Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Feminista szex? Az micsoda?

2011.09.27. 20:23 Deansdale

Említettem már nem egyszer, és most a HVG új cikke megintcsak nekem ad igazat: ha egy férfi jó házaséletet akar, akkor nem lehet papucs.

Kevesebb a szex ott, ahol a feleség "hordja a nadrágot"

(...) hasonló helyzet mutatkozott mind a hat országban, amelyekből "mintát" vettek. "Minél több önálló döntést hozhat egy feleség, annál ritkábban szeretkezik"

Azt hiszem ezen nincs mit magyarázni. Persze a feministák megpróbálják:

Carie Muntifering, a tanulmány társszerzője szerint a feleségek otthoni döntéshozatali pozíciója és szexuális aktivitása közötti összefüggés alapvető fontosságú a nők szexuális jogainak védelméhez, továbbá annak segítéséhez, hogy nemi életük biztonságos és örömteli legyen.

Jelentkezzen, aki szerint ez nem ködösítés és mellébeszélés.

Az a helyzet, hogy a nők azért szexelnek kevesebbet a papucsférjekkel, mert nem kívánják őket annyira. Másfelől egy nő nemi élete általában annál örömtelibb, minél jobban és minél többször kívánja a partnerét. A két tényezőből össze lehet rakni, hogy egy nőnek egy domináns pasi mellett boldogabb a szexuális élete (ahogy a tanulmány is megállapítja, amíg el nem kezdenek mellébeszélni). És ennek semmi köze az olyan üres feminista frázisokhoz, mint "a nők szexuális jogainak védelme". Egy házasságban kitől kéne védeni a nők szexuális jogait, és miért? Vagy valaki azt feltételezi, hogy a férjek meg akarják erőszakolni a feleségeiket? Broáf.

Srácok!

Ha kevés otthon a szex, álljatok egy kicsit a sarkatokra :) Nem kell átesni a ló túloldalára, de azért a nadrágot nektek kell viselni. A hölgyek pedig maradjanak meg a szoknyánál (és a combfixnél, tűsarkúnál :)

 

Eddig 1 komment érkezett

  • 1.  Attila a Hu-n (Válasz erre)
    2011. 10. 03. 17:32

    Abból az okból nem jelentkezhetek, mert nem érzem az idézett mondatot ködösítésnek; mivel csak egy üres frázis, semmilyen következtetés levonását nem is kíséreli meg a statisztikai adatokból. Tartok tőle, hogy azért sem próbálkozik ezzel a szerző, mivel feminista aggyal kézenfekvő az egyetlen lehetséges következtetés; ahol nincs jelentősebb döntéshozó szerepe a nőnek, ott nyilván csak valamiféle pszichológiai kényszer hatására szexel sűrűbben a nő. :D
    Jó szándékú a te feltevésed; a nők kívánatosabbnak tartják a határozott férfiakat. Ugyanakkor, biztos vagyok benne, hogy még olyanok is akadhatnak, akik több gyanakvással, és némi játékos rosszindulattal fogadják ezt a statisztikát, és megkérdezik, hogy vajon nem azért szexelnek többet ezek a nők, mert a beléjük kódolt ősi prosti ösztönök azt súgják, hogy így kenyerezhetik le a döntéshozót? ;) (Akik ismerik például a majmok közösségi viselkedésére vonatkozó pszichológiai megfigyeléseket, azok most egyáltalán nem fognak meglepődni ezen a feltevésen.)
    Azért veled együtt szívből remélem, hogy a te megoldásod áll a legközelebb a valósághoz, mivel a másik két eset egyben azt is jelentené, hogy a nők vagy csak kényszer hatására vagy érdekből hajlandóak sűrűbben szexuális életet élni. :D

Szólj hozzá!

Címkék: szex feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása