HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @G. Nagy László: Köszönöm. (2024.04.25. 13:35) Ismétlés a tudás anyja + oroszukrán helyzet sokadik elemzése
  • G. Nagy László: Ha minden így van, ahogy írod, az olyan szempontból megnyugtató volna, hogy nem kéne világháborútól tartanunk. Azon meg már meg sem lepődünk, hogy pszichopaták irányítják az országokat, akik bárkit ... (2024.04.25. 13:18) Ismétlés a tudás anyja + oroszukrán helyzet sokadik elemzése
  • Deansdale: @valis47: Már sokszor mondtam, hogy ez egy kamu háború, mert ha az oroszok tényleg azt akarták volna amit mondanak, hogy akartak, akkor 2 hét alatt lerendezték volna a témát. A modern hadviselésnek ... (2024.04.25. 10:53) Nem valós veszély
  • valis47: @Madarász Henrik: Kellene, de a katonai helyzet nem teszi ezt lehetővé. Ez egy furcsa háború persze. Az oroszpárti szakértők azt magyarázzák 2 éve, hogy az oroszok szándékosan "darálnak" és nem indí... (2024.04.25. 09:20) Nem valós veszély
  • valis47: @Frederick2: Na de a PUA az rosszabb, mint a fasizmus, nácizmus. Talán még Putyinnál és Trumpnál meg Orbánnál is rosszabb. Na jó, az nem lehet, mert náluk rosszabb nincs. (2024.04.25. 09:16) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Kéne valami durva cím

2011.09.17. 16:48 Deansdale

...mert ezzel a cikkel nem boldogulok. Nincs a világon elegendő csúnya szó, hogy kifejezhessem amit ezzel kapcsolatban érzek:

Absent fathers to be 'legally responsible' for their children up to the age of 18

Az angol kormány tárgyalja azt az új javaslatot, ami szerint az apákat is felelősségre kell vonni a gyerekeik bűncselekményei miatt, akkor is, ha elváltak és nem élnek a gyerekkel.

Ez már tényleg messze túl van azon a határon, amit ép elmével feldolgozhat az ember. Léteznek olyan elmeroggyantak az univerzumban, akik ezen egyáltalán elgondolkodnak? Hogyan lehetne felelősségre vonni valakit egy olyan gyermek cselekedeteiért, akit 4-8-12 éve nem is látott?

A probléma ugye adott, és a cikkben is említik - igaz igyekszenek annyira elferdíteni és eltitkolni, amennyira csak lehetséges. De mégis kilóg a lóláb:

"The Fatherhood Institute, which is part funded by the Department of Education, wants changes to the law over court orders issued to parents of unruly children. Mr Williams, a former deputy children's commissioner, said 80 per cent of the orders go to mothers because the child lives with them and not the father."
Azaz: az oktatásügyi minisztérium által alapított "Apaság Intézet" vezetője, bizonyos Mr. Williams statisztikája szerint a fiatalkorú bűnözés miatt a bíróságok által kiküldött végzések 80%-a egyedülálló anyákhoz címződik.

Hadd ismételjem el a lényeget: a fiatalkorú bűnözés miatt a bíróságok által kiküldött végzések 80%-a egyedülálló anyákhoz címződik.

Aki esetleg nem értené: arról van szó, hogy a manapság olyannyira trendi és divatos egyedülálló anyák a szó statisztikai értelmében képtelenek a normális gyereknevelésre. Egyszerűen nem tudnak úgy gyereket nevelni, hogy abból ne legyen bűnöző. A fiatalkorú bűnözés szaporodása a nyugati kultúrában az egyedülálló anyák miatt van.

Ragozzam még? Azt hiszem szükségtelen.

Drasztikusan hangzik, dehát az angol kormány képviselőjének a szájából, statisztika formájában jelent meg, így viszonylag nehéz kétségbe vonni a hitelességét - főképp ha tekintetbe vesszük azt is, hogy ők pont a feminista vonalat képviselik, és amennyire lehetséges, rejteni akarták a tényeket.

5 bűnöző gyermekből 4 az egyedülálló anyjával él.

Ez gond.

Ez ellen tenni kell valamit.

Egy normális társadalomban mi lenne erre a válasz? Adjuk a gyereket az apának, vagy akadályozzuk meg a válásokat. A válások legalább kétharmadát ugyanis a nő kezdeményezi, és csak körülbelül minden tizedik esetben van rá komoly oka azon felül, hogy unatkozik. (A CSBE vagy alkoholizmus okozta válások aránya 6%.) Emellett a gyerekek minimum 90%-át a bíróság automatikusan az anyának adja. De ha nem automatikusan, akkor vita után.

Mit is jelent ez az egész magyarul? Nők ezrei válnak el évente mindenféle jó ok nélkül, kidobva a gyerekek apját azok életéből, ezzel többféle kockázatnak kitéve a gyerekeket (nameg minket is, hiszen a bűnözésnek nem csak családon belül vannak áldozatai).

Ez mind-mind tényszerűség; egy adott szituáció, amire jó lenne végre lépni valamit. És mit mond az angol kormány?

Büntessük meg azokat az apákat, akik akaratuk ellenére ki lettek dobva a gyermekeik életéből!

Szégyen, hogy itt tart ez a gyalázatos világ. Hogy a femináci rothadásnak ilyen fokán állunk, hogy még egy ilyen átkos szituációban is nem arról folyik a vita, hogy hogyan lehetne a káros folyamatokat megállítani, vagy visszafordítani, hanem arról, hogy hogyan lehetne valahogy átlapátolni a felelősséget a "szegény ártatlan angyalkák" válláról a szemét pasikéra. Hogy még a pokol tornácán is a fasiszta feminista dogma diktál, ami szerint mindennek a férfiak az okai. És nem az a kérdés, hogy hogyan mentjük meg azokat a szerencsétlen gyerekeket attól, hogy bűnözővé váljanak, és hogy hogyan mentjük meg a kívülállókat attól, hogy ezeknek az áldozataivá váljanak, hanem az, hogy hogyan lehetne a férfiakat büntetni.

Persze akinek kirohadt az agya, az könnyen megideologizál bármit. A feminácik kórusban süvölthetik, hogy "az apák maguktól hagyják ott a gyerekeiket", csakhát erről mindenki tudja, hogy alpári hazugság. Amíg például hazánkban hivatalos papír van arról, hogy a válások 71 százalékát a nők kezdeményezik, addig lehet a falra hányni a férfiellenes feminista gyűlöletbeszédet. Tíz elvált apából 7 szívesen maradt volna a gyerekekkel, csak nem lehetett, mert kidobták. Mindenki ismer személyes sztorikat mindkét oldalról, hiszen léteznek rossz apák, rossz anyák, rossz emberek, de a statisztika az statisztika. Nincs annyi személyes sztori, ami a számszerű tényeket befolyásolni tudná.

Teljesen átlátszó, sőt, feltűnő az igyekezet, hogy elhárítsák a felelősséget a nőkről, és hogy tovább préseljék a férfiakat. Még több férfit lehetne tovább büntetni, adóztatni, sarcolni és rács mögé juttatni.

Nade mi lenne ennek a következménye? Még több apátlanság. De legalább a feministák dülleszthetnék a mellüket, hogy ők "tettek vallamit". Jól megmutatták a rohadt hímeknek, hogy ki az úr a háznál.

Kár, hogy a gyerekeiknek ezt nem tudják megmutatni, mert akkor nem lenne miről beszélnünk.

 

 

Eddig 8 komment érkezett

  • 1.  Abszolút Igazság (Válasz erre)
    2011. 09. 19. 11:31

    A feministákban (és általában a baloldali utópistákban) él egy olyan elképzelés, hogy ha lerombolják a jelenlegi társadalmi rendszert, akkor majd minden ugyanúgy fog menni tovább, csak éppen a 'jó' erők nem lesznek elnyomva és kizsákmányolva. A gyakorlatban viszont az látható, hogy eddig ismeretlen problémák jönnek elő, amelyekhez képest az eredeti gondok már-már eltörpülnek. Csak nehogy aztán - mondjuk, egy nagy válság vagy polgárháború után - azt találják mondani az emberek, hogy eddig és ne tovább, inkább ne legyen megint szavazati joguk a nőknek, de fontosabb az, hogy rendes emberek nőjenek fel rendes családokban.

  • 2.  Abszolút Igazság (Válasz erre)
    2011. 09. 19. 11:34

    Még valamikor régen leltem egy nagyon találó véleményt az Index egyik fórumán:

    "a történelem során nem fordult elő máshol, csak a mostani nyugati kultúrkörben, hogy a nők nem állnak atyai, férji hatalom alatt, polgári jogaikban nem korlátozottak, szabadon vállalhatnak munkát, tanulhatnak, dolgozhatnak, párválasztásuk sem korlátozott mások által.

    furcsa mód a nyugati nők nem akarják ezt a számukra kedvező állapotot fenntartani. nem hajlandók átlagosan 2 gyereket nevelni.

    a többségbe kerülő muzulmánok, arabok, cigányok nőkhöz való viszonya más lesz."

  • 3.  Deansdale (Válasz erre)
    2011. 09. 19. 11:39

    "ha lerombolják a jelenlegi társadalmi rendszert, akkor majd minden ugyanúgy fog menni tovább, csak éppen a 'jó' erők nem lesznek elnyomva és kizsákmányolva"
    Na igen. A feministák nem értik, hogy az a rendszer, ami tízezer évekig működött, az nem véletlenül vagy gonoszságból volt olyanra összerakva - hanem mert ez a működőképes.
    Persze igencsak nehéz megmagyarázni egy utópistának, hogy ha nem érti miért jó a hagyományos rendszer, akkor nem a rendszer sz*r, hanem ő hülye.

  • 4.  Attila a Hu-n (Válasz erre)
    2011. 09. 21. 0:39

    Szia! Gratulálok a bloghoz! Talán nem is létezik az antifeminizmus tárgykörében hasonlóan átfogó orgánum az interneten. Valószínűleg pontosan ezért kötöttem ki nálad az antifeminizmus tárgykörében keresgélve. Két napja elkezdtem megírni az "antifeminizmus" szócikket a magyar Wikipédián, tekintve, hogy egyáltalán nem létezett. Elképesztő, hogy míg a "feminizmus" szócikk alaposan kidolgozott, az antifeminizmusról senki egyetlen sort nem akart írni. Arra szeretnélek kérni, hogy működj közre a szócikk megírásában, mivel biztos vagyok benne, hogy sok hasznos gondolattal tudnád gazdagítani az elkezdett munkát! Az internetes források között máris mindenképpen szerepeltetem a blogodat!
    A többi antifeminista meggyőződésű ember nevében is előre köszönöm!

  • 5.  Deansdale (Válasz erre)
    2011. 09. 21. 7:55

    Üdv!
    Érdekes módon pont tegnap gondolkodtam el, hogy regisztrálom magam wiki szerkesztőnek, de inkább a táplálkozás témában. Ehhez az antifeminizmust hozzácsapni már nem nagy dolog :)
    Viszont úgy érzem ez két okból is kemény menet lesz... Egyrészt nehezen bírom a Kimmel-féléket, és ezért azonnal kiszórnám őket a szócikkekből, másrészt az antifeminizmussal nyilvános helyen foglalkozni mindig is nehézkes volt, mert rengeteg feminista szabotálja a konstruktív munkát.
    Mindazonáltal az ötlet jó, a meghívást köszönöm, és meglátom mit tehetek :)

  • 6.  Vasgerinc (Válasz erre)
    2011. 09. 21. 8:45

    @Attila a Hu-n:

    Hát igen, komolyan kell ezt venni, mert eluralkodik rajtunk a feminizmus. Főleg akkor döbben erre rá az ember, amikor olyanokat olvas, mint amit Jon Cryerről említett Deansdale, de a magyar valóságban is elég durva, hogy míg egyesek egy drogos alkoholos balesetet nem először okozva 10 hónap börtönt kapnak, addig egy bizonyíték nélküli vádaskodás némi házasságon belüli erőszakról 6 évet jelent.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista válás fiatalkorú bűnözés antifeminista antifeminizmus apátlanság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása