HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @Madarász Henrik: A Witcher game-mel is játszol? (2020.02.25. 06:02) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Madarász Henrik: @Frederick2: A Witcher egész jó, két könyvet olvastam el, csak van benne egy pesszimista alaphangulat, érdemes szüneteket tartva olvasni emiatt :) (2020.02.24. 22:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @csi szi: Azóta sajnálatosan ez a mém túlnőtt Trumpon. A Szolgálólány világát akarja megvalósítani Trumpon kívül Orbán, Putyin, a lengyelek. Természetesen a Willkommen kultúra révén ideimportált pot... (2020.02.24. 16:46) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • csi szi: @Frederick2: Igen, az sem véletlen, hogy akkor csináltak belőle tv-sorozatot, amikor Trump megjelent a porondon, ő lett az új mumus, aki majd bevezeti a Szolgálólány világát a MAGA-sapkás rohamoszta... (2020.02.24. 15:56) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: "A férfi nem egyéb, mint a női stratégia része újabb nők létrehozása érdekében." (Margaret Atwood) Ez a gondolat is benne van a regényben. Finom, nem? :P (2020.02.24. 13:07) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Utolsó 20

Valami bűzlik Dániában - UPDATE

2012.04.13. 13:16 Deansdale

Az index most arról beszél, hogy egy szegény tiniprostinak karácsony napján 176 vendéggel kellett foglalkozni. Ez 24 órára, vagyis 1440 percre vetítve 8,1 perc fejenként. Ezúton szeretnék gratulálni ehhez a teljesítményhez. Mármint egy ekkora hazugsághoz.

Gondolom felkelt a csaj szenteste napján mondjuk reggel 8-kor (az előtt ki megy k*rvázni??? - ja és egyébként ki megy karácsonykor k*rvázni?!), és onnantól kezdve másnap reggel 8-ig nem evett, nem ivott, nem tisztálkodott, nem pihent és nem aludt egy percet sem, csak 8 percenként húzott egy strigulát. És akkor persze a fejenként 8 percben benne volt a kuncsaftonkénti vetkőzés-öltözés, "előkészületek", meg a komplett procedúra. Ez még a pornófilmes szakma vonatkozó ágazatában is elismerésre méltó teljesítmény lenne, ahol körben állnak a férfiak a női főszereplő mellett és előre készülnek a "bevetésre". Ami azért a prostitúció szövegkörnyezetében egyáltalán nem jellemző, sőt.

Mikor lesz már vége ennek a férfiellenes feminista dömpingnek??? A jövő héten azt fogjuk hallani, hogy szegény prostiknak óránként 4200 kuncsaftot kellett kiszolgálni, vagy lesz egy határ, amit már a feminista hazudozás sem lép át?

Szólj hozzá!

Címkék: prostituált prostitúció feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.