HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @Madarász Henrik: A Witcher game-mel is játszol? (2020.02.25. 06:02) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Madarász Henrik: @Frederick2: A Witcher egész jó, két könyvet olvastam el, csak van benne egy pesszimista alaphangulat, érdemes szüneteket tartva olvasni emiatt :) (2020.02.24. 22:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @csi szi: Azóta sajnálatosan ez a mém túlnőtt Trumpon. A Szolgálólány világát akarja megvalósítani Trumpon kívül Orbán, Putyin, a lengyelek. Természetesen a Willkommen kultúra révén ideimportált pot... (2020.02.24. 16:46) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • csi szi: @Frederick2: Igen, az sem véletlen, hogy akkor csináltak belőle tv-sorozatot, amikor Trump megjelent a porondon, ő lett az új mumus, aki majd bevezeti a Szolgálólány világát a MAGA-sapkás rohamoszta... (2020.02.24. 15:56) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: "A férfi nem egyéb, mint a női stratégia része újabb nők létrehozása érdekében." (Margaret Atwood) Ez a gondolat is benne van a regényben. Finom, nem? :P (2020.02.24. 13:07) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Utolsó 20

For the LoLz

2014.05.08. 13:45 Deansdale

Böngészem az imgurt, és mit találok? Mindenféle érdekes térképeket. Akkor kezdtem röhögni, mikor megláttam, hogy a farokméret térkép szerint Magyaroszág egyértelműen uralja egész Európát :) Sőt, néhány Afrikai és Dél-Amerikai ország kivételével senki nem érhet a nyomunkba. Terjesszétek a linket a külföldi ismerősök között is, hadd sápadjanak :D

Van egy másik dolog is, amiben felkerültünk a dobogóra, ez pedig azon emberek aránya, akik szeretve érzik magukat. Hm.

2 komment

Címkék: címkétlenség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Go Jóska 2014.05.08. 20:54:51

Ez már nem igazán friss, vagy egy éve találkoztam vele. Egy másik oldalon volt is egy vita ezzel kapcsolatban. A végkövetkeztetés az lett, hogy tudni kéne a kutatási módszerüket, ti. hogy mekkora mintával dolgoztak és főleg, hogy mérés, avagy bemondás alapján. Mert, ha az utóbbi, akkor ez arról felmérés inkább, hogy ki lódít nagyobbat a faszméretéről. (Elég érdekes pl., hogy Románia mennyivel kisebb átlagú, a jelentős magyar kisebbség ellenére.)

Barbaarb 2014.05.09. 07:12:35

Hát igen, vannak megkérdőjelezhető térképek (a péniszméret mellett a boldogságérzet), valószínűleg a kutatási módszer hibája miatt, de vannak nagyon érdekesek is, mint például a vörös hajúak eloszlása. Hihetetlen mennyire jól leírható lenne matematikailag, de nem tudom, hogy Oroszországban miért van egy másik központ. Az Moszkva lenne ott? Van kapcsolat a két központ között? Mert azt tudom, hogy vikingek alapították az első orosz városokat és Kijevet, de mégis miért Moszkvában koncentrálódik?

A fotózások térképe is nagyon tetszik, egy kérdés merült fel bennem, Chilében nem értem azt a fényes csíkot.

A nők szexisségét mutató térkép is érdekes, mert vannak meglepő dolgok mint például Irán (a perzsa vér ennyit számítana). Mondjuk az érhető, hogy az USA, Kanada, Nagy-Britannia, Németország elég hátul van, de egy szinten Angolával, Botswanával, Elefántcsont-parttal, Burkina Fasóval? Szóval azért érezhető itt is a szubjektivitás. És persze meglepő számomra a néhány zöld folt Afrikában, de Dél-Amerika is furcsán alakul, hiszen a paraguayi, perui és chilei nőket általában szeretni szokták, jobban, mint mondjuk az argentinokat. Persze ennek megítéléséhez azt is jó lenne tudni, hogy milyen arányok voltak a megkérdezettek között, mert biztosan nem mindegy, hogy egy magyart kérdezünk, vagy egy kongóit.