HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @Madarász Henrik: A Witcher game-mel is játszol? (2020.02.25. 06:02) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Madarász Henrik: @Frederick2: A Witcher egész jó, két könyvet olvastam el, csak van benne egy pesszimista alaphangulat, érdemes szüneteket tartva olvasni emiatt :) (2020.02.24. 22:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @csi szi: Azóta sajnálatosan ez a mém túlnőtt Trumpon. A Szolgálólány világát akarja megvalósítani Trumpon kívül Orbán, Putyin, a lengyelek. Természetesen a Willkommen kultúra révén ideimportált pot... (2020.02.24. 16:46) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • csi szi: @Frederick2: Igen, az sem véletlen, hogy akkor csináltak belőle tv-sorozatot, amikor Trump megjelent a porondon, ő lett az új mumus, aki majd bevezeti a Szolgálólány világát a MAGA-sapkás rohamoszta... (2020.02.24. 15:56) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: "A férfi nem egyéb, mint a női stratégia része újabb nők létrehozása érdekében." (Margaret Atwood) Ez a gondolat is benne van a regényben. Finom, nem? :P (2020.02.24. 13:07) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Utolsó 20

Azért vannak a jóbarátok

2011.11.26. 17:45 Deansdale

...hogy együttműködjenek az emberrel és segítsenek ha kell. Még akkor is, ha csak netes "barátságról" van szó, két ember között, akik még sosem látták egymást, de a közös cél és a közös érdeklődési kör összeköti őket. "Hawaii Libertárius", vagy más néven Hawaii Dave mindigis afféle példaképem volt, és igazi megtiszteltetésnek éreztem, hogy amikor elkezdtem blogolni azonnal feltűnt, hogy bátorítson.

Nemrég írtam egy üzenetet a blogjára, amiben megkértem, hogy írjon egy ehhez hasonló cikket: A 10 legfontosabb dolog amit a házasságod megjavítására tehetsz. És megírta :) Íme a fordítás:

...

Feltételezem már eleve házas férfiakról beszélünk, tehát az a tanács, hogy "a megfelelő nőt válaszd", most nem játszik. A válaszaimat Letterman-stílusban, visszaszámlálás-szerűen adom elő:

10. Olvasd el Roissy teljes írásművét.

9. Olvasd végig Athol Kay blogját és vedd meg a könyvét.

8. Ha ezeken túl vagy, készíts egy alapos számvetést a helyzetedről. Nézz szembe a ronda tényekkel. Te is egy "átlagos házas balek" vagy? A problémáidat nem tudod megoldani, ha nem vagy tisztában a mibenlétükkel.

7. Úgy éld az életed, hogy mindig 100%-ig őszinte lehess. Ez nem azt jelenti, hogy mindent el kéne mondanod a feleségednek amit érzel vagy gondolsz. A diszkréció és a körültekintés a kulcs ahhoz, hogy őszinte lehess, de egyúttal megőrizd a békét. Élj úgy, hogy soha ne kelljen hazudnod attól való félelmedben, hogy felbosszantod a feleséged, és soha ne kelljen magadnak sem hazudnod, ne magyarázz ki magad előtt olyan cselekedeteket, amik tönkretehetik a házasságot. Ha házasságról van szó, az őszinteség a legjobb stratégia.

6. Értsd meg a "keret" koncepcióját. Ne játssz az ő kerete szerint. Ez különösen fontos, ha a feleséged benyújt valami ultimátumot. Ha komolyan veszed, és az őáltala adott lehetőségek közül választasz, máris átadtad neki az irányítást, és veszítettél, a döntésedtől függetlenül.

5. Tanuld meg felismerni a "shit teszteket".

4. Ha ahhoz vagy szokva, hogy könyörögj a szexért, AZONNAL HAGYD ABBA. Soha többször ne forduljon elő. Soha ne könyörögj a feleségednek szexért.

3. A házasságokban, különösen ha már gyerek is van, a nők gyakran elkezdenek úgy viselkedni a férjükkel, mintha ő is gyerek lenne. A feleség lassan afféle "anyai tekintélyt" kezd kialakítani a férje felett. Fontos ismerned és felismerned ezt a jelenséget, és csírájában elfojtani amint megjelenik. Tudod: már van egy anyád, de az nem ő. Ő a feleséged.

2. Tanulj meg nemet mondani, ha jó okod van rá. Tarts ki a szavad mellett akkor is ha a feleséged ellenáll, hisztizik vagy elsírja magát.

És végül a legfontosabb, amit a házasságodért tehetsz:

1. Fogd fel, hogy az egyetlen ember, akit képes vagy megváltoztatni, az te magad vagy. A feleségedet nem tudod megváltoztatni. Csak magadat alakíthatod: a saját viselkedésedet, szokásaidat; és aztán reménykedhetsz, hogy ezekre a változásokra a nő majd pozitívan reagál.

Szólj hozzá!

Címkék: tanácsadás kapcsolat csajozás házasság kapcsolati házassági nőzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.