HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Mia and Me: @békaapu: "Mert a férfihangú világnézet szerint tökéletesen érthető hogy mit csináltam rosszul." Mit? (2023.11.30. 22:25) Lustaság fél egészség
  • Mia and Me: @békaapu: "És nem iszom, nem dohányzom, nem voltam agresszív vele, nem játékgépeztem el a fizetésünket, nem csináltam az utca végére gyereket.. csak már nem voltam olyan jó mint amikor olyan jó volt... (2023.11.30. 22:15) Lustaság fél egészség
  • Mia and Me: @Deansdale: Nem veszem piszkálásnak, viszont nem figyeltél arra amit írtam, nem "ad hoc" munkamegosztásról írtam. hanem hogy kiderítjük ki miben jobb és ha ez eltér a szokásos női-férfi szerepektől ... (2023.11.30. 22:05) Lustaság fél egészség
  • békaapu: @Mia and Me: Azt hiszem hogy nálad kulturáltabban nem lehetett volna összefoglalni a mai női elképzelést a férfiak működéséről. Hogyaszongya : A férfiak is normális emberek és a nők is normális emb... (2023.11.30. 17:41) Lustaság fél egészség
  • Deansdale: @Mia and Me: Szokás szerint általánosságban fogok beszélni, szóval nem személyes piszkálás :) A probléma az, hogy a nemek nem egyformák és az ad hoc munkamegosztás olyan problémákat okozhat amikre ... (2023.11.30. 16:00) Lustaság fél egészség
  • Utolsó 20

Lustaság fél egészség

2023.11.28. 10:41 Deansdale

Mármint úgy értem a bejegyzés címe valójában az, hogy gondolatok egy olvasótól... Csak mivel én kb. olyan gyakran írok cikket amilyen gyakran péntek 13. van a naptárban, így kapóra jön, hogy közzétehetem Békaapu gondolatait a sajátjaim helyett :) Legalább elszakadunk kissé az aktuális kaptafáimtól is. A szóban forgó gondolatok amúgy tömörítve vannak és kikódolást igényelnek, de a helyes megfejtők között egy kommentelési lehetőséget sorsolunk ki :D

"Legyünk őszinték: túl sokat kívántunk.

Nem volt elég a hozzáférhető nemiszerv. Nem volt elég ha nem forrón adták, nem volt elég hogy ennek ellenére is lehetett belőle gyerek. Nem volt elég a férfi fizetése, nem volt elég hogy a nőtől (csak az ottlététől) otthonná változott a közös tulajdonunk. Nem volt elég hogy megszülte, nem volt elég hogy mellette felnövekedhettek. Az kéne, hogy jó anyjuk is legyen. Nem volt elég hogy embertársunk, nem volt elég hogy a munkában társunk – a feleségünknek kellene lennie.

Be kell lássuk, ez a mai, a ránk nem szoruló nőnemű számára túl sok. Várhatunk a ránk utaltságára, de mostanság a fiatalja csak a gyereknemzés ügyében van ránk utalva. Az idősebbjének mint közönség, öreg korában pedig mint segítség vagyunk fontosak. Várhatjuk a nagy összeomlást, vagy próbálhatunk feltűnőekké alakulni – de a kényszerűség sem eredményezne vonzó nőt, az esetlegesen kialakult feltűnőségünkre való kíváncsisága pedig ahogy jött, úgy menne is.

Nem javaslom az én megoldásomat, de lehet létezni „igazi” nélkül is."

30 komment

Címkék: nőzés

Konteó, konteósoknak

2023.11.08. 09:41 Deansdale

Csak alusapkásoknak!

96 komment

Címkék: konspiráció összeesküvés elmélet szép új világ

Már megint elmélkedek, ezúttal vitakultúra ügyében

2023.10.24. 15:29 Deansdale

Jobbára önszórakoztatásból írom le egy eszmefuttatásomat, úgyhogy akinek az ilyesmi nem pálya az ne panaszkodjon miután a figyelmeztetés ellenére elolvasta ezt a cikket :) Ugyanakkor leszögezném, hogy nem magamról akarok itt beszélni, csak épp a saját "esetem" jó példa egy általános jelenséghez.

Egy kedves ismerős miatt megpróbáltam visszakeresni a sok-sok évvel ezelőtti index-fórumos tevékenységemet, és közben meglepetten láttam, hogy egyesek kedvenc szórakozása a különböző cikkeimből és hozzászólásaimból részleteket idézgetni, általában úgy, hogy az én eredeti szövegkörnyezetemet is lenyisszantják, illetve a célfórumon ők maguk sem adnak hozzá semmilyen kontextust. Ez előhozta belőlem egy vesszőparipámat, miszerint egy értelmes ember a vitában azonnal és félreérthetetlenül nyilvánvalóvá teszi a véleményét, és csak szellemi toprongyok szoktak úgy kommunikálni, hogy az álláspontjuk kétértelmű legyen vagy rejtve maradjon. Ugyanez az elmeroggyantság pepitában, amikor valaki azt képzeli, a véleményét egyáltalán nem is kell előadni, hiszen az nyilvánvalóan az egyetlen lehetséges helyes vélemény, a beidézett szöveg meg annyira triviálisan téves, hogy vitának nincs is helye. Sőt, még az sem sokkal jobb amikor valaki egyetért az idézett szöveggel, és ezt felejti el odaírni - bár az idézett személy szempontjából ez nyilván elfogadhatóbb hiba :)

Amikor egy magára valamit is adó ember egy vitába beszáll, akkor azzal nyit hogy előadja a saját véleményét, érvekkel is megtámogatva. De még egy középszerű nyikhaj is legalább elmondja amit gondol, bármi legyen is az. Ehhez képest a békasegg békasegge amikor valaki azt képzeli, neki elég beidézni másvalaki szavait és abból teljesen nyilvánvaló hogy ő egyetért vagy sem, hogy miért, és milyen elvek vagy érvek alapján. Persze a netes vitakultúrát és az emberiség általános szellemi színvonalát ismerve igazából nem csodálkozom ezen a jelenségen, meg azon se, mikor néha érkezik egy párszavas válasz, hogy "micsoda hülyeség", nyilván az is érvek nélkül.

A fentebb linkelt anyaggal kapcsolatban, engem uram'bocsá tökre érdekelne, hogy akkor most ez az illető egyetért vagy sem, a szövegnek melyik részével van baja és miért, és ha ő máshogyan gondolja, akkor milyen érvek alapján. Hátha megtudok valami újat - még velem is megesik néha ilyesmi :)

79 komment

Címkék: címkétlenség

Az első dolog ami számunkra érdekes a gázai konfliktusból

2023.10.14. 11:20 Deansdale

Nyugati nemzetek politikusainak sora jelentette be, hogy a Hamász-szimpatizánsokat ill. az antiszemita bűncselekmények elkövetőit deportálni fogják. Ebből világosan látszik, hogy a migránsok deportálása lehetséges, és akkor is az lenne ha helyi fehérek ellen követtek el bűncselekményeket, csak a nyugati politikusok úgy döntöttek hogy ezt nem teszik. Miért van az, hogy az összes fehér ország azonnal ugrik a zsidók kedvéért, de a saját lakosaiért egy sem? Ha egy migráns megerőszakol 15 fehér gyereket, akkor ejnye-bejnye és talán pár év börtön, de ha egy zsidó ember kényelmetlenül érzi magát a közelében akkor azonnali deportáció.

És akkor most ki is az ellenfelünk ezekben a konfliktusokban, a migránsok, akik ránk erőszakolják a migrációt, vagy mindkettő?

ui: az okt. 13-án pénteken Franciaországban gyilkoló iszlamista a családjával már korábban is tervezett terror-akciókat, és ezért elméletileg deportálásra került volna, csak aztán lefújták a dolgot...

179 komment

Címkék: szép új világ

A valódi okok amikért a palesztin háború zajlik

2023.10.09. 21:52 Deansdale

Felveszem az alusapkát és jósolni fogok, de csak azoknak akiknek még van lelki kapacitása a potenciális rossz hírekre. Akinek van elég más baja az életben, az ne olvasson tovább, csak fölöslegesen venne magára még egy stresszforrást. És ha nem lenne világos, ez ebben a formában egyelőre csak a magánvéleményem, nem mondta be a TV - aztán majd meglátjuk.

[Szokásomtól eltérően ezúttal igyekszem mindenre magyar nyelvű linket találni.]

Már megvannak a tervek arra, hogy az USA lerohanja Iránt, csak kellett egy indok. Erre azt találták ki, hogy 6 milliárd befagyasztott iráni dollárt felolvasztanak, aztán rendeznek Gázában egy "hamis zászlós" öntámadást, amit a gittegylet majd ráken Iránra, mint a Hamas fő támogatóira, és egyúttal az USA-t is felelőssé teszik a pénz feloldása miatt. Így voltaképp magától értetődik, hogy az USA lerohanja Iránt, ugyebár.

Ha eléggé komolyan veszik a nagy reszetet akkor ez a háború simán kinőheti magát egy NATO vs. BRICS világháborúvá, mivel Iránt épp meghívták a BRICS-be.

Ugyanakkor Izraelnek máshogy is kapóra jön ez a hülyeség, mert bár meghal párszáz mezei zsidó az öntámadásban, de azt mindigis leszarták, viszont ezáltal lehetőséget kapnak Palesztina teljes beolvasztására, és figyeljük meg, nem csak a több mint 2 millió Palesztint fogják majd az utolsó szálig Európába migrálni, de egy füst alatt megpróbálnak majd megszabadulni minden nem-zsidótól. Korábban is küldtek már izraeli migráncsokat Európába, most is megteszik, mert a közvéleményt bármire rá tudják venni pár videóval amiken nőkkel erőszakoskodnak (állítólagos) Palesztinok.

Ja, csak mintegy utóiratszerűen, a gázai határ a világ legdurvábban őrzött területe, kb. 100 méter széles kiürített kopár sávval és olyan mozgásérzékelőkkel amik már egy kóbor macskára beriasztanak, folyamatos kamerás és élő felügyelettel, őrtornyokkal és őrjáratokkal, kiépített távvezérelt géppuskafészkekkel - de most valahogy mégis háborítatlanul átsétált rajta egy rakás Hamas-huszár. A híres vasfazekat kupolát meg átütötte pár sárkányrepülős, akiket amúgy egy-egy jobb vizipisztollyal leszedhettek volna. És ezeket nem csak én furcsállom, hanem izraeli zsidók is akik az IDF-ben szolgáltak.

Amúgy azt vágjátok, hogy Izrael évtizedekkel ezelőtt megszellőztette, ha netán valaha is legyűrné őket bárki, mondjuk az iszlám seregek, akkor az utolsó cselekedetükként az atombombáikat a nyugati világra szórják? Ezt nevezik ők Sámson opciónak. Ha Izraelt beveszik az ellenséges seregek akkor inkább pusztuljon el az egész világ. Az emberi faj elmebeteg pszichopatái.

138 komment

Címkék: politika szép új világ

[minicikk] Lassan elegünk lesz már?

2023.09.29. 10:17 Deansdale

Az Amerikai Antropológiai Társaság az éves konferenciájáról kihajított egy előadást ami a biológiai nem fontosságáról szólt volna az antropológiai kutatásokban, mivel hát az transzfóbia.

Kövessük a tudományt! Ugye?

15 komment

Címkék: szép új világ woke agyhalál

Ezek hozzák meg a törvényt ami szerint szöcskét kell enned

2023.09.23. 11:33 Deansdale

Károly és Macron fogadása a versailles-i palotában

(üdvözlöm a bloghu programozóit amiért a motor nem képes kezelni egy youtube short linket)

52 komment

Agyalás az észről

2023.09.21. 08:51 Deansdale

A 22-es csapdájából származik a következő részlet:

Clevinger azért tudott olyan sokat, mert Clevinger tört szívű, sápadt arcú zseni volt. Hórihorgas, esetlen, lázas, fénylő szemű szellem volt. A harvardi főiskolán csaknem minden tudományos ösztöndíjat elnyert, és csupán azért nem nyert el minden más tudományos ösztöndíjat is, mert minden idejét felhívások aláírásával, felhívások továbbításával és felhívások kihívásával töltötte, vitaklubokhoz csatlakozott, vitaklubokból szállt ki, ifjúsági kongresszusokra járt, amelyek más ifjúsági kongresszusokat robbantottak szét, és diákbizottságot szervezett az elbocsátott kari személyzet védelmére. Mindenki egyetértett abban, hogy Clevinger bizonyára óriási tudományos pályát fut majd be. Röviden, Clevinger azok közé tartozott, akik rettentő okosak, csak egy csepp eszük sincs. És ezt mindenki rögtön tudta róla, kivéve azokat, akik csak kisvártatva jöttek rá.

Határozottan megérett bennem a gondolat, hogy annak amit IQ-nak nevezünk a józan észhez semmiféle köze nincs. Ez persze hülyeségnek tűnhet, papíron azonosítják a kettőt - csakhát tele a világ libsikkel. A nyugat minden országa szügyig áll olyan diplomás emberekben akik szentül hiszik, hogy biológiai nem nem létezik, aki nem haladár az náci, a tehénfing megöli a bolygót, a C19 oltás hatásos és biztonságos, Klaus Schwab jót akar, Gréta zseni, Soros filantróp. Ezekre az emberekre az Úr rásütötte a 22-es bélyegét, messze világlik róluk, hogy rettentő okosak, csak egy csepp eszük sincs. Nem az IQ-jukkal van baj, hanem a szellemi/lelki alkatukban van valami ami tökéletes alannyá teszi őket az agyuk péppé mosására, aminek köszönhetően bármi szart elhisznek amit a háttérhatalom a fejükbe programoz. Itt van pl. ez a videó ahol az utca embere nyilatkozik, hogy 12 évesen tetkózni ne lehessen, mert az komoly döntés, de a "nemváltás" 12 évesen az oké, mert bár az is komoly döntés, dehát izé, na. És perszehogy nem túl nagy minthavétel az a 3 alany, de a mentalitás bemutatására tökéletesen alkalmas. A rócsild csatornán bemondták, hogy a kiskorúak nemváltása támogatott, tehát ez a logikus, értelmes, előremutató gondolkodás, ellenezni pedig maradi ostobaság, punktum.

Tragédia, hogy a magas IQ semmiféle automatikus védelmet nem jelent a legdurvább ostobasággal szemben, ha az a megfelelő pszichológiai trükkökkel karöltve érkezik. És ez persze arra sarkallja a normális embert, aki szeretne nem elmerülni a felülről a nyakunkba zúdított agyhalál tengerében, hogy folyamatosan ellenőrizze a saját hiedelmeit, nem-e férkőzött közéjük valami zsibbadt propaganda pl. arról, hogy Kínában elnyomófasizmus van, de mikor a reszetelők ugyanazt nyugaton is szeretnék meghonosítani, az kizárólag a saját érdekünkben történik. 15 perces városok, érted, milyen frankó hogy minden ott van a közeledben, ezért nem engednek kilépni a negyedből a sorompónál álló fegyveres őrök - ez érted van és neked jó, komám.

A covid megmutatta, hogy sokan akik addig immunisnak (heh) tűntek az agymosásra, azok is simán pofára eshetnek a következő elmebarmoló hadműveleten, ha az más gombokat nyomkod a tudatalattijukban, mint a korábbiak. Az ember egy pillanatra nem figyel, és máris abban hisz amit a parazita elit sugároz. Ez akkor a legkellemetlenebb, ha az illető addig büszke volt arra, hogy milyen jól átlát a szitán - már csak azért is, mert ez a hit nem tűnik el csak azért mert már nem igaz, hanem onnantól kezdve izomból védi a beprogramozott ostobaságokat. Én nem dőlök be semmilyen propagandának, haver, és hogy érted hogy akkor miért hiszem hogy putyinhitler? Hülye vagy?

Ember legyen a talpán aki ellen tud állni egy évszázadnyi kőkeményen célzott kutatásnak pszichológia, szociológia, befolyásolás, tömeghipnózis, ésatöbbiek terén, amit a világ tulajdonosai minden lehetséges forrásból vetítenek az arcunkba, hogy hasznos hülyévé degradáljanak minket. A helyes hozzáállás mindenesetre nem az, hogy "engem úgyse tudnak elkapni, ahhoz túl okos vagyok".

10 komment

Címkék: politika szép új világ

Deja vu a'la covid

2023.08.19. 11:25 Deansdale

Alex Jones azt állítja, belsős informátorai szerint az USA-ban már szervezik a következő covid-hullámot szeptember/októbertől, maszkviseléssel, lezárásokkal, ésatöbbi. S mielőtt valaki nyávogni kezdene, hogy Alex Jones, több dologban volt eddig igaza mint amennyiben tévedett, amivel fényévekkel a rezsimsajtó előtt jár, szóval lehet lenyugodni. Amúgyis elég hitelesnek tűnik a hír, mivel már a mainstream média is megkezdte a covid-újraérzékenyítést, csak persze ők konkrét időpontot még nem írtak.

A legtöbben eléggé negatívan reagáltak a hírre - töményen az az üzenet, hogy nem, kizárt, soha többet, a k. anyátokat. Nagyjából egyetértek ezzel a reakcióval, csak nem tartom elég radikálisnak.

Az persze magától értetődik, hogy ha már megvannak az előzetes tervek az október közepi lezárásokhoz, akkor az egész vírushelyzet NYILVÁNVALÓAN kamu, ezt már a hülyéknek is fel kellene fognia, hogy ennek semmiféle járványhoz semmilyen köze nincs - ezek központilag szervezett emberiségszopató intézkedések mindenféle valós indok nélkül. Ettől függetlenül nincsenek nagy reményeim, a többség valószínűleg (morogva de) beadja majd a derekát, ha tényleg lezárások lesznek, és egy hangos kisebbség folytatja majd a retardált dumát is, hogy ez nagyon komoly világjárvány amiben mind meghalunk kétszer, hacsaknem átadjuk minden emberi jogunkat a nagyreszetelők kezébe.

Mintegy zárójelben még annyit, hogy ha nem lesznek lezárások az nem jelenti hogy Alex Jones vagy bárki aki komolyan vette a híresztelést az hülye, mivel a hatalomban levők a kiszivárogtatás hatására módosíthatnak a terveken, illetve lehet az egész szándékos dezinformáció is amivel csak a szart kavarják. És nem, ez nem visszatáncolás, hanem a konteósok között fellelhető józan paraszti ész, ami mindig azt mondatja az emberrel, hogy nem minden arany ami fénylik.

245 komment

Címkék: szép új világ covid

Olyan világban élünk...

2023.08.17. 08:41 Deansdale

Megalapozottnak tűnő híresztelések szerint a maui erdőtüzeket a hatóság gyújtotta azzal a céllal, hogy lefoglalhassa a szóban forgó területeket, és bár legalább 36 ember meghalt, az ottani katasztrófavédelem vezetője kamerába mondja, hogy nem bánja hogy nem kapcsoltatta be a vészjelző szirénákat, mert szerinte az úgysem mentette volna meg azokat az embereket. Ez kemény, barátaim.

Manapság gyorsan terjed az az aranyköpés, elsősorban az újságírókkal kapcsolatban, de a háttérhatalom bármilyen embereire nyugodtan vonatkoztatható, hogy mindegy mennyire gyűlölöd őket - nem eléggé.

Amúgy nyugati hírességek egész sorának van magánbirtoka mauin - állítólag Bill Gatesnek is -, ezek közül érdekes módon egyet sem érintett a tűzvész, bár közvetlenül a szomszédjukban tombolt.

szerk.: Egy másik forrás szerint a vízügyi hatóság megtagadta a tározókból a többlet víz kiadását a tűz tombolása közben.

60 komment

Címkék: szép új világ

süti beállítások módosítása