HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Miféle összeesküvés?!

2016.08.25. 08:39 Deansdale

Gyors kisszínes az alusapkások világából: létezik egy "Dzsinn energia" nevezetű vállalat, aminek a tanácsadó bizottsága a következő emberekből áll: Dick Cheney, az USA volt alelnöke; Jacob Rothschild, angol nemzetiségű befektetési szakértő (igen, abból a rócsild családból); Rupert Murdoch médiamogul; James Woolsey CIA-exigazgató; Larry Summers, az USA államkincstárának volt elnöke; és Bill Richardson, volt ENSZ-nagykövet és energetikai államtitkár. Sosem találnátok ki, de ez a vállalat most éppen Szíriában turkál olajért, "izraeli engedéllyel". Nincs itt semmiféle háttérből operáló politikai-gazdasági-katonai összefonódás, oszoljanak kérem.

1 komment

Címkék: összeesküvés szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kotyesz 2016.09.08. 00:42:54

A káosz úgy kezdődött, hogy a szír elnöknek még csak valamirevaló ellenzéke sem volt, de találtak addig erősítették, hogy iraki harcosokkal ,(MEG KI TUDJA KIKKEL) mégiscsak megindultak a dolgok ha már egyszer tavasz van miért pont ők úsznák meg. Az orosz beavatkozás előtt biztosnak látszott nem maradhat meg szíria. Izrael nyilatkozott, adnák vissza a golán fennsíkot de nincs megbízható partner (olyan arab aki nekik jó nem is lesz soha) a törökök is fenték a fogukat (török falvak) biztosnak látszott a kurd-török összecsapás) , ha Asszad megy (miért tenné?) a hatalomba helyezett új erőnek fizetni kell a hatalomért. Egyiptom és törökország mellett ők kennének a térség egyetlen valamirevaló iszlám hatalma, nincs rá szüksége az usának, de fogalmam sincs mik lehetnek a végkifejlet eseményei.