HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Minden kultúra egyformán értékes

2017.11.05. 18:22 Deansdale

Muzulmán pap (és egyetemi előadó) elmagyarázza, hogy mivel a házasságon kívül született gyerekek nincsenek hivatalosan az apjuk nevére írva, a muzulmán vallás szerint egy férfi nyugodtan elveheti feleségül a házasságon kívül született lányát, és természetesen szexelhet is vele. Egy másik főmufti azt nyilatkozta, hogy az iszlámban nincs korhatár a házassághoz, így voltaképpen leány csecsemőket is férjhez lehet adni, bár nem szerencsés ha a csecsemő, izé, "károsodik".

Hát miért is ne engednénk muzulmán bevándorlókat Európába korlátlanul? Pontosan erre van szükségünk, egy kis vérfertőzésre vérfrissítésre. Az ő kultúrájuk pont olyan jó mint a miénk, és ha a kettőt összemossuk abból csak profitálhatunk, nem igaz? Éljen a diverzitás meg a multikulti! Ha eleget átveszünk a szokásaikból akkor a Juncker-félék talán még a saját anyjukat is megb*szhatják.

22 komment

Címkék: szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mattka85 2017.11.05. 20:54:04

A Juncker-féléknek nem szokatlan a beltenyészet és a családon belül házasodás, csak rá kell nézni... :P

Toplak Zoli 2017.11.09. 21:58:54

Dean működik az email fiókod? Két emailt küldtem egy férfinapi körkérdés kapcsán. Szeretnénk a Férfihangtól, ha te is megszólalnál.
1. Mit üzennél az ünnep alkalmából a férfiaknak? (Pl. Milyenek legyenek, milyenek ne, mivé váljanak, mivé ne?)
2. Te mit fogsz tenni november 19 - én?
Ha válaszolsz, emailban tedd, kérlek, itt nem hiszem, hogy észreveszem. Köszönöm!

Inzon 2017.11.11. 20:26:22

"Juncker-félék talán még a saját anyjukat is megb*szhatják."
Miért, eddig nem azt csinálták?

Kódorgó 2017.11.12. 00:09:33

A minden kultúra egyformán értékes szlogen ugyan marhaság, de olyan mélyen beleégett az agyakba, hogy azt megcáfolni, megváltoztatni szinte lehetetlen.
Célszerűbb azzal érvelni, hogy minden kultúrában vannak értékes elemek, egyenlő jogúak, de jelentősen eltérő hatásokat eredményeznek az alapvető emberi jogokban, társadalmi hatásokban, az emberiség fejlődésében.

-JzK- 2017.11.28. 03:04:35

Csaó ismét deklarálta, hogy csak baloldaliak alkothatnak maradandót a művészetben, a jobboldali művészet ugyegbár per definitionem giccs.

csakazolvassa.hu/2017/11/22/mellebeszeles-aldozathibaztatas/

"nem-jobbosnak lenni a magas kultúrában az említésre sem méltó minimum, nem pedig pozitív előjelű valami és főleg nem érdekkör. Erről már írtam, hogy a nagy íróink között sincs revizionista, múltba révedő: a konzervatív világnézet nem váltható veszteség nélkül művészi nívóra. Mindig az újító, a progresszív, a merész, az Európára tekintő, a nem-“hagyományőrző”, a morálisan nem pánikoló alkotó válik maradandóbbá."

Múltkor meg: "Igen, a nagy elmék mindig progresszívak, jobbat akarnak a parlagnál a magyar irodalomba’. Ady, Móricz, Petőfi kitűnő példa. Magyarországon a jobboldal parlagiasságot, szűk látókört és buta moralizálást jelent."

Na hát, szerintem meg a balos művészet nem érdemi meg a művészet nevet. Entartete kunst. A "jobboldali" művészet célja a katarzis, hogy megragadja a magasztost, hogy felemelőt alkosson. A degenerált művészet célja meg a provokálás, polgárpukkasztás, öncélú. Ezeknek az idegbajos drogos elméknek az a művészet, amely perverz, groteszk és az idegeiket csiklandozza.

Hogy is fogalmazza meg ezt Az örök zsidó cimű klasszikus? itt a részlet: youtu.be/NjrT593xc80?t=36m27s
“Amit a zsidó művészetnek nevez, a degenerált idegeit kell hogy csiklandozza. A rothadás és betegség szagának kell körüllengenie. Termeszétellenesnek, groteszknek, perverznek és patologikusnak kell lennie. Gyógyíthatatlanul beteg elmék ezen lázalmait a zsidó művészeti teoretikusok a nemet nyilvánosságban a legmagasabb művészeti kifejezésnek nevezték. [...] Az északi szellem szépségfogalma, a tisztaság a gyökértelen zsidónak eleve felfoghatatlan.”

