HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Hartrigel: @Deansdale: "Na igen, ez kissé tudathasadt elképzelés". Szerintem a legtudathasadtabb elképzelés azok, amikor mai vulgár-ateistákat hallgatom ekte keresztény toposzokkal vagdalkozni. Ugye a Woke ... (2024.04.18. 19:04) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Mia and Me: "mondjuk az adakozásnak nincs sok köze az erkölcshöz..." Ha olyan értelemben nézed, hogy ki mennyire jó ember, elég sok köze van hozzá, mert mondani ugye akármit lehet, de konkrét áldo... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: @Opus P.: "Nem kell semmiféle mikulás meg fogtündér történet ahhoz, hogy az embereket a jóságvirányába tereljék. Egy mondat elég lenne: ne légy p×cs." ezzel egyetértek. Szerintem egy jó éve tán pon... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: @Deansdale: "a legtöbbet még mindig a keresztények adakoznak az egész világon, pedig mindenki lenézi őket és mindenkinek nagy a pofája, hogy ők mennyire jóerkölcsűek a keresztény hit nélkül is." mo... (2024.04.18. 15:28) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Feminista Damudumák

2011.10.12. 17:20 Deansdale

Orwell forog a zsírjában, vagy legalábbis a túlvilágról nézheti, ahogy a feministák az 1984 jól bevált szlogenjeivel pusztítják az ártatlanok agysejtjeit. A hazugság igazság, az elnyomás szabadság, és különben is, mindent le kell fordítani újbeszél nyelvre, és jelentse minden az ellenkezőjét, mint amit valójában.

Damu Roland is forog, de ő még egyelőre csak a cellájában; ő ugyanis a feministák legújabb szájhabzásának apropója. Kampányolnak jobbról-balról, férfiellenes plakátokat tolnak az arcunk elé, és emellett ilyen cikkekkel fárasztják a nagyérdeműt:

Nézzük a tényeket…
Napjainkban Magyarországon minden ötödik nőt rendszeresen bántalmaz a partnere.

LOL
Ezzel a "ténnyel" kezdik? Milyen lesz a folytatás? Ne viccelődjünk kérem, ez ennél komolyabb téma. Ki az a hülye, aki ezt elhiszi, és ki az a méghülyébb, aki leírja??? Minden mérvadó kutatás szerint a CSBE ennél jóval ritkább jelenség, ráadásul még azokban a ritkábban előforduló esetekben sem rendszeres, tehát a valós számadatok valószínűleg közelebb állnak a minden ötvenedikhez - de inkább még azon is túl vannak, semmint belül. Persze az sem kifejezetten jó, ha akár csak egy nőt is bántalmaznak, de kérdem én:

1. Miért kell hazudni? Sosem fogok olyan kampányt támogatni, aminek a szervezői át akarnak verni, még akkor sem, ha "nemes cél" érdekében teszik.

2. Miért kell a nőkre máshogyan tekinteni mint a férfiakra? Üldözzék a CSBE-t nemfüggetlenül, és maradéktalanul támogatni fogom a kezdeményezésüket. Attól viszont már zsibbad a herém, hogy mindig a férfiakat mocskolják és a nőket istenítik.

Tény, hogy a világszerte – köztük Magyarországon is – végzett kutatásokból kiderül: a párkapcsolati, testi erőszak esetében mintegy 95 százalékában férfi az elkövető és nő az áldozat.

"Tény" a kedves cikkíró fantáziájában, meg legfeljebb még a hugicái üresen kongó fejében, de a valódi világban teljesen mást mutatnak a számok. Martin Fiebert anyaga a nemzetközileg elfogadott etalon, abban tökéletesen kimutatja, hogy a CSBE legtöbbször reciprokális, vagyis kölcsönös, és ha nem, akkor is nagyjából egyenlő arányban vannak férfi és női áldozatai. Egyébként eljutott hozzám a NANE egy anyaga, amiben magyar rendőrségi statisztikákat is mutogatnak, és azokban sem ez a 95%-os baromság található. Legalább a saját anyagaikat átvizsgálhatnák, hogy megfeleljenek a hazugságaiknak.

Ezért harcolok én a feminizmus ellen, mert gátlástalanul hazudoznak annak ellenére, hogy többször is megcáfolták már a sületlenségeiket. Hiába a kijózanító hidegzuhany, a radikális férfigyűlölők újra meg újra elsütögetik a saját kis mocskolódásaikat. Lehetetlen velük vitázni vagy érvelni, mert vagy túl hülyék, vagy túlságosan gyűlölködőek ahhoz, hogy a tényekkel és az igazsággal ki lehessen gyógyítani őket a kényszerképzeteikből. Az ég márpedig vörös - ismételgetik évtizedek óta, és sem egy gyors szemrevételezés, sem a legmodernebb spektrométeres, fényhullámhosszmérős vizsgálat nem tudja megértetni velük a valóságot.
Bármibe le merem fogadni, hogy ezek a statisztikai hátraszaltók (95% női áldozat, minden 5. nőt rendszeresen vernek, stb.) jövőre is pontosan ugyanígy kerülnek majd műsorra, és azután is, és 2018-ban, és 2092-ben is, annak ellenére, hogy közben ezerszer fogják mindegyiket cáfolni valóban hozzáértők.

Az is tény, hogy Magyarországon minden héten meghal valaki családon belüli erőszak következményeképp.

Na igen, csak azt "diplomatikusan" elfelejtik odaírni, hogy ezek egy része férfi.

társadalmunkban az asszonyverés sokak számára még mindig elfogadott

Aha, és hol rejtőznek ezek a különös teremtmények, akik "elfogadják"? Én nem ismerek személyesen egyet sem. Elképzelhetőnek tartom, hogy egyes lepusztult zsákfalvak alvégein, bizonyos nemzetiségi csoportok legalján kocsmai beszédtéma, hogy verik az asszonyt, de az biztos, hogy ez a nagytöbbséget távolról sem jellemzi.
Utolsó aljasság a feministáktól, hogy amikor a státuszról beszélnek, akkor csak a férfiak felső 1%-ára mutogatnak; amikor erőszakról, akkor meg kizárólag a férfiak alsó 1%-ára; de mindkét esetben úgy tesznek, mintha az az 1-1% jellemezné az összes férfit.
Megpróbálhatnák esetleg fordítva véghez vinni ezt a mutatványt, és magyarázhatnák, hogy milyen jó a férfiak státusza, miközben az alsó 1%-ra mutogatnak: hajléktalanokra, elesettekre. Vagy próbálhatnák a férfiak erőszakosságát megmutatni azzal, hogy a felső 1%-ra mutogatnak: a híres költő, filozófus vagy bankigazgató hogyan veri bucira a felesége fejét. Mindkettővel alaposan besülnének.

Ahogy azt jól ismert közmondás tartja: Pénz számolva, asszony verve jó.

Én ezt élőszóban egyetlen egyszer hallottam életemben, máig is emlékszem rá, mert annyira meglepődtem rajta: még gyerekkoromban mondta egy strandon a pénztáros . És mosolygott.

A nőverés elfogadottságát, valamint egyes férfiakban, és nőkben jelenlevő szolidaritást az erőszakot elkövetővel a Damu ügyben nyilatkozók szavai is alátámasztják.

Hazugság. Idemásoljam a szótári definícióját? Talán fölösleges.
A feministák h a z u d n a k.
Damu esetében senki nem nyilatkozott úgy, hogy "jól tette", vagy hogy "megérdemelte a csaj". Amiről a nyilatkozók beszélnek, az az, hogy mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, vagyis addig nem lehet bűnösnek nyilvánítani, míg a bíróság el nem ítéli; illetve hogy senkit nem ítélhet el a bíróság, ha nincsenek megfelelő bizonyítékok.
Nem arról van szó, hogy elfogadott lenne a nőverés, hanem arról, hogy jogállamban élünk, ahol senkit nem lehet börtönbe vetni "csak úgy", valami vádaskodás alapján. A vádakat előbb bizonyítani kell, a börtön csak azután jön.
Ahogy egyébként jön is, legalábbis amennyire én tudom, a hülyéje 6 év letöltendőt kapott.
Ami a maga módján szintúgy elgondolkodtató; Stohl részegen és drogosan nyomorékká gázolt valakit, és megúszta pár hónappal - Damu (a bíróság ítélete szerint) megverte a nőjét és ülhet 6 évig. Szerintem az arányok valahol nem stimmelnek. És ami még inkább nem stimmel: a feministák azért lobbiznak, hogy ezek az arányok még tovább romoljanak.

Számos, a témával kapcsolatos médiában megjelenő cikkben olvashattuk, hogy „asszonyverő celebünk” szorgalmas, megbízható és normális kolléga és rendes, kedves, fiú volt.

És ennek mi köze van a nőverés pártolásához? Ezek a szavak egy kollégát illetve barátot próbálnak támogatni, de egyáltalán nem helyeslik vagy támogatják az "asszonyverést".

Ez egyébként alátámasztja azt az általános tapasztalatot, hogy a legtöbb bántalmazó átlagos, mások által normálisnak mondott életet él kollégái, vagy felületes ismerősei szerint.

Persze, persze, paranoia, skizofrénia. A legtöbb baj a normálisokkal van! Féljetek az átlagemberektől!
Csak gratulálni tudok ehhez az emberellenes propagandához, ami semmi másra nem jó, mint hogy hazugságokkal bomlassza az emberek közötti bizalmat és szítsa a fölösleges gyűlölködéseket.

Az erőszak sok esetben nem a tettlegességgel kezdődik, létezik szóbeli bántalmazás, amely általában megelőzi a fizikai erőszakot. Szélsőséges esetekben a bántalmazó veréssel, gyilkossággal, öngyilkossággal fenyegetőzik.

Aha, csak gyanús a csönd afelől, hogy például a szóbeli agresszió és az öngyilkossággal fenyegetőzés kifejezetten a nők körében népszerű.

...most megint elértem egy olyan határhoz, hogy tovább is elemezhetném a cikket, de semmi értelme, mert csak ugyanazt a hülyeséget kellene átrágnom tízszer, százszor, ezerszer. Az egész ömlengés csak egy végeláthatatlan áradata a férfiellenes hazugságoknak.
Hát persze, elhiszem a feministáknak, hogy a férfiak mesélnek szexista vicceket, de nők soha. Biztos erre is van valami jóféle feminista kimutatásuk... Hát persze hogy elhiszem a feministáknak, hogy a férfiak hazudnak, de a nők nem. Ha a feministák azt mondják, hogy a férfiak féltékenykednek, de a nők nem, az is teljesen hihető. A férfiak hibáztatni szokták a nőket, de fordítva ez sosem fordul elő; a férfiak elzárkóznak a problémák rendezése elől, de a nők soha; a férfiak csapkodnak, de a nők soha. Tudjuk, tudjuk.
Ezt igazából nem is lehet elemezni. Nincs rajta mit. Hasonló eset lenne az, ha egy Michelin-csillagot odaítélő étekkóstoló elé egy tál kutyaszart tennének. Azon mit pontozzon? A feministáknak ez a "szellemi terméke" nagyjából a kutyaszar színvonalán áll, és ahhoz hogy ezt belássuk, még csak antifeministáknak sem kell lennünk. Elég, ha használjuk a józan eszünket.

Láttunk már olyat, hogy egy nő megütött egy férfit? Esetleg velünk történt már ilyen (akár nők vagyunk, akár férfiak)? Na ugye. A nők által elkövetett CSBE egyáltalán nem ritka, csak a feministák szeretnek rá máshogy gondolni. Egy feminista likas fejében azért fér meg a gondolat, hogy a CSBE-t mindig a férfiak követik el, mert egy feminista szerint ha a nő üt, az nem erőszak. Ha nő üt, akkor az "indokolt". Biztos van rá oka és joga, hiszen biztosan csinált vele valami rondát az a szemét pasi.

A feministák minden adata így "érvényes" (a szót szigorúan csak idézőjelek között használva). Ha egy férfi agresszív, az egy strigula a "férfierőszak" rovatban, de ha egy nő agresszív, akkor szemérmesen másfelé nézünk (esetleg kifejezetten szurkolunk: you go grrrl!), vagy adott esetben az is egy strigula a "férfierőszak" rovatban!

Különösen érdekes e téma szempontjából a feministák netes cseveje, mivel már több esetben kibukott, hogy ők maguk egyáltalán nem tartják elítélendőnek a férfiak felpofozását, és gyakran élnek is ezzel a szórakozási formával. Lásd például a Jezebel cikkét: "Megverted már a pasidat? Mert izé, mi igen". Ahogy a címből is könnyen ki lehet találni, azt tárgyalják, hogy ki hogyan, hányszor és miért bántalmazta már a partnerét. És ezeknek higgyem el, hogy nők nem követnek el CSBE-t? Nem találok szavakat.

De mindegy is, azt hiszem ezen nincs mit ragozni. A feministáknak be kéne fejezni a hazudozást, meg a férfiellenes propagandát, és mindenki nyugodtan hazamehetne végre a szerető családjához, ahol nem veri senki és ő sem ver senkit.

 

 

Eddig 3 komment érkezett

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista damu antifeminista antifeminizmus csbe

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása