HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @KalmanBlog: "Gondolatok a klímakamuról, az azzal kapcsolatos ballib hangulatkeltésről és derék tudósaink eredményeiről." Dé:Nash - Gyár ft. Gege www.youtube.com/watch?v=0CtFk0hYjdU (2020.02.28. 19:55) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Borathan: Én úgy gondolom, hogy elég halálos lesz, abszolút számokban az emberiség történelmének legsúlyosabb járványa elé nézünk, már csak a népesség száma miatt is. Száz éve a spanyolnátha volt a... (2020.02.28. 18:58) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Sipi81: @Deansdale: Félelmetes dolgokat mesél az ismerősöm. Feminista tanárjuk olyanokat állít a képzésen: "tudományos kutatások igazolják, hogy nincs anyai ösztön" (2020.02.28. 18:38) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Frederick2: Az a hely állította elő pl. Tordai Bencét, szóval nem lep meg. (2020.02.28. 18:36) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Deansdale: @Sipi81: @Madarász Henrik: Tudtátok, hogy a Corvinus Egyetem szociológia karán kötelező kurzus a Gender Studies? A fiatal szociológus hallgatóknak KÖTELEZŐ felvenni a Gender-kép... (2020.02.28. 18:28) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Mit lehet erre mondani?

2012.07.24. 12:43 Deansdale

A femcsik már megint alulmúlták önmagukat - dehát mit is vártunk tőlük??? Annyira agyatlanok, hogy azt már nehéz nyomdafestéket tűrően tárgyalni.

Nem gyűlölik ők a férfiakat, de nem ám, csak arról értekeznek, hogy a gyilkolás szerintük "férfias". Az agyhalott retardáltjai cikket írnak ilyen címmel: "FÉRFIAS cselekedetek gyűjteménye" - kiemelve nagybetűvel a "férfias"-t, csakhogy véletlenül se lehessen félreérteni. És persze arról írnak, hogy a férfiak a nőket bántják.

Most akkor erre mi lehet adekvát válasz? Írjak cikket "NŐIES cselekedetek gyűjteménye" címen, amiben szót ejtek az anyáról, aki a fürdőkádba állította és egy villanykábellel 20 perc alatt módszeresen halálra verte a 4 éves fiát, mert az bepisilt, vagy a másikról, aki ikreket szült, és az egyiket zacskóba téve a kukába dobta?
(Mindkét hír a legutóbbi héten keletkezett és "természetesen" egyedülálló anyákról van szó.)

Hogy lehetnek a feministák ennyire debilek? Hogyan lehetséges, hogy valaki ennyire elteljen a másik nem iránt érzett gyűlöletével, hogy nem látja meg magában a hömpölygő sötétséget, a mentális rothadást? Hogy lehetnek a nőkertesek ennyire borzalmasan betegek szellemileg és lelkileg? Ha ezt az állapotot le lehetne fordítani testi tünetekre, ezek az emberek a lepra és a pestis legvégső stádiumában járnának egyszerre.

A bűnözés az bűnözés, nem férfias vagy nőies. Ehhez tényleg diploma kell, hogy valaki rájöjjön?

Az ész megáll ezeken a zápult agyú szerencsétleneken. Semmi más vágyuk nincs az életben, csak a férfiakat mocskolni. Még szerencse, hogy van egy mozgalom, aminek az álcája mögött büntetlenül megtehetik.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus csbe

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.