HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • F.M.J.: @Deansdale: Komposztkazán+üvegház. Egyelőre nagyon elméleti a dolog, még előtte van fontosabb dolgom is, csak azért agyalok rajta, mert tervezem, hogy egyszer majd nekiállok. Nálam ez erőnléti edzés... (2024.04.19. 20:46) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • valis47: @Deansdale: Trumpra azt is mondták, hogy rasszista. Arra sem kellett bizonyíték. Meg azt is, hogy orosz ügynök. Gondolom orosz ügynökként akart III. világháborút kirobbantani vagy mi. (2024.04.19. 14:12) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Hartrigel: "miért hülyeség a tudat számítógépre való feltöltése, ami szerintem eleve egy paradoxon" Ebben egyetértünk, többek között azért, mert a tudomány azt sem tudja mi az a tudat, nemhogy lem... (2024.04.19. 10:12) Vallásismereti kisokos
  • Hartrigel: @Deansdale: "Na igen, ez kissé tudathasadt elképzelés". Szerintem a legtudathasadtabb elképzelés azok, amikor mai vulgár-ateistákat hallgatom ekte keresztény toposzokkal vagdalkozni. Ugye a Woke ... (2024.04.18. 19:04) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Ez nem az amerikai álom...

2011.07.05. 15:51 Deansdale

...hanem a feminista fajta. Csakhogy az legtöbbször rém.

Döntöttem, egyedül fogadok örökbe - mondja a cikk a Dívány portálján. Hogy miről is van szó, és miért mondom erre, hogy feminista rémálom?

"Margit egyedülálló anya lesz. Nincs ebben semmi különös, manapság senki nem lepődik meg azon, ha az apuka csak hétvégén vagy éppen akkor sem látja a gyermekét."
A magyar társadalom még nem tart ott, hogy ez teljesen normális és hétköznapi dolog legyen. Az angloszférában már lehet hogy így van, nálunk szerencsére még nem. Legfeljebb a feministáknak tűnhet úgy, hogy az apátlanság "normális", mindenki más tudja, hogy nem az.

"a most 42 éves asszony egyedül döntött úgy, hogy örökbefogad egy kislányt. Hogy mi vezette erre az útra? Az, hogy az igazit hiába kereste évekig, nem találta meg"
Aki az "igazit" 40 éves koráig hiába keresi, azzal a nővel baj van. Vagy ő maga elviselhetetlen, vagy teljesen beteg elvárásai vannak a férfiakkal szemben. Olyan nő nem létezik a földön, aki fizikailag képtelen lenne egy elfogadható párt találni magának. Csak olyanok vannak, akiknek semmi sem elég jó. Vagy akár azt is mondhatnám, ha a mi Margitunk 30 éven keresztül várta, hogy becsönget Brad Pitt vagy Kevin Costner és megkéri a kezét, akkor szörnyű önbecsapás áldozata, amiért senki mást nem hibáztathat - legkevésbé a férfiakat.

"Évekig ismerkedtem. Jó néhány sikertelen próbálkozáson vagyok túl. A leghosszabb együttélésem majdnem két évig tartott."
Árulkodó jel, nem is kicsi. Aki 2 évnél tovább senkivel nem bír meglenni...

"Újság- és internetes hirdetést is adtam fel, sőt, egy időben chateltem is. De aki írásban vagy éppen telefonon nagyon jó fejnek tűnt, arról is kiderült, hogy valami bibi van."
Az egyetlen bibi ami az olvasó szemét kiüti, az a túlságosan magasra helyezett léc, az irreális elvárások.

"Egy férfi volt, aki nagyon tetszett, igazi úriember volt, de valószínűleg nem volt kölcsönös a vonzalom, mert eltűnt."
Köh-köh.

"megfordult a fejében, hogy csak azért fekszik le az egyik partnerével, hogy teherbe essen tőle, de végül soha nem vitte rá a lélek. Márcsak azért sem, mert félt, hogy az alkalmi társa esetleg apai jogokat követel majd."
Na ez aztán egy érdekes gondolat. Hogy az a szemét apa esetleg részt akar venni a gyerek életében??? Mik nem vannak?! Persze a gyerektartást azért fizethette volna, gondolom. Ha az a kérdés, hogy fizetnie kell-e, akkor az az ő gyereke, de ha az a kérdés, hogy nevelheti-e, akkor köze sincs hozzá. Egy modern feminista nőnek ez a férfi: spermabank, aztán bankautomata. Azon felül lehet lekopni.

"Velem azonban egy ügyintéző kivételével nagyon rendesek voltak. Az az egy nő (...)"
Azt hittem a nők mind rendesek. Legalábbis a feminista dogma szerint.

"(...) azt feszegette, jól meggondoltam-e, tudom-e, milyen anyagi áldozatokkal jár egy gyerek"
Hát ez nekem nem szemétségnek tűnik, inkább realizmusnak.

"Nála csak titkos örökbefogadás jön szóba és csak lány. Hogy miért éppen lány? Talán, mert a lányokkal egyszerűbb."
Vagy mert ilyen korban élünk, ahol a férfiség kiment a divatból. Hát persze hogy lány kell neki, ahogy a teljes nyugati civilizációban minden utódra vágyó pár kétharmadának. Milyen jó példája ez is a "patriarchális elnyomásnak"... Pf.
És hogy a lányokkal "egyszerűbb"? Ilyet csak az képzelhet aki még nem nevelt egyet sem.

"De Margit hisz a sorsban, úgy érzi, hogy a neki ,,rendelt" kicsi hamarosan megérkezik."
Ha nem a feminista parasztvakítást követte volna, miszerint első a karrier, és minden férfi szemét disznó, akkor 42 éves korára már 3 iskolás korú gyereke lehetne, és egy férjjel együtt egy boldog család közepén várhatná a nyugdíjas éveket. Ehelyett magányosan ücsörögve az üres lakásban vakarhatja a macska hátát amíg a bürokrácia tologatja a papírjait, és ha sikerrel jár is, az a gyerek sajnos sosem lesz igazán az "övé".

De legalább intő példa a többi nőnek: előbb-utóbb megszólít az anyaság ösztöne, és ha kifutsz az időből, az isten sem tud segíteni rajtad (a feminista igék meg még kevésbé). Ha van csepp eszed, első a család, és csak aztán a karrier. A férfiak meg olyanok amilyenek - pont mint a nők. Tanulj meg kompromisszumokat kötni és együtt élni velük.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista örökbefogadás antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása