HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

És tényleg!

2011.08.30. 22:58 Deansdale

Miután felhívták a figyelmem, hogy a nokert.hu-n szóba került a nevem (és a blogom), gondoltam megnézem mi a szitu és esetleg írok is valamit. Sejtettem, hogy fölösleges, mert hát miért is ne moderálnának ki - és tényleg! Percek alatt törölték a hozzászólást.

Na jó, teljesen azért mégsem volt fölösleges megírni, hiszen itt megmentettem az utókornak. Egyszer még sokat fog érni, mint a festmények :D

---

Uff, most látom csak, hogy rólam is szó esett :) Ezek után nagy szégyen lenne pont engem kimoderálni :P

De most komolyan, srácok, aki nem ért egyet a feminista gondolatokkal, miért nevezi feministának magát? Azért, mert komolyan vette, hogy ha érdekli az "egyenjogúság", akkor az csak feminista lobogó alatt mehet? Ugyan... Én speciel 100%-ig hiszek abban, hogy a férfi és a nő egyenrangú teremtmények a világ rendjében, de mi sem áll távolabb tőlem, mint hogy emiatt azt kezdjem el hirdetni, hogy a nőket elnyomja valami láthatatlan férfiösszeesküvés.

Ha meg nem haragszotok a tegezésért, az a ti bajotok, hogy egyfolytában mások gúzsba kötéséért lobbiztok, és nem értitek hogy ez nekik miért nem tetszik. Itt is például azért harcoltok, hogy a munkaadó ne kérdezhessen semmit a fiatal nőktől, ne dönthessen úgy ahogy a saját érdeke diktálja, satöbbi. Aztán azért harcoltok, hogy egy családban ne tekinthessék belügynek a gyes-t, hanem legyenek törvényi kötelezettségek arra nézve, hogy ki megy és mennyi időre.
Ez mind borzalom. Békén kéne hagyni azokat, akik nem kérnek a segítségetekből (mert hát vannak ilyenek). Ha csak azzal foglalkoznátok, hogy segítsetek azokon, akik hozzátok fordulnak, ti lehetnétek a következő máltai szeretetszolgálat. De ha törvényeket akartok hozni arra, hogy az én életemet befolyásoljátok, akkor ne csodálkozzatok, ha küzdök ellenetek. Csúnya szavakkal, érvekkel vagy blogokkal - ahogy lehetséges. És hát afelől se legyenek illúzióitok, hogy kettőnk csatájában ti vagytok a zsarnokok és én a lázadó, aki az igazáért küzd.

Akinek van kedve érdemben vitatkozni, azt szívesen látom a blogomon, vagy akár itt is dumálhatunk. De valahogy mégiscsak az a sanda balsejtelem gyötör, hogy perceken belül moderálva leszek :)

---

És még csodálkoznak, ha feminácinak nevezik őket... Érthetetlen.

 

Eddig 2 komment érkezett

  • 1.  Vasgerinc (Válasz erre)
    2011. 08. 31. 9:14

    Ez a nagy egyenjogúság. A feminista gondolkodásúak egyenlőek egymás közt, de akinek más a véleménye, annak már nincs meg ugyanaz a joga...

    Egyébként annyi pozitívum azért kiderült, hogy ezek szerint olvassák ezt a blogot. Márpedig ha olvassák, és tudnának valamire reagálni, akkor reagálhatnának, mert itt ugye nem megy az ilyenek kimoderálása. Tehát nem tudnak, vagy nem mernek vitába szállni az itt olvasottakkal.
    Arról lehet tudni valamit, hogy milyen formán kerültél ott szóba?

  • 2.  Deansdale (Válasz erre)
    2011. 08. 31. 9:24

    A "Tőlem ezért nem kapsz munkát" cikkükhöz írta be egy saját rajongójuk, hogy "sajnos" én is reagáltam rá, és hogy tulajdonképpen nekem van igazam. Aztán elvitatkozgattak azon, hogy már régről ismernek engem, még a tűsarokról.
    Persze a moderátor volt annyira féreg, hogy azokat a hsz-eket is törölte, amiben említenek, dehát ez a kisszerű gagyi kicsinyeskedés pont jól illik a stílusukhoz. Hogy vitázni nem tudnak, az ugye egyértelmű.
    Egyébként is jellemzi a szellemi színvonalukat, hogy mindenféle alpári offtopik kommenteket otthagynak, a relevánsakat meg kiszűrik, ha nem eléggé seggnyalóak.
    És még ezek akarják megmondani, hogy hogyan kéne élnünk... Elképesztő.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása