HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
  • Borathan: @GABOR2: a blogodon nem kéne cikkeket írni? (2020.02.21. 12:23) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Portfolio-n megjelent egy cikk, arról, hogy a Koronavírus elszabadult és tovább fertőz mint ameddig karanténban tartják az embereket és hosszú ideig nem is semmisül meg a szabadban, tehát ebből már ... (2020.02.21. 10:18) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Ez a hanaui lövöldöző is egy elég érdekes eset. Simán elintézik azzal, hogy szélsőjobbos és sokaknak elég ennyit mondani róla. Pedig állítólag ő nem volt szegény, Mercije volt és bankárként dolgozo... (2020.02.21. 10:02) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: @Frederick2: Nem maguktól bár részben maguktól is, hisz már sok feministát is pl. elhallgattanak azért mert szerintük magukat férfiból nővé változtatni akaró transgender emberek férfiak maradnak... ... (2020.02.20. 11:50) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Pánik, pánik! Randidrogok!

2011.08.03. 15:25 Deansdale

Már piacon a randidrog gyorsteszt - tudatja a Dívány. Még egy illúzió, amitől megszabadulhatunk, vagy - még inkább - egy újabb bőr, amit lenyúzhat a hülyékről valamelyik gyógyszergyár. Ez az egész "randidrog" felhajtás totális vaklárma, még a miénknél fejlettebb országokban is évente 1-2 esetet ha felderítenek. Kétes, hogy Magyarországon egyáltalán fordult-e már elő ilyen "drogokkal" való visszaélés. Mindenesetre a feministák erőszak-hisztériájába jól passzol ez is: a csúnya gonosz férfiak mindent megtesznek, hogy az áldozatok bugyijába jussanak! Brrr!

A randidrogoknak tulajdonított esetek 98%-ában egyszerűen berúgott a csaj, csak szégyelli beismerni, hogy filmszakadásig itta magát. Erkölcsösebbnek / menőbbnek tűnik, ha inkább felkiált: Bedrogoztak! Nem tehetek semmiről! (De legfőképp arról nem, hogy részegen 7 csávóval is lefeküdtem!!!)

Aki nem hiszi, járjon utána.

Mindenesetre ha egy szülő ilyesmitől félti a gyerekét, jobban teszi, ha nem a "randidrog" elleni tesztet gyömöszöli a leányzó retiküljébe, hanem kilátásba helyez három nagy büdös nyaklevest arra az esetre ha a leányzó lerészegedik. Feltételezve, persze, hogy az adott szülőnek van még bármilyen tekintélye a gyerek előtt, ami manapság közel sem magától értetődő.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus randidrog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.