HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @Madarász Henrik: A Witcher game-mel is játszol? (2020.02.25. 06:02) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Madarász Henrik: @Frederick2: A Witcher egész jó, két könyvet olvastam el, csak van benne egy pesszimista alaphangulat, érdemes szüneteket tartva olvasni emiatt :) (2020.02.24. 22:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @csi szi: Azóta sajnálatosan ez a mém túlnőtt Trumpon. A Szolgálólány világát akarja megvalósítani Trumpon kívül Orbán, Putyin, a lengyelek. Természetesen a Willkommen kultúra révén ideimportált pot... (2020.02.24. 16:46) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • csi szi: @Frederick2: Igen, az sem véletlen, hogy akkor csináltak belőle tv-sorozatot, amikor Trump megjelent a porondon, ő lett az új mumus, aki majd bevezeti a Szolgálólány világát a MAGA-sapkás rohamoszta... (2020.02.24. 15:56) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: "A férfi nem egyéb, mint a női stratégia része újabb nők létrehozása érdekében." (Margaret Atwood) Ez a gondolat is benne van a regényben. Finom, nem? :P (2020.02.24. 13:07) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Utolsó 20

Nő jó, férfi rossz - 1207. fejezet

2011.08.03. 15:55 Deansdale

"A kihívásokat kedvelő és könnyen szexuális izgalomba jövő férfiak könnyebben félrelépnek. A nőknél a hűtlenség előjele inkább a rossz kapcsolatban kereshető – foglalja össze egy nemrég megjelent kutatás eredményeit a Science Daily." (divany.hu)

Szóval ha egy pasi félrelép, az azért van mert erkölcstelen szemét - viszont ha a nő csalfa, az a pasi hibája (feltehetőleg mert erkölcstelen szemét). Szegény, szegény nők, már megint az derült ki, hogy ők mindig áldozatok. A göndör hajú, napbarnított bőrű  Luigi vagy Pierre ágyába is csak azért szédülnek bele, mert menekülniük kell egy rossz kapcsolatból. Az igényeik nincsenek kielégítve! A férj unalmas, pocakos, és különben sem találja a G-pontot, tehát egy nőnek minden oka és joga megvan hogy félrelépjen!

A férfiak viszont csak fogják be. Örüljenek, hogy otthon nem a csupasz falak fogadják őket, meg a válóperes papír. Ha egy éve nincs otthon szex, hát nincs. Próbálkozzanak virággal vagy szerenáddal, hátha. Ha egy pasi félrelép, akkor olyan a személyisége. Kire is vethetne önmagán kívül?

Sőőőőőőőt, "azok a férfiak, akik (...) aggódnak a saját szexuális teljesítményük miatt, bizony könnyebben elcsábulnak"! Tehát ha egy pasi félrelép, ott valami gond van! Impotencia, vagy méretproblémák. Tuti.

És persze a törékeny férfiego mítoszát is fel kell melegíteni: "A férfiaknak egotuning miatt lépnek félre". Az igénytelen fogalmazási hibától eltekintve, mikor lesz már végre vége ennek az ego-mániának? Eddig ez a cikk nem más, mint shaming language, vagyis megszégyenítési kísérletek. Ha félrelépsz, akkor kicsi a farkad és törékeny az egód! - visítja a kutató és a cikkíró. Az kizárt, hogy egy férfi azért lép félre, mert - teszem azt - élvezi a szexet. Le-he-tet-len.

A "törékeny férfiego" halandzsát igazán jégre kéne már tenni, mert minden normális ember tudja, hogy a nők sokkal sérülékenyebbek lelkileg, mint a férfiak, csak a feministák ezt nem ismerhették be, ezért találták ki ezt a baromságot.

A következő retardált mítosz: "Ha a nő lép félre, annak oka valószínűleg a kapcsolat minősége." Fityfenéket. Nem kell a nőket mosdatni, ők is megérik a pénzüket. Elcsábulhatnak ők bármilyen kapcsolatban is, elég ha a flört-partner tudja mit csinál. Épp csak annyi a különbség férfi és nő között, hogy míg a férfi letudja annyival, hogy volt egy kellemes órácskája, addig a nő elméleteket és igazolásokat gyárt. Egy nőnek kell valami indok, amivel (akár csak maga előtt) bizonyíthatja, hogy ő nem erkölcstelen. Ezért jönnek a hülye kifogások, hogy a Béla kopaszodik, vagy a Józsi pocakot eresztett - mert egy nő nem teheti meg, hogy egyszerűen csak elismerje, hagyta elcsábítani magát és jólesett. Ezzel a saját értékét ásná alá.

Szólj hozzá!

Címkék: hűtlenség feminizmus feminista megcsalás nőzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.