HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: @Lorrh: Az odaláncolás nem megy, hisz rengetegen lelépnek. Egy rövid ideig ott tartják őket, aztán jöhet a következő és aztán a következő... Ezért is örülnének a cégek, ha több informatikus lenne..... (2020.05.26. 09:59) A COVID és a jövő
  • GABOR2: @GABOR2: www.youtube.com/watch?v=2LhQl1B5JO8 (2020.05.26. 09:56) A COVID és a jövő
  • GABOR2: Egy kedves kis videó. Megkérdezik a diákokat, hogy az oktatás emberi jog-e és hogy az illegális migránosoknak jár-e? Jól kinevelték őket, jár, mert emberi jog. Aztán megkérik őket, hogy mivel emberi... (2020.05.26. 09:56) A COVID és a jövő
  • Lorrh: @GABOR2: az a trükk benne, hogy alulfizetik a programozókat és majd amikor a játék nagy bevételt hoz akkor kapják meg a bonuszukat. Igy lehet rabszolgának odaláncolni őket. Ügyes! - ahogy Kohn bácsi... (2020.05.26. 08:25) A COVID és a jövő
  • GABOR2: @GABOR2: + az elöző rész fehér férfi karaktere természetesen kiderül, hogy egy szemét... (2020.05.25. 17:26) A COVID és a jövő
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek:

GABOR2 2020.05.26. 09:59:13

@Lorrh: Az odaláncolás nem megy, hisz rengetegen lelépnek. Egy rövid ideig ott tartják őket, aztán jöhet a következő és aztán a következő...

Ezért is örülnének a cégek, ha több informatikus lenne... letörné a munkabért és ugyanúgy ki lehetne őket gyakran rúgdosni mint mindenki mást ha esetleg akarna valamit a minimumnál többet.

Bejegyzés: A COVID és a jövő

GABOR2 2020.05.26. 09:56:19

Egy kedves kis videó. Megkérdezik a diákokat, hogy az oktatás emberi jog-e és hogy az illegális migránosoknak jár-e? Jól kinevelték őket, jár, mert emberi jog. Aztán megkérik őket, hogy mivel emberi jog, adjanak egy kis pénzt bele, hisz... emberi jog. Mire egyik se akar fizetni maga... semmit, még egy dollárt se.

Bejegyzés: A COVID és a jövő

Lorrh 2020.05.26. 08:25:49

@GABOR2: az a trükk benne, hogy alulfizetik a programozókat és majd amikor a játék nagy bevételt hoz akkor kapják meg a bonuszukat. Igy lehet rabszolgának odaláncolni őket.
Ügyes! - ahogy Kohn bácsi mondta.

Bejegyzés: A COVID és a jövő

GABOR2 2020.05.25. 17:26:14

@GABOR2: + az elöző rész fehér férfi karaktere természetesen kiderül, hogy egy szemét...

Bejegyzés: A COVID és a jövő

GABOR2 2020.05.25. 17:25:05

@Deansdale: Nem tudom, hogy mit várnak, az SJW-k, hogy miért szeretnénk meg a LGBT+ karatert, ha az brutálisan megöli az első rész szeretett karaktereit + ezt nekünk kell csinálni + utánna őt irányítjuk + a marketing kampány abszolút megtészesztő, mert a játék jelentős részében a régi karakterek halottak, de az LGBT+ új karaktert véletlenül se mutatják.

Ja és nem hallgattam végig a videót, de az egyik korábbi játékfejlesztő szivárogtatott... és tán az első részt készítő csapat 70%-a otthagyta a céget az új rész készítése során és baromira nem értenek egyet azzal amit készítettek.

Bejegyzés: A COVID és a jövő

Deansdale 2020.05.25. 07:21:52

@Lorrh: Érdekes, hogy ez a srác is elég libsi amúgy, kevés videóját nézem de azokban szinte mindig ejt 1-2 szót szexizmusról meg ilyenekről. Ezért is nézem kevés videóját :) De úgy tűnik már a közepesen agymosottaknak is böki a szemét a drasztikus hülyeség. Talán mégiscsak javul a helyzet? Gondolom ez a felsőoktatásunktól függ, ha ott az SJW hülyeséget tolják akkor a helyzet tovább romlik, megyünk a nyugat után a lecsóba.

Bejegyzés: A COVID és a jövő

Lorrh 2020.05.24. 12:04:20

Amikor a játékipart megfertőzi a progresszív gender terror, akkor ilyenek jönnek ki:

www.youtube.com/watch?v=0BvLrwKzvrY

Bejegyzés: A COVID és a jövő

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.05.22. 20:59:23

@GABOR2: Az intézményi keretek adottak, szóval újakat kialakítani idő- és pénzpocsékolás a meglévőkkel szembeni versenyhátrány fényében. A jelenlegi állapotuk kitartó beszivárgásnak és suttogó propagandának köszönhető, ellenbeszivárgás és ellenpropaganda szükséges. Az angolszász mémkultúra valamilyen szinten az ez iránti igény megtestesülése is, ha nem tudom agyoncsapni, cikizd halálra.

Bejegyzés: A COVID és a jövő

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.05.22. 20:57:28

@GABOR2: "hogyan lehet hatalmat, befolyást szerezni, ami túltesz ezen a hatalmon"

www.youtube.com/watch?v=xjlgUx7_aN0

Bejegyzés: A COVID és a jövő

GABOR2 2020.05.22. 18:56:30

Tehát lényegében a fő kérdés... hogyan lehet hatalmat, befolyást szerezni, ami túltesz ezen a hatalmon... Azt hiszem kellene több belső lázadó, aki ragaszkodik hozzá, hogy kívül maradjon... azoknak lenne pénze is, pénzzel sok minden elintézhető lenne. De egyrészről hiányozna az ellen-világkormány oldalon némi kohézió és pénz vs pénz-t is még el is lehet veszíteni.

Tehát mi lehetne... Meg kéne változtatni a gondolkozását, hogy ne akarjon pusztítani, vagy találni egy módot amivel elérhető lenne a hatalomnak magasabb szintje.

Bejegyzés: A COVID és a jövő

GABOR2 2020.05.22. 18:50:12

@don Fefinho: Ugy van, bár van egy olyan kiút, hogy mivel nem zárt gazdaságról van szó az országon kívülről is jöhetne forrás. Sőt elvileg van pár más alapon működő pénzrendszer. Csak egyértelműen a nyugati dominál.

Bejegyzés: A COVID és a jövő

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.05.22. 17:19:54

@GABOR2: Igen, és ennek a szépsége, hogy a világ összes pénzéből nem lehet visszafizetni a világ összes hitelét kamatostul, amihez újabb és újabb fiat hitelpénzek teremtése szükséges, amit aztán megint nem lehet visszafizetni -> infláció, bedőlő kkv-k, elzálogosítások.

Bejegyzés: A COVID és a jövő

GABOR2 2020.05.22. 16:55:03

@Borathan: Egyik probléma, hogy most lényegében minden pénz hitel, innen is a "hitelpénz" kifejezés és a bankok nem más pénzét, vagy sajátját adja oda, hanem teremti a pénzt a semmiből amiért neked majd igazi értékfedezetet kell felmutatnod.

Bejegyzés: A COVID és a jövő

Borathan 2020.05.22. 16:11:56

nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy az egész pénzügyi, bankrendszer arról szól, hogy valaki majd nem tudja megadni a tartozását.
Mert miről is lenne szó eredetileg?
X kölcsön ad Y-nak, aki visszaad egy (nagyobb) összeget. Erről van papír. De amikor valaki megveszi X-től ezt a papírt, akkor mire számít? Ha nekem tartozna Y 110 pénzzel, akkor annál olcsóbban nem adnám oda senkinek ezt a papírt, viszont ennyit vagy többet meg senki sem adna nekem, mert ő sem kapna Y-tól többet, mint 110.
De ha úgy vélném, hogy Y nem fog nekem megadni 110-et, hanem csak mondjuk 104-et, akkor odaadnám ezt a papírt 106-ért valakinek, aki meg bízik benne, hogy valahol 107-110 között kapni fog pénzt Y-tól.
És ez megy nagyban, a bankok, vállalatok, lakosság között. A kölcsönöket adják-veszik, a végén meg valaki fizet valamennyit.
Az egész rendszer bedőlne, ha az adós valóban megadná azt, amivel tartozik. Mert akkor nem lehetne eladni a papírt, mert nem lenne haszon az adás-vételen.
És persze, nem lenne ennyi kölcsön sem, hiszen az emberek nem vennének fel ennyi hitelt, ha tudnák, hogy az bizony biztosan be lesz rajtuk vasalva

Bejegyzés: A COVID és a jövő

GABOR2 2020.05.22. 15:06:13

@Deansdale: Igazából már sok cég eleve a hálózat része és azt csinálják, hogy szépen összedobják több cég junk papírjait, ezt a csomagot megvetetik az állammal. Megnyugtatják a lakosságot, hogy ezt majd visszafizetik, aztán amikor nem figyelnek az emberek leírják, mint behajthatatlan tartozás és nem kell visszafizetni a hálózati cégeknek. Plusz még kapnak sok állami támogatást talán és így folytathatják a kultúrháborút és továbbra se kell figyelni ezen cégeknek arra, hogy amit eladnak az profitot termeljen... megfinanszírozzák az adófizetők pénzéből. Így lehetséges, hogy olyan kultúralkotások szülessenek amik csak viszik a pénzt és az alkotók simán szidhatják a korábbi rajongókat, ha sikeresen megszállnak egy újabb brandet.

Bejegyzés: A COVID és a jövő

GABOR2 2020.05.22. 14:56:21

@Deansdale: "egy készpénz nélküli világban a rendszer ellen lázadni gyakorlatilag lehetetlen."

A rendszereik sérülékenyek, hackerek térdrekényszeríthetik.

A Bibliát szokták felhozni az rfid chipeket, meg ilyeneket... Pedig- bár meg kell nézni hogy jól emlékszem-e - a Bibliában az emberek kontrollálásánál a Végidőkben, hogy csak azzal lehet adni-venni stb. tetoválás szerepel... És annak több értelme is volna. Ha ilyen, chipen, meg okostelefonon menne a dolog akkor hackerek tönkretehetik a rendszert, de ha az emberek nem tudnak belenyúlni, mert csak egy tetoválás van rajtuk és azt érzékelik a rendszerek, de magához a rendszerhez nem férhetnek hozzá akkor megoldották a hackerproblémát és a technika előnyeit is tudják használni. Az ördög amúgy is állítólag nagyon okos, biztos nem építené a birodalma alapjait sérülékeny rendszerekre, amikhez hozzá lehet férni.

Bejegyzés: A COVID és a jövő

GABOR2 2020.05.22. 14:45:44

@Deansdale: Hát az tuti, hogy most is ugye, amikor "mindenkinek ki kell vennie a részét az áldozatokból", meg nincs ingyenebéd Orbán egy olyan mentőcsomagot rakott össze, ahol a bankok nem veszítenek semmit... sőt, ugye a futamidő kitolással még többet is kéne nekik fizetni, sokan inkább nem is kértek ebből a "segítségből". Plusz ugye nagyon nyomatták, hogy megint különadót vetnek ki a bankokra is, de csak a bankok esetében ez igazából egy előrehozott adó, vagyis később nem kell fizetniük... Igazából a bankok nemhogy áldozatot hoztak, hanem még jól is jártak az intézkedésekkel. Ezeket "A koronavírus és a gazdaság és Orbán..." sorozatomban szépen be is mutattam. Nincs igazi egyenlő teherviselés.

Ehhez még hozzájön, hogy a hírdetésekben még mindig a "vállalkozásoknak nullaszázalék" hitel adása megy, mikor erről szó sincs. A legalacsonyabb az 0,1 és csak bizonyos célra lehet használni, a bármire használható 2,5% plusz egyebek:

"Tisztázta az MNB, mi fér bele az NHP 2,5%-os kamatába"

www.portfolio.hu/bank/20200429/tisztazta-az-mnb-mi-fer-bele-az-nhp-25-os-kamataba-429074

Bejegyzés: A COVID és a jövő