HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @Madarász Henrik: A Witcher game-mel is játszol? (2020.02.25. 06:02) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Madarász Henrik: @Frederick2: A Witcher egész jó, két könyvet olvastam el, csak van benne egy pesszimista alaphangulat, érdemes szüneteket tartva olvasni emiatt :) (2020.02.24. 22:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @csi szi: Azóta sajnálatosan ez a mém túlnőtt Trumpon. A Szolgálólány világát akarja megvalósítani Trumpon kívül Orbán, Putyin, a lengyelek. Természetesen a Willkommen kultúra révén ideimportált pot... (2020.02.24. 16:46) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • csi szi: @Frederick2: Igen, az sem véletlen, hogy akkor csináltak belőle tv-sorozatot, amikor Trump megjelent a porondon, ő lett az új mumus, aki majd bevezeti a Szolgálólány világát a MAGA-sapkás rohamoszta... (2020.02.24. 15:56) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: "A férfi nem egyéb, mint a női stratégia része újabb nők létrehozása érdekében." (Margaret Atwood) Ez a gondolat is benne van a regényben. Finom, nem? :P (2020.02.24. 13:07) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Utolsó 20

Apróság abortusztémában

2011.12.05. 11:32 Deansdale

Az abortusz manapság nem egyéni, vagy családi téma, de még nem is társadalmi, hanem politikai. Na és persze egyeseknek megélhetési - vannak akik azért kapják a fizetést, hogy gerjesszék a parttalan vitát. És ha leülepedne a mocsok, vagy kikristályosodna valami döntés, akkor ezek a hivatásos vitázók állás nélkül maradnának.

Olvasgatom a HVG-n a legújabb fejleményeket abortusz-ügyben, de a szokásos polkorrektséggel lefojtott sárdobáláson kívül megakadt valamin a szemem (kiemelés tőlem):

"(...) zárta állásfoglalását a kisebbik kormánypárt, kiemelve, hogy félreértés vagy félrevezető szándék állhat a Magyar Helsinki Bizottság, a NANE Egyesület, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Patent Egyesület, a Stop-Férfierőszak Projekt és a Társaság a Szabadságjogokért közleménye mögött."

Nocsak. Nem hittem volna, hogy pont a leszbikusoknak lesz ennyire fontos az abortuszvita. Vajon mennyi leszbikus mehet évente abortuszra?

Persze az is érdekes kérdés, mit keres a listán a NANE és a Stop-retardáltak. Az soha nem volt vitatott, hogy ha neadj'isten megerőszakolnak valakit, akkor joga van abortuszhoz. Akkor ezek után ezeknek a szervezeteknek illene összecsomagolni és hazamenni, nem? Végülis mi köze a felelőtlenül nem védekező nőknek a családon belüli erőszakhoz? Úgy van: semmi. Ezek a szervezetek nem a rögzített célcsoportjukat képviselik, hanem a tágabb feminista érdekszövetséget. Lehet ledobni az álarcot, csajok. A tevékenységetek úgyis leleplez. És ezentúl nem kell a nagy szöveg a CSBE-ről, mivel úgyis tudjuk, hogy egyszerűen csak megélhetési feministák vagytok.

1 komment

Címkék: feminizmus feminista abortusz antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frederick (törölt) 2013.02.24. 07:02:59

Régi hír, de valahogy nem tudom megállni…

"A nőnek joga van az abortuszra. (Jogunk van kinyírni a meg nem született gyerekünket, ha nem kérünk belőle.)" - nyávogják a leszbikus és feminista aktivisták.

A TASZ szerint sem szabad korlátozni az abortuszhoz való jogot. Ah...!

2013 van és a helyzet nem változott semmit.

Hányingerem van.

Az egész abortuszt be kéne szüntetni Magyarországon. S sürgetni az örökbefogadás tradícióját.