HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @valis47: Már sokszor mondtam, hogy ez egy kamu háború, mert ha az oroszok tényleg azt akarták volna amit mondanak, hogy akartak, akkor 2 hét alatt lerendezték volna a témát. A modern hadviselésnek ... (2024.04.25. 10:53) Nem valós veszély
  • valis47: @Madarász Henrik: Kellene, de a katonai helyzet nem teszi ezt lehetővé. Ez egy furcsa háború persze. Az oroszpárti szakértők azt magyarázzák 2 éve, hogy az oroszok szándékosan "darálnak" és nem indí... (2024.04.25. 09:20) Nem valós veszély
  • valis47: @Frederick2: Na de a PUA az rosszabb, mint a fasizmus, nácizmus. Talán még Putyinnál és Trumpnál meg Orbánnál is rosszabb. Na jó, az nem lehet, mert náluk rosszabb nincs. (2024.04.25. 09:16) Nem valós veszély
  • Deansdale: @Frederick2: "Van ennek valami értelme?" Páran pénzt keresnek vele, legalább addig se munkanélküliek, amúgy semmi. Alapvetően nem lenne baj az ilyesmi, egy normális világban libertárius szemszögbő... (2024.04.24. 11:19) Nem valós veszély
  • Frederick2: @Deansdale: Mondjuk ez elég nyekenyóka téma a fűtés témához képest, de azért mégis megemlítem, mint kis színest. Már csak azért is, mert ez is azt jelzi, mennyire elanyagiasodott mára a férfi-női ka... (2024.04.24. 10:37) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Feminista kiáltás

2011.09.15. 13:21 Deansdale

Tereskova kiállítása viseli ezt a címet: Feminista kiáltás.

Inkább ordibálás az, sőt, jajveszékelés.

Olyasmi, amit a HVG szerzője, Lukács Andrea is jó ráérzéssel emelt ki: "Gyűrűzzél meg, te nyomorult!"

Igen, a feministák ilyen skizofrén meghasonlásban élnek. Kívánnak és akarnak maguk mellé valakit, akit gyűlölnek és lenéznek. Kellemetlen egy szituáció, meg kell hagyni - de magukat rántották a gödörbe, nem kényszerítette őket senki. Azért a kérdés óhatatlanul felmerül: ha meg is gyűrűzi valaki, lehet ilyen mentalitással boldog?

Ugyan, ne viccelődjünk kérem.

Tartós együttéléshez kompromisszumkészség szükségeltetik, és ez az első szó, amit a feministák kihúznak a szótárukból. "My way or the highway" - ahogy Trinity mondta Neónak a hátsó ülésen, azaz úgy lesz ahogy én akarom, vagy lehet lelépni. Ha egy nő azt hiszi, ez a végsőkig fokozott önfejűség hozza meg számára a boldogságot, akkor készülhet a válásra.

Ahhoz, hogy az ember boldog legyen, kapnia is kell valamit a kapcsolatban, nem csak adnia. A feministák ezt viszont kizárólag magukra értik, a férfival meg foglalkozzon a hóhér. Nem, vagy csak igen nehezen értik meg, hogy a férfinak is kell valami a boldogsághoz.

A pragmatisták szerint mindössze kaja meg p*nci, és ezzel nem is tévednek sokat. Én még legfeljebb ennyivel egészíteném ki: nyugalom. Ezzel a szentháromsággal a legtöbb férfi élete végéig kihúzza - ha gyerek is van a dologból, általában még robotolni is hajlandó ezért a nem túl ambíciózus csomagért.

De ahogy a klasszikus vicc olyan találóan karikírozza, a feministák a saját ezer elvárásukkal szemben még ezt a hármat sem hajlandóak megadni a férfinak, hiszen ha bármiben egy makulányit is engednek, akkor "saját patriarchális elnyomásukban válnának cinkosokká".

Írom a cikket, de nevethetnékem támad. Már-már megsajnálom szerencsétleneket, akik ilyen ostoba illúziókkal teszik tönkre az életüket. Olyanok, mint az orvosilag diagnosztizált paranoiások, akik folyton a hátuk mögé lesnek, hátha sikerül megpillantani az "üldözőket". Mivel feministáékat csak a saját maguk által kitalált mumus, a láthatatlan "patriarchális társadalom" üldözi, ezért örök kétségbeesésre vannak ítélve. Mintha mindenhol a jeleit látnák, de megragadni sosem sikerül. Itt egy nő megbotlott az utcán, ott a titkárnő sír, hogy a másik csajszi kapott több emelést, mert mélyebb a dekoltázsa... Lehet meredt ujjal mutogatni, hogy "ott van, ott szalad!". De egyik sem igazán az. Hiszen amott egy pasi botlott meg, és most neveztek ki a főnökének egy nőt, aki három évvel kevesebbet húzott le a cégnél, mint ő.

Ki lehet nézni az ablakon: a vénasszonyok nyara egyformán sütkéreztet férfit és nőt. Sehol sem látni bucira vert arcú vagy szakadt ruhás csajokat, sehol sem látni prémgalléros designeröltönyben feszítő rabszolgatartó pasikat rövid pórázon nőket sétáltatni. Az utcán egyforma arányban van boldog és szomorú nő és férfi.

Csak a feministák siránkoznak végeérhetetlenül.

És itt akár le is zárhatnám a cikket, csakhogy a témáról jóformán egy szót sem szóltam :)

"Tereskova (...) feleséglétről, páros megöregedésről, jóban-rosszban együttlétről álmodozik"

Nocsak, nocsak. Előbb-utóbb mintha a ledvadabb feministát is legyűrné a józan ész, amit melldöngetve köpködött szembe fiatalabb korában.

...fiatalabb korában, amikor még a bulizás volt az élet értelme, amikor még üres (és nevetségesen nyárspolgári) frázis volt csak a "család", amikor még a leghülyébb elméletekben is izzó hévvel lehet hinni, mert az embernek fogalma sincs arról, hogy mi a fontos. Aztán jön a kijózanító felismerés, hogy a macska nem viszi színházba, nem lehet vele beszélgetni és nem ápolja, ha ágynak esik. Úgyhogy megöregedni mégis inkább társsal kéne, és nem háziállattal.

Gyerekről már nem is beszélve...

"Az új értelmet nyert házasportrékon az egykori boldog arán férfi nemi szerv nőtt, a férj keresztre feszítve jelenik meg, a nászutasok közé pedig egy pina ékelődik, ami nincs ingyen. Felkiáltójellel. Nagy szerint ugyanis a férfiak kihasználják a szabados helyzetet, és képtelenek elkötelezni magukat. Még házasságban sem."

Micsoda beteg elme... Hát persze, hogy a férfiak a hibásak. Rohadt szemét pasik, félnek az elköteleződéstől.

Nem úgy van az, galambom! Az, hogy téged nem akar senki, a legkevésbé sem meglepő. Adok két tippet: azért nincs férjed, mert 1. senki nem akar bíbelődni a feminista péniszirigységeddel, 2. egyetlen minőségi pasi sem elég hülye ahhoz, hogy keresztre akarjon feszülni melletted. De normális nők és normális pasik nap mint nap kelnek egybe.

Meg hogy "ingyen pina nincs". Jó két évtizedig volt ő az ország ingyen p*nája, most meg háborog? Amíg be nem nőtt a feje lágya, addig jó volt pasizgatni, most meg már tilcsákbe? Pf.

Tereskova szájából ez a szó, hogy "szabados" számomra értelmezhetetlen. Afféle paradoxon. És még ő akarja megfeddni ezzel a szöveggel a pasikat...?! Kékhalál.

Mindenesetre jól ábrázolja az öregedő feministák örök dilemmáját: amíg tucatszám jönnek a pasik, mert hajtja őket a tesztoszteron, addig jó poén gyűlölködni - de mikor hirtelen beüt a harmadik-negyedik X, hogyan lesz ebből a fröcsögésből nagyhirtelen család meg gyerek? Tereskova épp most szédült bele ebbe a kútba; zuhantában remélhetőleg találkozik több más feminista ikonnal is, akik pont ugyanígy jártak.

 

Eddig 3 komment érkezett

  • 1.  balin1 (Válasz erre)
    2011. 09. 15. 16:02

    harminc év múlva annyi sosem létezett, sosem élt, magánytól félőrültté vált öreglány lesz ebben az országban is, hogy az csuda. táptalaja minden irígy szemétségnek.
    sajnos ezek a banyák olyan ösztönös,(állati), gyújtótűzszerű támadásba fognak lendülni a leendő unokám korosztályának a férfitagjai ellen, hogy az félelmetesen undorító lesz.
    csak egy lehetőséget látok, a feminizmussal szemben a zéró tolerancia elvét kell alkalmazni. és már húsz éve ezt kellett volna. utólag könnyű okosnak lenni.

  • 2.  Abszolút Igazság (Válasz erre)
    2011. 09. 15. 18:58

    "Aki húsz évesen nem feminista, annak nincsen szíve. Aki harminc évesen még mindig feminista, annak nincsen esze." :-)))

  • 3.  Abszolút Igazság (Válasz erre)
    2011. 10. 04. 20:12

    @ Deansdale:
    Na készülj, te gaz hímsovén, a feministák mindjárt megcáfolnak :-)))

    www.nokert.hu/index.php

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista tereskova antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása