HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Sajtótallér 2. - A nagyvilágból

2011.12.04. 13:03 Deansdale

Mostanság már ritkábban olvasom a nemzetközi férfiszférát - talán havonta egyszer látogatom az oldalakat, amiket régebben naponta néztem. De most épp csak megnyitottam a Men's Activism hírportálját, egy perc múlva már hangosan kacagtam, olyan jól passzolt a felhozatal a saját legutóbbi cikkemhez.

A szívkoszorúér elzáródása a nőket jobban fenyegeti! - szólt az egyik hír.

A dohányzás által okozott tüdőrák a nőket jobban fenyegeti! - mondta a másik.

A "multitasking" (tudjuk, az egyszerre több dologra figyelés, amiben sokkal jobbak a nők...) jobban stresszeli a nőket, tehát közérdek, hogy a férfiak több házimunkát végezzenek! - hab a tortán.

Aha. Biztos ezért van az, hogy a férfiak minden vezető betegségi halálokban jóval hamarabb halnak, mint a nők, és amúgyis 6-8 évvel kevesebbet élnek. Mert minden a nőket veszélyezteti.

A statisztikák valahogy nem hajlandóak alátámasztani a feminista kutatási eredményeket. Le a statisztikákkal, vesszenek a tények!

És a cseresznye a habon, tortán: A férfiak nem gondolnak egyfolytában a szexre, pedig milyen sokáig alázták, szekírozták ezzel szerencsétleneket :)

Bónusz kis színes hír: A nők agresszívan reagálnak ha feltűnik egy szexi "vetélytárs", állapították meg kanadai kutatónők. Tracy professzornő szavait idézem: "Meggyőződésem, egy nőként leélt élet eredményeképpen, hogy mi nők közel sem vagyunk annyira kellemes társaság, mint amilyennek egyesek leírnak minket." Ámen.

Szólj hozzá!

Címkék: média sajtó feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása