HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Mit érdekel engem a feminizmus?

2011.09.25. 10:01 Deansdale

Sokan - főleg akik "csak úgy" rábukkannak a blogomra - nem értik, miért foglalkozom annyit a feminizmussal. Hiszen hazánkban béke van és nyugalom, csak néhány elvadult leszbikus, vagy sajnálatos traumát átélt pszichiátriai eset károg folyamatosan, de rájuk a kutya se figyel. Ami meg nyugaton zajlik, az kit érdekel? Messze van, mintha egy másik világ lenne: valami hülye film egy középgyenge író túlértékelt könyvéből, gyatra rendezővel, aki nem tudta eldönteni, végülis vígjátékot vagy drámát akar forgatni.

Csakhogy van egy óriási probléma, mégpedig a globalizáció. Igaz, hogy több évtizedes lemaradásunk van a nyugathoz képest feminizmus terén, de gyorsan be tudjuk hozni, ha úgy adódik. Sajnos ott tartunk, hogy ha az EU-nak kedve szottyan, gyakorlatilag egyik napról a másikra kötelezhet minket az elbaltázott femináci törvényeik átvételére, és akkor nézhet a magyar, mint béka a kocsonyában. Mert amíg az USA-ban történik meg, hogy egy pasinak több gyerektartást kellene fizetnie, mint a teljes keresete, és ezért könyörtelenül börtönbe varrják, addig lehet vállat vonogatni - de amikor értünk jön a rendőr, akkor már más a szájíz.

Valójában szívből gyűlölök zsidókkal és nácikkal példálózni, mert elcsépelt és erkölcstelen dolognak tartom, de van egy nagyon érdekes gondolat, amire mégis érdemes felfigyelni. Martin Niemöller szavai intő jelként kellene hogy világítsanak az égen:

Mikor a nácik elvitték a kommunistákat,
csendben maradtam,
hisz nem voltam kommunista.

Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szakszervezeti tag.

Amikor a szocialistákat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szocialista.

Amikor a zsidókat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam zsidó.

Amikorra engem vittek el,
nem maradt senki,
aki tiltakozhatott volna.

Az állam túlkapásai ellen nem akkor kell elkezdeni tiltakozni, mikor már teljes törvényerővel szorítják satuba az embert, mert akkor már késő. A férfigyűlölő femináci törvények ellen nem akkor kell tiltakozni, mikor az ember a vádlottak padján hallgatja az ítéletet. Most kell felemelni a hangunkat, mégpedig azért, mert azok már teljes erőből rikácsolnak, akik szeretnének minket ártatlanul is "elvitetni". Ahogy az orvostudományban, úgy a politikában is érvényes, hogy egységnyi megelőzés száz egységnyi gyógyítással ér fel.

Megelőzhetünk minden bajt, és elkerülhetjük a nyugat gyatra sorsát, ha megállítjuk a határainkon beözönleni próbáló feminista szennyet. De ehhez az kell, hogy valaki felnyisson itthon elég szemet: a szenny a határainkat ostromolja, és ha nem figyelünk eléggé, maholnap már a spájzban lesz.

Ja, és mintegy utóiratként: ahogy Niemöller szavai utalnak rá, a feminizmus férfiellenessége nem csak a férfiak gondja. A rossz törvények előbb-utóbb a nők seggébe is beleharapnak, ahogy azt nyugaton egyre többen tapasztalják kétségbeesetten. Mert amíg csak arról volt szó, hogy női kvótákat vezettek be oktatásban, politikában, munkahelyeken, vagy amíg az volt műsoron, hogy egy nő gond nékül kidobhatta az életéből a férfit, de megtarthatta annak lakását, vagyonát és gyerekeit, addig rengeteg-rengeteg nő elégedetten vigyorgott a markába. De körbeér az aljasság, és azon csattan az ostor, aki útjára indította. Manapság már nők is halnak meg, kerülnek börtönbe, vagy traumatizáló szituációkba a "nemek harca" miatt, ami tegnap még jó ötletnek tűnt. A tanulság annyi, hogy ha egy nőben van csak egy grammnyi tisztességérzet, akkor az igazságot, és az élhető jövőt támogatja a feministákkal szemben, akik mindkettőt leszarják a profit és a személyes hatalom kedvéért.

 

Eddig 3 komment érkezett

  • 1.  Elek Jónás (Válasz erre)
    2011. 09. 30. 21:03

    A femináci fogalom egyre szélesebb körben kezd elterjedni. Igaz mondjuk nem véletlenül. Valamelyik nap épp a Youtube -on találtam egy kis érdekességet ami a CSJT elavult állapotát hivatott propagálni.

    A videó amit találtam:
    www.youtube.com/watch?v=nUg6btZsaP8

    Te a cikkedben így 2011 szeptemberének magasságában is az alábbit írod: "Sajnos ott tartunk, hogy ha az EU-nak kedve szottyan, gyakorlatilag egyik napról a másikra kötelezhet minket az elbaltázott femináci törvényeik átvételére . . ."

    Szerintem a fenti videó elég jól levezeti, hogy tulajdonképpen már 59 éve femináci helyzet van Magyarországon. Igaz a videó ezt a fogalmat így nem használta, de ha a CSJT egyoldalú, illetve a hozzápárosított bírói gyakorlatok akik szinte mindig a női nem oldalára döntenek pl. akár anyagi ügyekben (ha nincs egy jó házassági szerződés a háttérben), illetve akinek megvan ilyen házassági szerződése de már gyereke is az meg futhat a gyereke után mert a bíróságok rendszerint anyáknak ítélik a gyerekeket (fittyet hányva a gyermek valódi érdekeire). Én ha tehetném pl. törvényi szabályozást vezetnék be arra is, hogy pont annyi gyermekvédelmi koordinátor férfi legyen mint amennyi nő, illetve a bírók számát is úgy határoznám meg, hogy annyi férfi bíró legyen ilyen ügyekben mint amennyi nő. Sajnos ha egy bíró nő akkor nem tud elvonatkoztatni attól, hogy Ő nő és teljesen nyilvánvaló, hogy a saját nemével lesz szolidaritásban. A szart se érő Igazságügyi Minisztérium meg semmilyen szinten nem felügyeli a bíróságokat. A bíróságok olyan törvényeket léphetnek át a női nemnek kedvezvén (a gyermekek érdeke mögé bújva), amire az IM nincs hatással. Az, hogy egy törvényt a bírói joggyakorlat, hogy értelmez az kizárólag bírótól függ, s itt mutatkozik meg az elfogultságuk saját nemük felé.

  • 2.  Abszolút Igazság (Válasz erre)
    2011. 10. 01. 0:21

    Őszintén szólva, ha törvényben biztosítanák a férfi-női bírók arányát a családjogi perekben, azzal sem lennénk előrébb, amíg a bírók nemük szerint elfogultak.

    A bíró neme mindegy (kellene, hogy legyen), ellenben rendszeresen ellenőrizni kellene az ítéleteiket és ha bebizonyosodik, hogy valaki elfogultan ítélkezik, akkor úgy kirúgni, hogy a lába sem érje a földet.

  • 3.  Deansdale (Válasz erre)
    2011. 10. 01. 8:45

    Na igen, a femináci szó tényleg nem véletlenül terjed. Azok szokták mondogatni, akik látják, hogy bár majd' minden jogi és társadalmi rendszerünk vagy megszokásunk a nőknek kedvez, a feministák csak nyomják és nyomják a hazugságaikat, hogy "a férfiak elnyomják őket", és hogy férfiellenes törvényekre van szükség. Hihetetlen.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása