumus, aki majd bevezeti a Szolgálólány világát a MAGA-sapkás rohamoszta... (2020.02.24. 15:56) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: "A férfi nem egyéb, mint a női stratégia része újabb nők létrehozása érdekében." (Margaret Atwood) Ez a gondolat is benne van a regényben. Finom, nem? :P (2020.02.24. 13:07) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Utolsó 20

Feminizmus és képregényrajzolás

2011.08.02. 11:29 Deansdale

"A képregénybiznisz két nagy óriása, a Marvel és a DC Comics közül most éppen az utóbbinak megy gyengébben a szekér. A nehezebb időszakot a cég rajongói is érzékelik, és ahogyan az várható, nem haboznak a vezetők tudomására hozni, hogy mi a probléma, hol kellene változtatni. Az első számú feladat jelenleg, hogy minél több női alkotót vonjanak be a képregénykészítésbe - írja a Jezebel." (HVG.hu)

Aki esetleg nem tudná, a Jezebel az egyik legnagyobb feminista portál. De mi közük van a képregényekhez? Értenek ők bármit is a képregény-bizniszhez? Lópikulát. És egyáltalán: mi köze van a képregényíró vagy -rajzoló nemének a késztermékhez, és annak eladási mutatóihoz? Semmi. A képregény mindigis elsősorban fiúknak szóló műfaj volt, és a feministák nem bírják az ilyesmit. Amit a férfiak szeretnek, azt feminizálni kell; kicsavarni a kezükből, nehogy már megmaradjon valami "férfias" ebben a világban, amit a disznók élvezhetnének.

A retardált feministák válasza minden problémára a "nő jó, férfi rossz", illetve a "több nő, kevesebb férfi". Ez a hülye képregényválság is erre példa. A DC-nek nem annyira megy a biznisz, mint a Marvelnek? Biztos a férfiak miatt van! Elvégre minden gond a férfiak miatt van, nem? Azzal ne törődjünk, hogy a nagy haszonnal működő Marvelnél is csak elvétve vannak női képregénykészítők - a DC-nél biztos beválnának!

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.