HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
  • Borathan: @GABOR2: a blogodon nem kéne cikkeket írni? (2020.02.21. 12:23) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Portfolio-n megjelent egy cikk, arról, hogy a Koronavírus elszabadult és tovább fertőz mint ameddig karanténban tartják az embereket és hosszú ideig nem is semmisül meg a szabadban, tehát ebből már ... (2020.02.21. 10:18) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Ez a hanaui lövöldöző is egy elég érdekes eset. Simán elintézik azzal, hogy szélsőjobbos és sokaknak elég ennyit mondani róla. Pedig állítólag ő nem volt szegény, Mercije volt és bankárként dolgozo... (2020.02.21. 10:02) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: @Frederick2: Nem maguktól bár részben maguktól is, hisz már sok feministát is pl. elhallgattanak azért mert szerintük magukat férfiból nővé változtatni akaró transgender emberek férfiak maradnak... ... (2020.02.20. 11:50) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Veszélyeztetett nők

2011.11.23. 14:50 Deansdale

A HVG-t olvasgatom, és ezt látom:

"Becslések szerint Magyarországon a [ . . . ] a lakosság mintegy 5 százalékát érinti, a nők harmada lehet veszélyeztetett."

Próbáljuk meg kitalálni mi lehet ez az ocsmány dolog, ami veszélyezteti a nők egyharmadát. Családon belüli erőszak? Malária? Lódarazsak?

Úgy van, eltaláluk: "vásárlási mánia".

Szegény nők, veszélyeztetve vannak azáltal, hogy egyszercsak hirtelen elkezdenek vásárolni. Idáig süllyedtünk a feminista retorikával? Naaaaaaa, most komolyan...

Kíváncsian várom, hogy milyen intézkedésekkel akarják majd megmenteni a "veszélyeztetett" nőket.

Nameg az is furcsa, hogy amikor áldozatszerepben kell tetszelegni, akkor ugye bevállalják, hogy a nők szoktak inkább költekezni - de amikor ennek a felelőssége a kérdés, akkor kikérik maguknak, hogy a nők lennének mániákusok. Miféle kőkorszaki sztereotípia ez?! Sőt, az echte feministák azt is megmagyarázzák nekünk, hogy a nők sokkal felelősségteljesebben költenek, bezzeg a férfiak mindent piára meg (idegen) p*nára szórnak el. Különösen akkor igaz ez, ha haitin árvíz van és csak a nőknek adnak segélyt, mert a férfiak... Pfff. A férfiakban nem lehet bízni. De persze ha ugyanerről a másik irányból beszélünk, vagyishogy a média gerjeszti a vásárlási lázat, akkor a feministák sorba állnak a szegény női áldozatok megsegítéséért.

...semmi szokatlan, csak egy átlagos nap a feminizált dzsungelben.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.