HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Opus P.: @Deansdale: Én nem a keresztényekre okádok, hanem minden dogmatikus vallásra. És nincs kifogásom ellene, ha valaki otthon a 4 fal közt koboldokban hisz vagy boszorkányokban vagy akármiben, amíg az... (2024.04.14. 23:12) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Opus P.: "sajnos a vallásos emberek pont ugyanannyira rosszak" Ez egy alaptalan általánosítás, ugyanolyan babona mint hogy az Isten ül a trónján és téged néz :) Statisztikák szerint van különbség ... (2024.04.14. 22:29) Vallásismereti kisokos
  • Opus P.: @Deansdale: A buddhizmust nem is sorolnám a vallások közé, legalábbis nem a szokásos dogmatikus vallás. Lehet, hogy valaki azt gondolja, hogy a vallás segít jobbá trnni az embereket, de sajnos a v... (2024.04.14. 21:57) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Opus P.: "Nem kell semmiféle mikulás meg fogtündér történet ahhoz, hogy az embereket a jóság irányába tereljék. Egy mondat elég lenne: ne légy p×cs." Ha ez igaz lenne akkor mindenki szent lenne, d... (2024.04.14. 21:43) Vallásismereti kisokos
  • Opus P.: @Deansdale: Nem kell semmiféle mikulás meg fogtündér történet ahhoz, hogy az embereket a jóságvirányába tereljék. Egy mondat elég lenne: ne légy p×cs. Ehhez nem kell egy komplett fiktív történetren... (2024.04.14. 20:48) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Érthetetlen

2012.09.21. 11:01 Deansdale

Sokáig - nem viccelek, órákig - tanakodtam magamban, hogy megírjam-e ezt a cikket, és még most sem vagyok benne igazán biztos, hogy jó ötlet. Mégis megteszem, mert fel kell ébreszteni valahogy a kétkedőket. Srácok, amikor arról beszélek, hogy a feministák rombolják a társadalmat, a nyugat beteg, és hogy hamarosan mi is ezzel nézünk szembe, az nem azért van, mert én vagyok paranoid hülye, hanem mert olvasgatom a külföldi híreket, amiket ti nem.

Szept. 18-án zárult le Patrick Drum tárgyalása, aki letöltendő életfogytiglant kapott két ember megöléséért. A "szexuális bűnözők" listájáról kezdett el véletlenszerűen gyilkolászni, és szerencse, hogy a második után lekapcsolták, mert még a bíróság előtt is kifejtette, hogy folytatta volna az öldöklést.

Itt még lehetne akár ambivalens is a történet, elvégre erkölcsileg homályos zóna a nemi erőszakolókkal szembeni fellépés. A régi szép időkben rutinszerűen lincselték meg őket, manapság sem ritkák az erős érzelmek ilyen esetekben. De az aberrált nyugati jogrend szerint a "szexuális bűnözés" már igen messze került attól, amit egy átlagember a nemi erőszakról gondol...

Drum egyik áldozata Gary Lee Blanton volt, akit a saját házánál lőtt agyon több lövéssel. A 28 éves férfi hulláját a saját gyermekei találták meg.

Miért volt Gary a szexuális bűnözők listáján? Mert 17 éves korában együtt járt egy 17 éves lánnyal, és az akkor hatályos törvények szerint egy 17 éves lánnyal minden szexuális érintkezés "nemi erőszaknak" minősült. Vagyis az a bűne, hogy szexelt a saját barátnőjével.

Az ügyben nem a lány volt a panaszos, az állam hivatalból járt el. Már a "bűncselekmény" megnevezése is abszurd: "rendeleti nemi erőszak", vagy nevezhetjük "törvényi nemi erőszak"-nak is (statutory rape). Szó sem volt semmiféle erőszakról, csakhát a feminista törvényi ámokfutásnak hála ott tartunk, hogy ha egy fiatal pár szexelni merészel, akkor a fiú menthetetlenül "nemi erőszakoló". Akkor is, ha történetesen a lány az idősebb, akár évekkel.

Szóval a hidegvérrel lemészárolt szerencsétlent a saját gyermekei találják meg vérbe fagyva - mert cirka 10 évvel ezelőtt szexelni mert az akkori barátnőjével, és ezért a femináci állatoknak köszönhetően felírták a nevét egy listára, amiről egy másik baromállat rettentő nagy igazságosztási vágyában kiszemelte őt.

És mi történt?

A gyilkos "rajongótábora" nem csak a bíróságon drukkolt a kedvencének, és nem csak neten hirdetik, hogy ő egy "igazi hős", de rendszeresen zaklatják az agyonlőtt férfi özvegyét és gyerekeit. Megdobálják a kocsijukat, leköpködik őket, a házuknál randalíroznak.

Ezek rosszabbak, mint a nácik. Komolyan.

És annyira beteg a feministák által megmérgezett nyugat, hogy csőstül dőlnek a férges szellemű idióták, akik szerint kár, hogy Patrick Drum nem tudott több ilyen "szexuális bűnözőt" megölni. Az Isten k*rva szerelmére, olyan GYERMEKEK vannak a "szexuális bűnözők" listáján, mint a 7 éves Boston-i srác, aki az iskolabuszon tökönrúgott egy idősebb gyereket aki fojtogatni kezdte. A retardált iskolai vezetők "szexuális zaklatás" címén uszították rá a rendőröket, mert hát tökön rúgta... És 10, vagy 20 év múlva majd jön egy következő "igazságosztó", aki ezt a szerencsétlen srácot jól agyonlövi, lehetőleg a saját családja szeme láttára.

Nyugaton a "szexuális bűnök" kategóriája egy nagyon-nagyon rossz vicc, és ami az igazán abszurd, hogy a feministák és a politikusok még további szigorításokat szeretnének. A 7 éves rémült gyereket, vagy a saját barátnőjével szexelő 17 éves tinédzsert talán a helyszínen kellett volna kivégezni, nem? Megspóroltak volna egy csomó fáradságot.

Hogyan jut odáig egy társadalom, hogy bárki elfogadhatónak tartja, ha egy első osztályos gyereket egy idősebb sráccal történő verekedés miatt egy kategóriába sorolnak a nemi erőszakolókkal? Hogy férhet ez bárkinek a koponyájába? Hány feministának kellett ezért évtizedekig lobbiznia, hány törvénymódosítás után lehet eljutni idáig? Micsoda szellemi és lelki nyomor kell ahhoz, hogy valaki az igazságosságnak bármiféle nyomát felfedezni vélje egy ilyen jogi rendszerben, vagy az önkéntes igazságosztók mészárlásaiban??? Patrick Drum a feministák "hőse"... Hogy miért küzdök a feminizmus ellen?

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása