HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @GABOR2: Már csak abból is nyilvánvaló, hogy mekkora hülyék ezek a kretének, hogy a rendőri funkciókat ellátó szervezetüket szabadságharcosoknak nevezik... (2020.09.23. 08:49) Sorosozzunk egy kört
  • GABOR2: Rendőrök helyet felfegyverzett "szabadságharcosok" járőröznek arrafele. Képek is vannak ezekről a "szabadságharcosokról": "Armed ‘Freedom Fighters’ patrol Minneapolis streets in aftermath of George... (2020.09.23. 02:01) Sorosozzunk egy kört
  • GABOR2: Minneapolisban egy városrész szavazott arról, hogy ők sohatöbbé nem fognak rendőrt hívni bármi is lesz. Nos... több száz hajléktalan költözött oda és a lakók most... félnek. Volt aki meg is szegte ... (2020.09.23. 01:57) Sorosozzunk egy kört
  • Go Jóska: @Deansdale: >A többi fehér kultúra nekem nem ellenségem, inkább afféle unokatestvérként tekintek rájuk Hiába nem tartod őket ellenségnek, ha ők viszont annak tartanak téged. Így ez csak annyit ... (2020.09.23. 00:11) Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében
  • GABOR2: @Deansdale: Kösz szépen Deansdale, nagyon érdekes volt. Durva, hogy simán évtizedekig mehet lényegében ugyanaz a módszer. Bár részben már megkopott, főleg a címkék ragaszgatása másokra már, nem olya... (2020.09.22. 21:34) Sorosozzunk egy kört
  • Utolsó 20

A hóhért akasztják

2012.06.04. 13:16 Deansdale

Kényes téma a zsidóság, de most szerencsére tiszta kézzel nyúlhatok a lecsóba, ugyanis ők maguk szolgáltatják a muníciót. Még így is erősen gondolkodtam, hogy írjak-e, hiszen manapság is teljes gőzerővel nyomul az anti-antiszemita úthenger, és rám is süthetnek mindenféle bélyegeket csak azért, mert egyáltalán beszélni merek róluk. De nem hiszek abban, hogy akár a nép, akár a vallásuk tabutéma lenne. Ha ők teleokádhatják a sajtót a (vélt vagy valós) antiszemitizmussal, akkor nekem pont ugyanannyira jogom van a szemiták rasszizmusáról értekezni.

Afrikaiakra gyújtottak egy lakást Izraelben - tudósít a zindex.

"a lakás egyik falán "Tisztítsátok meg a városnegyedet" feliratot találtak, amelyből arra következtetnek, hogy rasszista indíttatású bűncselekmény történt."

Nem lehetett túl nehéz levonni ezt a következtetést. Viszont így nem nehéz eggyel tovább lépni sem; az izraeliek - nevezzük nevén: a zsidók - is lehetnek rasszisták. Sőt: azok. Csak míg hazánkban óriási hír egy cigányellenes magánakció, addig izraelita barátainknál a nyílt, utcai rasszista tüntetés is csak mellékes "kisszínes" az újságok sokadik oldalán.

"Eddig főként Tel-Aviv déli negyedeiben rongáltak meg afrikaiak által működtetett boltokat. Május 23-án egy tel-avivi tüntetés rasszista erőszakcselekményekbe torkollott. Az ezer tüntető közül sokan afrikaiak boltjaira támadtak, és kövekkel dobáltak meg több, bevándorlókat szállító járművet. Molotov-koktélokkal is rátámadtak néhány eritreai menekültre (...)"

Ami elgondolkodtató, hogy ha ez Magyarországon történik, akkor a neoliberális megmondóemberek hónapokig vagy évekig ontották volna a vérzőszívű esszéket a magyarság eredendő gonoszságáról, a többségi társadalom aljasságáról, ésatöbbi. Tamás Gáspár Miklós és elvtársai, utódai mindent megtettek volna, hogy szapulhassák a magyart és isteníthessenek mindent, ami nem az. Valószínűleg a kormány is olyasmit kommunikált volna a nép felé, hogy ez tűrhetetlen, a rasszizmust üldözni kell és irtani, és addig nem lesz pihenése a rendőrségnek amíg egyetlen cigányra is ferdén mer nézni bárki.

Ehhez képest igazán érdekes a zsidó "megoldás", amiről az izraeli kormányfő beszélt:

"az egyiptomi határ mentén épülő, 250 kilométer hosszú kerítés a "lehető legrövidebb időn belül" elkészül, az illegális bevándorlókat pedig "rövidesen" visszaküldik származási országukba."

Szóval ott nem a békés egymás mellett élésről papolnak, és nem a rasszimus csúnyaságáról zengedez a sajtó, hanem kerítést emelnek és kidobják az idegeneket. Mi más ez, ha nem intézményesített rasszizmus? És ezek az emberek óbégatnak, hogy őket ok nélkül bántják más országokban? Valahol van ebben a témában valami furcsaság.

Szólj hozzá!

Címkék: rasszizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.