HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @KalmanBlog: "Gondolatok a klímakamuról, az azzal kapcsolatos ballib hangulatkeltésről és derék tudósaink eredményeiről." Dé:Nash - Gyár ft. Gege www.youtube.com/watch?v=0CtFk0hYjdU (2020.02.28. 19:55) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Borathan: Én úgy gondolom, hogy elég halálos lesz, abszolút számokban az emberiség történelmének legsúlyosabb járványa elé nézünk, már csak a népesség száma miatt is. Száz éve a spanyolnátha volt a... (2020.02.28. 18:58) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Sipi81: @Deansdale: Félelmetes dolgokat mesél az ismerősöm. Feminista tanárjuk olyanokat állít a képzésen: "tudományos kutatások igazolják, hogy nincs anyai ösztön" (2020.02.28. 18:38) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Frederick2: Az a hely állította elő pl. Tordai Bencét, szóval nem lep meg. (2020.02.28. 18:36) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Deansdale: @Sipi81: @Madarász Henrik: Tudtátok, hogy a Corvinus Egyetem szociológia karán kötelező kurzus a Gender Studies? A fiatal szociológus hallgatóknak KÖTELEZŐ felvenni a Gender-kép... (2020.02.28. 18:28) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Pánik, pánik! Randidrogok!

2011.08.03. 15:25 Deansdale

Már piacon a randidrog gyorsteszt - tudatja a Dívány. Még egy illúzió, amitől megszabadulhatunk, vagy - még inkább - egy újabb bőr, amit lenyúzhat a hülyékről valamelyik gyógyszergyár. Ez az egész "randidrog" felhajtás totális vaklárma, még a miénknél fejlettebb országokban is évente 1-2 esetet ha felderítenek. Kétes, hogy Magyarországon egyáltalán fordult-e már elő ilyen "drogokkal" való visszaélés. Mindenesetre a feministák erőszak-hisztériájába jól passzol ez is: a csúnya gonosz férfiak mindent megtesznek, hogy az áldozatok bugyijába jussanak! Brrr!

A randidrogoknak tulajdonított esetek 98%-ában egyszerűen berúgott a csaj, csak szégyelli beismerni, hogy filmszakadásig itta magát. Erkölcsösebbnek / menőbbnek tűnik, ha inkább felkiált: Bedrogoztak! Nem tehetek semmiről! (De legfőképp arról nem, hogy részegen 7 csávóval is lefeküdtem!!!)

Aki nem hiszi, járjon utána.

Mindenesetre ha egy szülő ilyesmitől félti a gyerekét, jobban teszi, ha nem a "randidrog" elleni tesztet gyömöszöli a leányzó retiküljébe, hanem kilátásba helyez három nagy büdös nyaklevest arra az esetre ha a leányzó lerészegedik. Feltételezve, persze, hogy az adott szülőnek van még bármilyen tekintélye a gyerek előtt, ami manapság közel sem magától értetődő.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus randidrog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.