HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @KalmanBlog: "Gondolatok a klímakamuról, az azzal kapcsolatos ballib hangulatkeltésről és derék tudósaink eredményeiről." Dé:Nash - Gyár ft. Gege www.youtube.com/watch?v=0CtFk0hYjdU (2020.02.28. 19:55) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Borathan: Én úgy gondolom, hogy elég halálos lesz, abszolút számokban az emberiség történelmének legsúlyosabb járványa elé nézünk, már csak a népesség száma miatt is. Száz éve a spanyolnátha volt a... (2020.02.28. 18:58) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Sipi81: @Deansdale: Félelmetes dolgokat mesél az ismerősöm. Feminista tanárjuk olyanokat állít a képzésen: "tudományos kutatások igazolják, hogy nincs anyai ösztön" (2020.02.28. 18:38) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Frederick2: Az a hely állította elő pl. Tordai Bencét, szóval nem lep meg. (2020.02.28. 18:36) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Deansdale: @Sipi81: @Madarász Henrik: Tudtátok, hogy a Corvinus Egyetem szociológia karán kötelező kurzus a Gender Studies? A fiatal szociológus hallgatóknak KÖTELEZŐ felvenni a Gender-kép... (2020.02.28. 18:28) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Flitter

2012.06.19. 16:46 Deansdale

Olyan sokat beszélünk arról, hogy egy jobb bolygót hagyjunk a gyermekeinkre, hogy közben elfelejtünk jobb gyermekeket hagyni a bolygóra.

Neveld a kölkeidet! Néha mondj nemet a változatosság kedvéért.

...

Újságírás az, mikor valami olyat teszel közzé amit mások el akarnak hallgatni. Minden más csak PR.

- George Orwell

...

Egy olyan világban élünk, ahol

az orvosok pusztítják az egészséget,

az ügyvédek pusztítják az igazságot,

az egyetemek pusztítják a tudást,

a kormányok pusztítják a szabadságot,

a sajtó pusztítja az információt,

a vallás pusztítja az erkölcsöt,

és a bankok elpusztítják a gazdaságot.

- Chris Hedges

...

Az anti-intellektualizmus folyamatosan erősödik politikai és kulturális életünkben hála annak a tévhitnek, hogy a demokrácia azt jelenti: az én tudatlanságom pont ugyanannyit ér, mint a te tudásod.

- Isaac Asimov

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.