HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

A nyugat beteg

2012.09.19. 13:30 Deansdale

Kezdeném azzal, hogy leszögezem: tudom, hogy Norvégia nem az USA. Ugyanakkor elméletileg hasonló keresztény kultúrkörből származnak, európai fehér emberek (és jogrendek) leszármazottai, és papíron egyaránt az elsővilágbeli modern emberi kultúra csúcsát képviselik.

Amit nem értek, az az, hogy a 77 embert lemészároló (és 319-et megsebesítő) Breivik hogyan kaphat 21 év börtönt, miközben William Hetherington 24 évet töltött börtönben, mert a saját felesége a válóper közben megvádolta nemi erőszakkal. Na nem úgy, hogy a pasi egy sötét sarok mögül ráugrott és leteperte, hanem közös megegyezéses szex közben a nő - állítólag - közölte, hogy nincs is igazán kedve a dologhoz. És a muksó töltött volna még többet is rács mögött, de kilobbizták onnan valamiféle (jobbfajta) jogvédők.

Csak én nem értem, hogy hogyan lehet összemérni azt, ha a feleségnek nincs igazán kedve, azzal, hogy valaki lemészárol 77 embert? Csak nekem van bajom azzal, hogy egy nő bizonyítatlan vádaskodására börtönbe varrnak egy ártatlan embert, hosszabb időre, mintha géppisztollyal lekaszálná egy magyar NB1-es focimeccs teljes nézőközönségét? Hol a p*csába' érne annyit egy feleség - mégoly komoly, bár jelen esetben bizonyítottan hamis - panasza, mint 77 emberi élet??? Mi a lepra van ezzel az aberrált nyugati jogrendszerrel?! Ez lenne az igazság szolgáltatása?


Jobbhíján ideömlesztve futottak még a mai napon:

Drogos csaj a barátnőjével hasbaszúr egy pasit, amiért az nem hajlandó szexelni velük. Mikor rájön, hogy ez így nem kóser, nem engedi kórházba a férfit; azzal fenyegeti, a rendőrségen azt fogja vallani, azért szúrt mert emez meg akarta erőszakolni.

Nő bevádol 3 pasit nemi erőszakkal, akik 50 órát töltenek előzetes letartóztatásban, mire kiderül, a csaj is benne volt, csak utólag megbánta. Ismerkedésük érdekes sztori: a csaj némi szesszel a fejében a buszon hazafelé menet elkezdte markolászni az egyiket...

Az USA-ban a mi szalagavatóinkhoz vagy a ballagáshoz hasonló tradíció az apa-lánya tánc a sulikban. Illetve egészen eddig az volt, ugyanis egy szingli anyuka levelet írt a hatóságoknak, hogy micsoda diszkrimináció, hogy az ő apa nélküli lánya nem vehet részt az apa-lánya táncon. Gyorsan be is tiltották az egészet, elvégre micsoda törvénytelenség...

1 komment

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2017.01.12. 23:18:32

Na, ennek talán Trumppal vége lesz.