HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • valis47: @Deansdale: Trumpra azt is mondták, hogy rasszista. Arra sem kellett bizonyíték. Meg azt is, hogy orosz ügynök. Gondolom orosz ügynökként akart III. világháborút kirobbantani vagy mi. (2024.04.19. 14:12) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Hartrigel: "miért hülyeség a tudat számítógépre való feltöltése, ami szerintem eleve egy paradoxon" Ebben egyetértünk, többek között azért, mert a tudomány azt sem tudja mi az a tudat, nemhogy lem... (2024.04.19. 10:12) Vallásismereti kisokos
  • Hartrigel: @Deansdale: "Na igen, ez kissé tudathasadt elképzelés". Szerintem a legtudathasadtabb elképzelés azok, amikor mai vulgár-ateistákat hallgatom ekte keresztény toposzokkal vagdalkozni. Ugye a Woke ... (2024.04.18. 19:04) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Mia and Me: "mondjuk az adakozásnak nincs sok köze az erkölcshöz..." Ha olyan értelemben nézed, hogy ki mennyire jó ember, elég sok köze van hozzá, mert mondani ugye akármit lehet, de konkrét áldo... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Walt Disney randitanácsadás

2011.10.23. 17:23 Deansdale

Ahogy azt már régóta tudjuk, a világegyetem középpontja nem a föld, de még csak nem is a nap, hanem a NŐ. És ha egy férfi szeretne valamit egy efféle istennőtől, akkor ne sajnálja a pénzt, időt és fáradságot, valamint készüljön fel a pitizésre és s*ggnyalásra. Ezen eszmék szellemében tanítja randizni a férfitársadalmat a Zindex legújabb cikkében, ami szerint "Egy komoly férfi az első randi után másfél nappal visszahív".

Ilyen okosságokkal találkozhatunk a cikk olvasásakor:
"ha jól éreztük magunkat az első randin, minél hamarabb SMS-ezzük meg partnerünknek, ha folytatásra vágyunk"
Nahát, szakértőkéim, ez aztán a tanács. Egy nő érdeklődését semmi sem tudja gyorsabban lelohasztani, mint ha úgy érzi, a pasi indokolatlanul "fellelkesült", vagy túlságosan "kapaszkodós". Ez egy nő szótárában annyit tesz, hogy a hapsinak nincs rendben a romantikus élete, hogy kétségbeesetten kap fűhöz-fához. Vagyis lúzer. Ugyanis egy népszerű férfi, aki válogathat a jobbnál jobb ajánlatok között, biztosan nem fog kapkodni. Jól megrágja, hogy mi legyen a következő lépése, és nem fog nyálcsorogva ugra-bugrálni, mint egy kölyökkutya.

A valóban jó tanács ilyen esetekben pont az, hogy igenis várjuk ki a minimum másfél napot, mielőtt jelezzük: jöhet a folytatás. Ne higgye azt a csaj, hogy a legutolsó félmosolyig letudta a flörtölést, beléhabarodtunk és game over. Ehelyett inkább érezze azt, hogy még maradt a számára kihívás, ha el akar csábítani minket.

"ha az első hívásra nem jön össze az újabb randi leszervezése, az urak 31%-a többször is próbálkozik még"
Ezt a hibát viszont jobb nem elkövetni. Ha a nő nem lelkesedik, minek is erőltetnénk? Vagy nem vagyunk neki eléggé szimpatikusak (a legjobbakkal is megesik :) - vagy pedig játssza az elérhetetlent. Lehet, hogy némi kitartással mégis elérhetünk nála valamit, de tudjátok mit... Az ilyen nő kell a fenének. Általános érvényű szabály, hogy egy randi lemondásakor ha a csaj nem fogad el valamiféle áthidaló megoldást, vagy már másodjára "derül ki", hogy "hirtelen más dolga akadt", netán nem veszi fel a telefont, akkor az úgy ahogy van felejtős. Vannak még normális nők a világban, és inkább az ő keresésükbe fektessük az energiát, mint abba, hogy az agyilag eltájolt kishercegnők egóját fényesítsük az üldözésükkel.

 

Eddig 8 komment érkezett

  • 1.  Manu (Válasz erre)
    2011. 10. 24. 20:33

    Hát, eddig azt állítottad magadról, nem a nemek harcát támogatod (férfi oldalról). Ez a cikk pedig nekem inkább ezt mutatja. Két őszinte, normális ember (!) esetében miért kéne trükközni? Hogy ki kit és mikor hív vissza és egyebek, ha sikert akar elérni. Gondolod, ilyen játszmákra, manipulációkra lehet építeni egy stabil kapcsolatot? Vagy hogy majd később ezek az emberek őszintébbek lesznek egymással, és nem trükköznek ugyanúgy? Hm!

  • 2.  Deansdale (Válasz erre)
    2011. 10. 24. 22:22

    Nincs itt szó semmiféle "trükközésről". Szó arról van, hogy van amit a másik nem vonzónak talál, és van amit nem. Ha egy nő harisnyát húz, az aljas "trükközés"? Ugye nem. Hát akkor ne várjuk el a pasiktól sem, hogy meztelenül vonuljanak hadba, hogy úgy mondjam :)

    Nagyon-nagyon erősen él az a hit a legtöbb emberben, hogy a férfiaknak "tilos" a nőzést gyakorolni, tanulmányozni vagy a saját képességeiket fejleszteni. Te meg tudnád mondani, hogy miért van ez? Nekem nincs erre a kérdésre frappáns válaszom, pedig jó ideje tűnődök rajta.

    Ja, és a randizásnak és a feminista téveszméknek nincs szoros közük egymáshoz, hacsak annyiban nem, hogy pont a feminista téveszmék miatt adnak működésképtelen tanácsokat pasiknak. A jó tanácsok adása nem feltétlenül a "nemek harca", sőt... :)

  • 3.  infiniium (Válasz erre)
    2011. 10. 25. 9:41

    Kezdjük az elején. Megismerkedsz egy nővel, akin van smink, frizura, csinos ruha, magassarkú. Valójában nem őt látod, legalábbis nem úgy, ahogy reggel kikel az ágyból. Ez is trükközés? Manipuláció?
    Az a jó tanács, hogy ne mutass túlzott érdeklődést, mert így a nők alapvető ösztönei ellened dolgoznak, semmivel sem rosszabb, mint a női praktikák.

    Igazából az a manipuláció és félrevezetés, hogy mindenkibe belenevelik, hogy alázatos szolgája legyen minden nőnek, és így biztos talál magának párt. Nem az a szemét, aki fel tudja nyitni a saját szemét, hanem aki lecsukva tartja a többiekét.

  • 4.  Manu (Válasz erre)
    2011. 10. 25. 11:39

    Most kapaszkodjatok meg: a nők elsősorban nem a férfiak kedvéért öltözködnek, sminkelnek (tekintve, hogy többségük észre sem veszi ezeket a dolgokat) :D
    De komolyra fordítva a szót: szerintem az, hogy szépen felöltözöl nem ugyanolyan "trükközés", mint amikor nem úgy viselkedsz, ahogy az érzéseid diktálják, mert ezzel akarod manipulálni a másik személyt. Ez női, férfi párfogó taktikákra egyaránt igaz. Léteznek ilyen taktikák, de én nem pártolom őket. Legalábbis, ha komoly kapcsolat a cél:-)
    Ha keresed, mert együtt akarod tölteni vele az idődet, attól nem fogsz neki kevésbé tetszeni, viszont ha belemész az ilyesfajta manipulációkba, azzal elkezdődik a "nemek harca", amit nehéz lesz visszacsinálni, ha egyszer komolyra fordul a dolog.
    Komoly frusztrációitok lehetnek mindenesetre a múltból a másik nemmel kapcsolatban, ha így gondolkodtok!:)

  • 5.  Vasgerinc (Válasz erre)
    2011. 10. 25. 12:02

    @Manu:

    Szerintem van is igazad, meg nincs is. Mert vannak ilyen nők is és olyanok is (valószínűleg férfiak is, csak arról én nem tudok nyilatkozni). Én is ismerkedtem meg olyan nővel, akit valóban az őszinteség érdekelt, bármiféle manipuláció hidegen hagyta, bár közben ő is próbálkozott manipulációval. Viszont vannak olyan nők is, akiket meg lehet így vezetni, illetve olyanok is, akiket csak így lehet megszerezni.

  • 6.  Deansdale (Válasz erre)
    2011. 10. 25. 12:12

    A nőknek alapvetően két fajtája van: az egyik a többi nőt akarja "legyőzni" a kihívó megjelenéssel, mert tudatalattijában az a hülyeség él, hogy a nők között is olyan státusz-hierarchia van, mint a férfiak között. A másik a férfiak kedvéért rittyenti ki magát.
    Olyan nő nem létezik, aki csak úgy önszórakoztatásból járna tűsarkú cipőben, miniszoknyában. Végső soron mindenképp a férfiak figyelmére hajtanak, csak egy részük a többi nő "legyőzésére" használja ezt, míg a többség szimplán a figyelemfelkeltés kedvéért.

    Egyébként túldimenzionálod a kérdést. Az, hogy érdekel a csaj, és fel akarod hívni, de vársz vele másnapig, nem az a fajta ördögi "manipuláció" ami ellehetetlenítené az őszinte kapcsolatot. Ez - bármilyen hihetetlennek is tűnik - tényleg pontosan a női púderezésnek a férfi megfelelője, vagyis apró kis odafigyelés annak érdekében, hogy a másik a vonzóbb oldaladat lássa. Csak míg a férfiak a kinézetre buknak, ezért a nők azt tatarozzák, addig a nők az önbizalomra buknak, aminek jó jele, ha a pasi nem viselkedik úgy, mintha élete legnagyobb élménye lenne, hogy egy nő "méltatta" egy randira.

  • 7.  infiniium (Válasz erre)
    2011. 10. 25. 12:54

    A legtöbb viselkedésminta tanult dolog, és szinte minden esetben a helyzet és a résztvevők határozzák meg, hogyan viselkedsz. Ha rávilágítanak, hogy egy bizonyos helyzetben nem megfelelő viselkedést tanusítasz, az nem manipuláció. Egy állásinterjún nem fogsz hangosan röhögni, vicceket mesélni, akármi. Ezzel átvered a leendő munkaadódat, és hazugságra alapozva fogsz minden nap bejárni egy munkaközösségbe? Nem hiszem. Ugyanígy, ha nem a köztudatban lévő hazugságokra alapozva közelítesz meg egy nőt, hanem a helyzethez jobban illő viselkedéssel, akkor csak növeled az esélyeidet. Ez átverés lenne?
    Másrészt szerintem ez az egész nem esik a nemek harca kategóriába, illetve pont hogy ellene van. Egy hibás viselkedésminta, amit a férfiakba ültettek igenis a nemek közti ellentéteket erősíti. Viszont azok a tanácsok, amelyek segítenek azon férfiaknak, akiknek tényleg frusztrációjuk van a sok visszautasítástól, pofára eséstől, az inkább a két nem közeledését segíti több boldog pár "teremtésével".

  • 8.  ulquiorra.schiffer (Válasz erre)
    2011. 10. 26. 18:23

    @Manu:
    Szerintem ez se nem trükközés, se nem játszmázás. Én úgy vélem és tapasztalom, hogy ezek az apró kis csavarok igazi gyöngyszemek az emberi kapcsolatokban. (Persze nyilván csak abban az esetben, ha egyik fél sem azzal tölti szabad perceit, hogy a másik fél (hátsó?) szándékait próbálja valahogy kiolvasni az éterből, hanem éli az egészet, élvezi a játékot.)

    Szerintem mind a férfi, mind a nő számára kifejezetten izgalmas az az időszak ami az első randi és az újra találkozás – vagy bármilyen kapcsolatfelvétel – között eltelik. Tele van a várakozás – és vágyakozás :)- izgalmával.
    Tudod, mint karácsonykor...:) Igazán kellemes az a „tudatlanság” amit az embert átjárja addig, amíg a várva-várt ajándékot meg nem kapja. Az már persze más kérdés, hogy ha kibontja a csomagot, akkor felfelé vagy lefelé biggyed-e a szája. Igaz, hogy nem tudjuk előre mit kapunk, de mégis olyan jó várni rá…
    …természetesen nem a végtelenségig, de egy-két nap bizonytalanság még nem sok embert tett depresszióssá. Sőt, én például kifejezetten élvezem azt a csiklandós érzést ami ilyen esetekben az egész lényemet, gondolataimat átjárja.
    Csak próbáld átélni:
    A nő ilyenkor bizonytalan: „vajon felhív? vagy nem hív? de miért nem hív már? istenem, mit csináltam rosszul, hogy még mindig nem keres?”...stb. Ez abszolút nem árt egy nőnek, hovatovább megkockáztatom, hogy kifejezetten jót is tesz neki. Arról nem is szólva, hogy így sokkal nagyobb tisztelettel lesz az áhított férfi iránt, mintha az az első randi után 10 perccel már a léptei nyomát csókolgatná.

    A férfiban is pozitív ingereket kelt: ő is hívná már a csajszit „minden pillanatban”, de erőt vesz magán és azt mondja: „később”. Minden egyes így szerzett perc/óra/nap plusz erőt ad neki – (amit aztán úgyis a nőnek ad majd, úgyhogy megint a nők jártak jobban :) – amitől növekszik az önbecsülése, magabiztossága...

    …és sorolhatnám még tovább

    Nem görcsölni kell, hanem élvezni az egészet…élni…játszani…ez nem a nemek harca, hanem a nemek játéka.

Szólj hozzá!

Címkék: csajozás randizás nőzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása