HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @Madarász Henrik: A Witcher game-mel is játszol? (2020.02.25. 06:02) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Madarász Henrik: @Frederick2: A Witcher egész jó, két könyvet olvastam el, csak van benne egy pesszimista alaphangulat, érdemes szüneteket tartva olvasni emiatt :) (2020.02.24. 22:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @csi szi: Azóta sajnálatosan ez a mém túlnőtt Trumpon. A Szolgálólány világát akarja megvalósítani Trumpon kívül Orbán, Putyin, a lengyelek. Természetesen a Willkommen kultúra révén ideimportált pot... (2020.02.24. 16:46) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • csi szi: @Frederick2: Igen, az sem véletlen, hogy akkor csináltak belőle tv-sorozatot, amikor Trump megjelent a porondon, ő lett az új mumus, aki majd bevezeti a Szolgálólány világát a MAGA-sapkás rohamoszta... (2020.02.24. 15:56) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: "A férfi nem egyéb, mint a női stratégia része újabb nők létrehozása érdekében." (Margaret Atwood) Ez a gondolat is benne van a regényben. Finom, nem? :P (2020.02.24. 13:07) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Utolsó 20

Mit lehet erre mondani?

2012.07.24. 12:43 Deansdale

A femcsik már megint alulmúlták önmagukat - dehát mit is vártunk tőlük??? Annyira agyatlanok, hogy azt már nehéz nyomdafestéket tűrően tárgyalni.

Nem gyűlölik ők a férfiakat, de nem ám, csak arról értekeznek, hogy a gyilkolás szerintük "férfias". Az agyhalott retardáltjai cikket írnak ilyen címmel: "FÉRFIAS cselekedetek gyűjteménye" - kiemelve nagybetűvel a "férfias"-t, csakhogy véletlenül se lehessen félreérteni. És persze arról írnak, hogy a férfiak a nőket bántják.

Most akkor erre mi lehet adekvát válasz? Írjak cikket "NŐIES cselekedetek gyűjteménye" címen, amiben szót ejtek az anyáról, aki a fürdőkádba állította és egy villanykábellel 20 perc alatt módszeresen halálra verte a 4 éves fiát, mert az bepisilt, vagy a másikról, aki ikreket szült, és az egyiket zacskóba téve a kukába dobta?
(Mindkét hír a legutóbbi héten keletkezett és "természetesen" egyedülálló anyákról van szó.)

Hogy lehetnek a feministák ennyire debilek? Hogyan lehetséges, hogy valaki ennyire elteljen a másik nem iránt érzett gyűlöletével, hogy nem látja meg magában a hömpölygő sötétséget, a mentális rothadást? Hogy lehetnek a nőkertesek ennyire borzalmasan betegek szellemileg és lelkileg? Ha ezt az állapotot le lehetne fordítani testi tünetekre, ezek az emberek a lepra és a pestis legvégső stádiumában járnának egyszerre.

A bűnözés az bűnözés, nem férfias vagy nőies. Ehhez tényleg diploma kell, hogy valaki rájöjjön?

Az ész megáll ezeken a zápult agyú szerencsétleneken. Semmi más vágyuk nincs az életben, csak a férfiakat mocskolni. Még szerencse, hogy van egy mozgalom, aminek az álcája mögött büntetlenül megtehetik.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus csbe

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.