HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @Madarász Henrik: A Witcher game-mel is játszol? (2020.02.25. 06:02) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Madarász Henrik: @Frederick2: A Witcher egész jó, két könyvet olvastam el, csak van benne egy pesszimista alaphangulat, érdemes szüneteket tartva olvasni emiatt :) (2020.02.24. 22:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @csi szi: Azóta sajnálatosan ez a mém túlnőtt Trumpon. A Szolgálólány világát akarja megvalósítani Trumpon kívül Orbán, Putyin, a lengyelek. Természetesen a Willkommen kultúra révén ideimportált pot... (2020.02.24. 16:46) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • csi szi: @Frederick2: Igen, az sem véletlen, hogy akkor csináltak belőle tv-sorozatot, amikor Trump megjelent a porondon, ő lett az új mumus, aki majd bevezeti a Szolgálólány világát a MAGA-sapkás rohamoszta... (2020.02.24. 15:56) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: "A férfi nem egyéb, mint a női stratégia része újabb nők létrehozása érdekében." (Margaret Atwood) Ez a gondolat is benne van a regényben. Finom, nem? :P (2020.02.24. 13:07) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Utolsó 20

Bájos kis sztori

2012.09.14. 12:55 Deansdale

Semmi különleges, csak egy jópofa hír floridából:

Srác 7 évesen elveszti a lábát egy fűnyíróbalesetben, térdnél amputálják.

Tekerünk pár évet, a srác egyedül neveli két éves fiát, mikoris megjelenik az anya, hogy elvigye a gyereket, és a biztonság kedvéért két verőembert is visz magával. Főhősünk telefonál a rendőrségre, de közben az anya elkezdi kirángatni a gyereket az ablakon. Dulakodás, a gyereket belökik egy kocsiba. Fickó az autó ablakán belógva próbálja visszaszerezni, mire a nő lecsatolja a pasi műlábát és azzal kezdi el csépelni. Mikor ez nem vezet eredményre, előkap egy lefűrészelt csövű puskát és azzal hadonászik. Végülis kereket oldanak a gyerekkel, de a hatóságok lekapcsolják őket. A rendőrség vádat emelt a nő ellen féltucat különböző vádpontban, többek között "illegális fegyverviselés korábban elítélt bűnöző által" címen, vagyis a nőnek már korábban is volt dolga a bírósággal.

És persze unalomig ismerjük a mantrát, hogy nők nem követnek el erőszakot...

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.