Aurelius Respectus 2017.11.28. 13:58:51

@-JzK-: Az ő esetében ez nem meglepő, egy fokkal jobb mint azok a balosok, akik képmutatóan azt hirdetik hogy semmi bajuk a normális jobboldaliakkal ( Merkel és társai ), akik persze szintén balosok valójában, csak jobboldalinak, kereszténynek nevezik magukat.

Deansdale 2017.11.28. 16:19:18

@-JzK-: Szerintem ez tudatos trollkodás, ennyire hülyének nem lehet lenni. Én évek óta nem néztem feléje, pontosan azért, mert a mondandója értékelhetetlen, szándékosan de meddően provokatív szófosás, azzal a kizárólagos céllal hogy legyen nagy vita meg sok klikkelés. Én a magam részéről nem adom meg neki ezt az örömet, illetve nincs fölösleges időm amit rá tudnék pazarolni.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.12.01. 09:00:36

@-JzK-: Aki a művészetet bal- meg jobboldalira osztogatja, az egyéb aljasságokra is képes.

VT 135 2017.12.08. 03:22:22

@Sipi81: na ja, inkább úgy lehetne felosztani, h van a kortárs "művészet" amitől hányunk, vagy csak nézünk ki a fejünkből, h ebben mi az az emelkedett, Isten által megihletett művészet. Meg van az a ritkább művészet, amelyre ránézve tényleg szellemi magasságokban érezhetjük magunkat, de legalábbis, békésebb, nyugodtabb állapotba kerülünk. Utóbbira ajánlom Olescher Tamás festészetét megtekinteni. (Egy ideje elment egy kicsit a vallásosabb irányba, de távolról sem minden képe vallási témájú, de amelyik az is, az sem dogmatikus.)
olescher.hu/01_festeszet_4.html

KalmanBlog 2017.12.09. 12:30:46

@-JzK-: Hú, ennek a történetnek még a 444-es tálalásban is annyi rétege van, hogy napokig lehetne boncolni. És persze a végén nem csinálnánk mást, mint turkálnánk a balos szarban.

A 444 által idézett mondat mindent elárul a történelem elfogulatlan bemutatásáról: „Ez olyan, mint semlegesen bemutatni egy Hitler-beszédet.”

Nehezen tudom elképzelni, hogy a kommunikáció szakos nő a "mi emberünk" lenne. Egyszerűen csak egy kicsit normálisabb balos, aki a bicikli túltolásán, illetve mert éppen őt támadták be, leakadt. De ettől még egy balos egyetem professzora, nehogy már hősként ünnepeljük.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.12.12. 11:29:48

@Alfőmérnök: Jó beszélgetés, tetszett Gyurkovics Tibor véleménye. :-) Bár én még hozzátettem volna, hogy a bal- és jobboldali művészetfelosztástól már csak egy lépés, amikor Mendelssohn mellszobrát levetették a berlini Filharmónia épületéről mondván, hogy elfajzott vagy amikor egyetemekről manapság kitiltják a fehér férfiak könyveit. Persze van amikor dolgok politikai megrendelésre készülnek, nem is kevés, de azért a művészet mint olyan ennél jóval többrétűbb.

-JzK- 2017.12.27. 17:38:23

TGM és a "white guilt":
hvg.hu/itthon/20171227_A_szegyen

Nem, köszönöm, én nem szégyellem el magam, és nem fogom be a pofám.

Deansdale 2017.12.27. 17:45:32

@-JzK-: TGM viszont annyit beszélt már a fehér bűntudatról, hogy ha komolyan gondolta volna már rég felakasztotta volna magát.

Frederick 2017.12.27. 19:12:18

@-JzK-:

„Na hát, szerintem meg a balos művészet nem érdemi meg a művészet nevet.”

Kb. most sikerült kezet fognod Gerlével. Gerle szerint a jobboldali művészet szar. JZK szerint a baloldali művészet szar. Gratulálok mindkettőtöknek a szektás véleményhez, a szűk látókörhöz meg az árnyaltság mellőzéséhez!

A jobboldal és a baloldal egyaránt kiizzadt magából érdemes művészeket (balról József Attila, jobbról Jankovics Marcell), meg érdemteleneket is (balról Parti Nagy Lajos, jobbról L. Simon László).

De minek is beszélek? Látom, itt nem sok minden változott... :P

Deansdale 2017.12.28. 10:01:21

@Frederick: És te sem változtál :)

VT 135 2018.01.10. 15:17:32

@Frederick: nem balos meg jobbos művészet van (édes Istenem...), hanem Földöntúli/élvezhető és semmitmondó/lehányható. A kortárs "művészet" döntő része a második kategóriába tartozik. Ami nem meglepő: tekintve, h az emberiség jelentős része - különösen a nyugati - elvesztette a kapcsolatát a transzcendenssel, így nincs honnan "leöltenie" az anyagot.