HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

 • Deansdale: @Frederick2: Láttam, a zömével egyetértek. (2020.02.23. 17:26) Miért van elegem George R.R. Martinból?
 • Frederick2: @Deansdale: Ezt láttad? Gyűrűk Ura vs. Trónok harca – 5 ok, amiért nem említheted egy lapon a kettőt www.youtube.com/watch?v=kYU6a8v1wSg Szomorú azon elmélkedni, hogy régen a fantasy még igyekezet... (2020.02.23. 17:17) Miért van elegem George R.R. Martinból?
 • GABOR2: @Frederick2: Hát most képzésre is kellett mennen, meg meló is volt és annyi stressz, hogy inkább most kihagytam, de igen, próbálom úgy csinálni, hogy ez a kihagyás inkább a kivétel legyen. (2020.02.23. 10:24) Boldog Karácsonyt!
 • Frederick2: @GABOR2: "Ahhoz minőségi idő kell." Tökéletesen megértem. Nálam ritka, hogy viszek haza munkát, de előfordul. Viszont most rengeteg olyan alkalom lesz, amikor hétvégén is be kell menni dolgozni. ... (2020.02.22. 19:08) Boldog Karácsonyt!
 • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
 • Utolsó 20

A magyar spearhead

2011.09.26. 09:52 Deansdale

A kezdeményezés jó, de - a várakozásoknak megfelelően :) - lassan halad. Esetleg felgyorsíthatjuk a tempót, amivel legalább a legelső és legfontosabb kérdés küszöbéig eljutunk, ha az is jelentkezik (akár emilben, akár itt kommentben), aki nem akar cikket írni a leendő fantörpikus férfiszféra-portálunkra.

A legelső és legfontosabb kérdés annyi, hogy van-e egyáltalán értelme ilyen portált csinálni. A feminista oldalak is rendszeresen bedőlnek, mert alacsony a látogatottságuk - miből gondolnánk, hogy nálunk jobb lesz a helyzet? (Mondjuk abból, hogy mi igazat írunk és nem gyűlölködünk, de sajnos ez manapság a sikerhez nem biztos hogy elég.) Mindenesetre ha nem leszünk legalább négyen, akik beindítjuk, akkor egyszerűbb ha megmaradunk a már létező placcainkon (indexfórum, blogok, mittudomén).

A következő érdekes kérdés, hogy mi legyen a neve. A "magyar spearhead" megnevezés egymás között érthetővé teszi, hogy mire gondolunk, de nem biztos, hogy eléggé ambíciózus :)

Írjatok!

 

Eddig 8 komment érkezett

 • 1.  Vasgerinc (Válasz erre)
  2011. 09. 26. 13:05

  Szerintem azért nem lenne népszerű egy ilyen oldal, mert ez ma nem olyan közkedvelt és köztudatban lévő kérdés. Értem, amit az előző cikkedben írsz, de a helyzet az, hogy amíg nem lesz két-három megdöbbentően férfiellenes, nagy port kavaró dolog az országban, addig nincs érdeklődés ennek irányába.

  Ugyanezért tartom a címet rossznak, nem elég kifejező, nem elég érthető mindenki számára. Így csak azok látogatnának egy ilyen oldalra, aki már amúgy is tisztában van a dolgokkal.

 • 2.  Tara. (Válasz erre)
  2011. 09. 27. 7:33

  Akadt egy társad a feminizmus elleni küzdelemben, a jó öreg Tibor bá':)

  www.antalffy-tibor.hu/

 • 3.  Deansdale (Válasz erre)
  2011. 09. 27. 8:09

  Vasgerinc,
  "Ugyanezért tartom a címet rossznak, nem elég kifejező, nem elég érthető mindenki számára"
  Ezt a "magyar spearhead"-re értetted? Ezt csak magunk között hívom így, a portál neve nem ez lenne :)

  Egyébként igen, nyilván nem lenne az első naptól napi millió látogatónk, de az egészbe nem kellene sok energiát fektetni, hobbinak meg elmegy. Ha ezentúl itt elsősorban a táplálkozásról írok, a feminista anyagokat meg a portálra nyomom, akkor egy makulányival sem "dolgozok" többet mint most. De ha egyszercsak (neadj'isten) eljönnek Magyarországra azok a durván férfiellenes történések, akkor jó lesz majd rámutatni a portálra, hogy az már X éve üzemel és igyekszik felvilágosítani a közönséget.

  Persze nem akarok én senkit rábeszélni, ha nem akarja, abból úgy sem születne semmi tartós. Elvagyok én itt a magam csendességében :D

 • 4.  Vasgerinc (Válasz erre)
  2011. 09. 27. 8:52

  @Deansdale:

  Igazad van, próbálkozni lehet.

 • 5.  Deansdale (Válasz erre)
  2011. 09. 27. 9:04

  Tara, köszi a linket! Pár cikk átolvasása után aszondom igencsak jó anyag :)

 • 6.  Tara. (Válasz erre)
  2011. 09. 27. 10:44

  Jó bizony. Örülök, hogy megismertettelek Tibor bá'val. Jók a posztjai de még jobbak a kommentek, ki ne hagyd azokat sem. Komoly társaság gyűlt köré, komoly tudásanyaggal, te sem hiányozhatsz.

 • 7.  Vasgerinc (Válasz erre)
  2011. 09. 27. 11:52

  @Tara.:

  Ő klíma témakörben is elég okosakat ír.

 • 8.  Tara. (Válasz erre)
  2011. 09. 27. 13:08

  @Vasgerinc: szinte bármely témakörben okosakat ír, tájékozott, olvasott, tapasztalt ember.

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak férfiszféra

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.