HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

 • Frederick2: @Madarász Henrik: A Witcher game-mel is játszol? (2020.02.25. 06:02) Miért van elegem George R.R. Martinból?
 • Madarász Henrik: @Frederick2: A Witcher egész jó, két könyvet olvastam el, csak van benne egy pesszimista alaphangulat, érdemes szüneteket tartva olvasni emiatt :) (2020.02.24. 22:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
 • Frederick2: @csi szi: Azóta sajnálatosan ez a mém túlnőtt Trumpon. A Szolgálólány világát akarja megvalósítani Trumpon kívül Orbán, Putyin, a lengyelek. Természetesen a Willkommen kultúra révén ideimportált pot... (2020.02.24. 16:46) Miért van elegem George R.R. Martinból?
 • csi szi: @Frederick2: Igen, az sem véletlen, hogy akkor csináltak belőle tv-sorozatot, amikor Trump megjelent a porondon, ő lett az új mumus, aki majd bevezeti a Szolgálólány világát a MAGA-sapkás rohamoszta... (2020.02.24. 15:56) Miért van elegem George R.R. Martinból?
 • Frederick2: @Deansdale: "A férfi nem egyéb, mint a női stratégia része újabb nők létrehozása érdekében." (Margaret Atwood) Ez a gondolat is benne van a regényben. Finom, nem? :P (2020.02.24. 13:07) Miért van elegem George R.R. Martinból?
 • Utolsó 20

Feminista szex? Az micsoda?

2011.09.27. 20:23 Deansdale

Említettem már nem egyszer, és most a HVG új cikke megintcsak nekem ad igazat: ha egy férfi jó házaséletet akar, akkor nem lehet papucs.

Kevesebb a szex ott, ahol a feleség "hordja a nadrágot"

(...) hasonló helyzet mutatkozott mind a hat országban, amelyekből "mintát" vettek. "Minél több önálló döntést hozhat egy feleség, annál ritkábban szeretkezik"

Azt hiszem ezen nincs mit magyarázni. Persze a feministák megpróbálják:

Carie Muntifering, a tanulmány társszerzője szerint a feleségek otthoni döntéshozatali pozíciója és szexuális aktivitása közötti összefüggés alapvető fontosságú a nők szexuális jogainak védelméhez, továbbá annak segítéséhez, hogy nemi életük biztonságos és örömteli legyen.

Jelentkezzen, aki szerint ez nem ködösítés és mellébeszélés.

Az a helyzet, hogy a nők azért szexelnek kevesebbet a papucsférjekkel, mert nem kívánják őket annyira. Másfelől egy nő nemi élete általában annál örömtelibb, minél jobban és minél többször kívánja a partnerét. A két tényezőből össze lehet rakni, hogy egy nőnek egy domináns pasi mellett boldogabb a szexuális élete (ahogy a tanulmány is megállapítja, amíg el nem kezdenek mellébeszélni). És ennek semmi köze az olyan üres feminista frázisokhoz, mint "a nők szexuális jogainak védelme". Egy házasságban kitől kéne védeni a nők szexuális jogait, és miért? Vagy valaki azt feltételezi, hogy a férjek meg akarják erőszakolni a feleségeiket? Broáf.

Srácok!

Ha kevés otthon a szex, álljatok egy kicsit a sarkatokra :) Nem kell átesni a ló túloldalára, de azért a nadrágot nektek kell viselni. A hölgyek pedig maradjanak meg a szoknyánál (és a combfixnél, tűsarkúnál :)

 

Eddig 1 komment érkezett

 • 1.  Attila a Hu-n (Válasz erre)
  2011. 10. 03. 17:32

  Abból az okból nem jelentkezhetek, mert nem érzem az idézett mondatot ködösítésnek; mivel csak egy üres frázis, semmilyen következtetés levonását nem is kíséreli meg a statisztikai adatokból. Tartok tőle, hogy azért sem próbálkozik ezzel a szerző, mivel feminista aggyal kézenfekvő az egyetlen lehetséges következtetés; ahol nincs jelentősebb döntéshozó szerepe a nőnek, ott nyilván csak valamiféle pszichológiai kényszer hatására szexel sűrűbben a nő. :D
  Jó szándékú a te feltevésed; a nők kívánatosabbnak tartják a határozott férfiakat. Ugyanakkor, biztos vagyok benne, hogy még olyanok is akadhatnak, akik több gyanakvással, és némi játékos rosszindulattal fogadják ezt a statisztikát, és megkérdezik, hogy vajon nem azért szexelnek többet ezek a nők, mert a beléjük kódolt ősi prosti ösztönök azt súgják, hogy így kenyerezhetik le a döntéshozót? ;) (Akik ismerik például a majmok közösségi viselkedésére vonatkozó pszichológiai megfigyeléseket, azok most egyáltalán nem fognak meglepődni ezen a feltevésen.)
  Azért veled együtt szívből remélem, hogy a te megoldásod áll a legközelebb a valósághoz, mivel a másik két eset egyben azt is jelentené, hogy a nők vagy csak kényszer hatására vagy érdekből hajlandóak sűrűbben szexuális életet élni. :D

Szólj hozzá!

Címkék: szex feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.