HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

A szinglioktatást nem lehet elég korán kezdeni

2011.12.05. 11:49 Deansdale

Meseajánló karácsonyra:

Karla Schneider: Cinege Mici meséje

Igazi feminista mese, a bíró okos lányának egy változata. Egyszerre szellemes, szórakozató és oktató. Igazán nem akarjuk elrontani a végét, de azért az mégis említésre méltó, hogy miután Cinege Mici minden próbatételt teljesít a király udvarában, nem mond igent a lánykérésre, megtartja függetlenségét. Persze, ettől még teljes hepiend, csak nem pont úgy, ahogy megszoktuk. (...)

Hát gratulálok. Neveljük családellenesen a kislányokat. Így könnyebb lesz majd válaszolnunk arra a kérdésre, hogy "anya, nekem miért nincs apukám?". Mert Cinege Micinek se kell férj, kicsikém. És neked se kell majd, legyél csak szingli örökké, nincs abban semmi rossz, ha 18 és 28 között ágyrajár az ember lánya, onnan 38-ig pánikol, hogy hogyan lesz ebből család és gyerekek, aztán meg örökbefogad. Egyedül. Mint én téged.

Szólj hozzá!

Címkék: mese feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása