HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
  • Borathan: @GABOR2: a blogodon nem kéne cikkeket írni? (2020.02.21. 12:23) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Portfolio-n megjelent egy cikk, arról, hogy a Koronavírus elszabadult és tovább fertőz mint ameddig karanténban tartják az embereket és hosszú ideig nem is semmisül meg a szabadban, tehát ebből már ... (2020.02.21. 10:18) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Ez a hanaui lövöldöző is egy elég érdekes eset. Simán elintézik azzal, hogy szélsőjobbos és sokaknak elég ennyit mondani róla. Pedig állítólag ő nem volt szegény, Mercije volt és bankárként dolgozo... (2020.02.21. 10:02) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: @Frederick2: Nem maguktól bár részben maguktól is, hisz már sok feministát is pl. elhallgattanak azért mert szerintük magukat férfiból nővé változtatni akaró transgender emberek férfiak maradnak... ... (2020.02.20. 11:50) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Vegyes érzelmek

2012.04.10. 14:15 Deansdale

Nem igazán tudom mit is gondoljak erről a hírről...

Feltehetően marihuánát vásárolni készült a 16 éves Lakatos Róbert Miami Beachen a 79. utcánál csütörtökön éjszaka, amikor egy fegyveres rabló rálőtt, és mire a rendőrök a helyszínre értek, meghalt - írja a Local10.com portál, amely szerint a fiú egyik fiútestvérével ment a helyszínre, és vélhetően a drogdíler húzott fegyvert és lőtt rá.

Pénteken hajnalban - írja a Local10.com - Lakatos Róbert szülei, nagymamája és hét testvére a kapitányságon volt még. "Nem akarom elhinni, hogy elveszítettem őt" - mondta édesanyja, Robertina. "Szeretem az unokámat. Nagyon jó szíve volt" - tette hozzá nagymamája, Bányai Erzsébet.

A Magyarországról az Egyesült Államokba települt Lakatos család három hónapja költözött Virginiából Miamiba - írja a helyi lap.

Rasszistának számítok-e, ha nem örülök neki, hogy a nagyvilágban az ilyen cigányok rontják le a magyarok (még esetleg máig megmaradt, kevéske) jó hírét? Szabad még ennek nem örülni, vagy az már nem PC? Jön a gondolatrendőrség, ha szerintem nem "magyar"-ként kellett volna hivatkozni erre a bűnözőre?

Egyébként ennyit arról, hogy a "szegénység okozza" a cigányok bűnözését, nem pedig valamiféle "hajlam". Virginiából Miamiba költöznek (ez mondjuk már eleve sejtet valami nem-éppen-pozitívat), feltehetőleg van mit a tejbe aprítani (elvégre aki drogot vesz...), de a cigányságukat nem tudják levetkőzni.

És nekem nem kell mondanom semmit, minden ott van a sorokban, nameg a sorok között. Úgy gyanítom, ezt azok is tudják, akik egyébként most megbélyegeznének engem rasszista címkével. Én is tudom, hogy hazudtok, ti is tudjátok, és mindenki más is tudja. A színjáték csak addig tart, amíg a többség meg nem unja. Az igazságot nehéz eltakarni, mert egy-egy része mindig kilátszik, és aki egyszer meglátta, azt többé nem lehet átverni.

Szólj hozzá!

Címkék: rasszizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.