HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: @valis47: A miniszer is mondja, hogy pária állam lettek... de lesz@rják, az USA-t ők irányítják. (2024.03.28. 23:01) Nem valós veszély
  • valis47: @GABOR2: Az Economist szerint Izrael "egyedül maradt" (mint Orbán) www.economist.com/weeklyedition/2024-03-23 (2024.03.28. 22:51) Nem valós veszély
  • GABOR2: Nem tudom hallotátok-e, talán 3 napja volt, hogy az ENSZ elfogadott egy határozatot, ami után az izraeli nemzetvédelmi miniszter kijelentette, hogy az egész ENSZ, vagy talán inkább minden állam a vi... (2024.03.28. 17:54) Nem valós veszély
  • Deansdale: @GABOR2: Amikor a ruszkik megvernek pár terroristát, akkor háborog a világ, Izrael meg hamuvá bombázhat 30.000 gyereket hasonló indokkal, és az teljesen rendben van. (2024.03.27. 07:48) Nem valós veszély
  • GABOR2: Most volt ez a moszkvai terror és elkapták az elkövetőket és nem bántak velük kesztyűskézzel a kihallgatásukon. Emiatt aggódott a nyugati sajtó, de nemcsak aggódást láttam, hanem azt, hogy... Egy k... (2024.03.27. 01:00) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Mentsük meg a nőket

2011.10.27. 15:13 Deansdale

A HVG cikke: Halál a szülés körül: a gyilkosság és az öngyilkosság a vezető

Nagyobb valószínűséggel halnak meg gyilkosság vagy öngyilkosság miatt a várandós és az egy éven belül szült amerikai nők, mint más, terhességgel összefüggő orvosi probléma következtében - állapította meg egy amerikai tanulmány.

Úristen, úristen. Már megint valami szörnyű dologra derült fény. A halál fekete kaszájával csak úgy aratja a nőket - akit nem nyír ki a gonosz patriarcha pasija, az öngyilkos lesz a patriarchális nyomás miatt.

Az erőszakos halállal eltávozott nők nagyjából felének valamilyen konfliktusa volt jelenlegi vagy korábbi partnerével - írják az Obstetrics and Gynecology című orvosi folyóiratban közzétett dolgozat szerzői. Szakértők ehhez kapcsolódva a várandósság alatti családi problémák alaposabb szűrésére hívják fel a figyelmet.

Szűrést! Azonnal!

Na jó, még mielőtt törvénybe iktatnánk a vonatkozó módosításokat, csak egy aprócska dolog:

100 ezer terhes vagy egy éven belül szült nő közül három lett gyilkosság áldozata és kettő vetett véget önként életének.

Szűrést? Mi a leprás ***** *****ról beszélnek ezek? Hogyan lehetne 100.000 nőből hármat kiszűrni? Vagy a két öngyilkost? Most tényleg vizsgáljunk meg SZÁZEZER családot, hátha sikerül megtalálni benne azt a nem egészen féltucatnyi delikvenst, akivel gondok lehetnek?

... tű a szénakazalban?

...ágyúval verébre?

Már megint eltájolódtunk a nők "védelmében"?

100.000 nőből kettő öngyilkos lett, és ezért cikket kellett írni az Obstetrics and Gynecology című orvosi folyóiratba - attól függetlenül, hogy például hazánkban az idei statisztika szerint bármely adott 100.000 emberből 25 lesz öngyilkos...

És hogyhogy már megint nem esik szó arról, hogy a férfiak kb. 3,5-szer gyakrabban lesznek gyilkosság, és 2,5-3-szor (egyes korcsoportokban 4-szer) gyakrabban öngyilkosság áldozatai? A férfiak ugye senkit nem érdekelnek. Miért nem látom a cikket a HVG-n, ami azzal foglalkozna, hogy válás után a férfiaknál erősen megugrik az öngyilkosságok száma, de nőknél semmi ilyen nem tapasztalható?

De maradjunk a témánál. Milyen költségekkel és adminisztrációval járna százezer családot megvizsgálni, hogy talán kiszűrhessük a 2-3 (ön)gyilkost? És mennyi szenvedéssel, állami túlkapással és családszétveréssel járnának a "téves riasztások"?

 

Eddig 2 komment érkezett

  • 1.  rever (Válasz erre)
    2011. 10. 27. 16:27

    Kicsit túl van lihegve a dolog. Dr. Christie Palladino már máskor is foglalkozott a terhesség körüli állapotokkal, mint a depresszió például. Arrafelé kicsit más a terhesgondozás, ezért a szűrés mint olyan valós lehetőség.
    A gyilkosság az viszont gyönyörű, szerintem simán belefér hogy ahol 13000 gyilkosság történik egy évben, ott benne van a szórásban néhány terhes is.
    És az direkt pech, hogy ezek pont nők...

  • 2.  Vasgerinc (Válasz erre)
    2011. 10. 28. 13:05

    Én beszélgettem ilyen dologról szüleimmel és idősebbekkel is, és ők is azt mondják, hogy ez a terhesség utáni (előtti, közbeni, kitudja) depresszió csak kényeskedés, mert régen nem volt ilyen.
    Valószínűleg a nők, akiket a feministák munkavállalásra kényszerítettek megszokták a mindennapi társaságot, társalgást, egy más életmódot, mint korábban. Aztán amikor ebből visszakerülnek a gyerek miatt a háztartásba, akkor lehet hogy van tényleg valami enyhe depresszió, de ezt a saját környezetükből való kiragadásnak, vagyis a feministáknak köszönhetjük.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása