HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: Nem tudom hallotátok-e, talán 3 napja volt, hogy az ENSZ elfogadott egy határozatot, ami után az izraeli nemzetvédelmi miniszter kijelentette, hogy az egész ENSZ, vagy talán inkább minden állam a vi... (2024.03.28. 17:54) Nem valós veszély
  • Deansdale: @GABOR2: Amikor a ruszkik megvernek pár terroristát, akkor háborog a világ, Izrael meg hamuvá bombázhat 30.000 gyereket hasonló indokkal, és az teljesen rendben van. (2024.03.27. 07:48) Nem valós veszély
  • GABOR2: Most volt ez a moszkvai terror és elkapták az elkövetőket és nem bántak velük kesztyűskézzel a kihallgatásukon. Emiatt aggódott a nyugati sajtó, de nemcsak aggódást láttam, hanem azt, hogy... Egy k... (2024.03.27. 01:00) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Deansdale: És ráadásul a kommunisták elvileg mindennek ellene voltak. Ilyen dinasztiáknak a kialakulásást elvileg tilosnak tartották, de Sztálin állandó írtóhadjáraitai után rögtön az lett az egész... (2024.03.25. 20:36) Nem valós veszély
  • Deansdale: @valis47: Kevéssé ismert dolog, de elég szűk kör a politikusi szinte mindenütt a világon. Az USA elnökei is 1 kivételével állítólag egy angol király távoli leszármazottai, Obamát is beleértve. www.d... (2024.03.25. 18:06) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Nő jó, férfi rossz - 1207. fejezet

2011.08.03. 15:55 Deansdale

"A kihívásokat kedvelő és könnyen szexuális izgalomba jövő férfiak könnyebben félrelépnek. A nőknél a hűtlenség előjele inkább a rossz kapcsolatban kereshető – foglalja össze egy nemrég megjelent kutatás eredményeit a Science Daily." (divany.hu)

Szóval ha egy pasi félrelép, az azért van mert erkölcstelen szemét - viszont ha a nő csalfa, az a pasi hibája (feltehetőleg mert erkölcstelen szemét). Szegény, szegény nők, már megint az derült ki, hogy ők mindig áldozatok. A göndör hajú, napbarnított bőrű  Luigi vagy Pierre ágyába is csak azért szédülnek bele, mert menekülniük kell egy rossz kapcsolatból. Az igényeik nincsenek kielégítve! A férj unalmas, pocakos, és különben sem találja a G-pontot, tehát egy nőnek minden oka és joga megvan hogy félrelépjen!

A férfiak viszont csak fogják be. Örüljenek, hogy otthon nem a csupasz falak fogadják őket, meg a válóperes papír. Ha egy éve nincs otthon szex, hát nincs. Próbálkozzanak virággal vagy szerenáddal, hátha. Ha egy pasi félrelép, akkor olyan a személyisége. Kire is vethetne önmagán kívül?

Sőőőőőőőt, "azok a férfiak, akik (...) aggódnak a saját szexuális teljesítményük miatt, bizony könnyebben elcsábulnak"! Tehát ha egy pasi félrelép, ott valami gond van! Impotencia, vagy méretproblémák. Tuti.

És persze a törékeny férfiego mítoszát is fel kell melegíteni: "A férfiaknak egotuning miatt lépnek félre". Az igénytelen fogalmazási hibától eltekintve, mikor lesz már végre vége ennek az ego-mániának? Eddig ez a cikk nem más, mint shaming language, vagyis megszégyenítési kísérletek. Ha félrelépsz, akkor kicsi a farkad és törékeny az egód! - visítja a kutató és a cikkíró. Az kizárt, hogy egy férfi azért lép félre, mert - teszem azt - élvezi a szexet. Le-he-tet-len.

A "törékeny férfiego" halandzsát igazán jégre kéne már tenni, mert minden normális ember tudja, hogy a nők sokkal sérülékenyebbek lelkileg, mint a férfiak, csak a feministák ezt nem ismerhették be, ezért találták ki ezt a baromságot.

A következő retardált mítosz: "Ha a nő lép félre, annak oka valószínűleg a kapcsolat minősége." Fityfenéket. Nem kell a nőket mosdatni, ők is megérik a pénzüket. Elcsábulhatnak ők bármilyen kapcsolatban is, elég ha a flört-partner tudja mit csinál. Épp csak annyi a különbség férfi és nő között, hogy míg a férfi letudja annyival, hogy volt egy kellemes órácskája, addig a nő elméleteket és igazolásokat gyárt. Egy nőnek kell valami indok, amivel (akár csak maga előtt) bizonyíthatja, hogy ő nem erkölcstelen. Ezért jönnek a hülye kifogások, hogy a Béla kopaszodik, vagy a Józsi pocakot eresztett - mert egy nő nem teheti meg, hogy egyszerűen csak elismerje, hagyta elcsábítani magát és jólesett. Ezzel a saját értékét ásná alá.

Szólj hozzá!

Címkék: hűtlenség feminizmus feminista megcsalás nőzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása