HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: @valis47: A miniszer is mondja, hogy pária állam lettek... de lesz@rják, az USA-t ők irányítják. (2024.03.28. 23:01) Nem valós veszély
  • valis47: @GABOR2: Az Economist szerint Izrael "egyedül maradt" (mint Orbán) www.economist.com/weeklyedition/2024-03-23 (2024.03.28. 22:51) Nem valós veszély
  • GABOR2: Nem tudom hallotátok-e, talán 3 napja volt, hogy az ENSZ elfogadott egy határozatot, ami után az izraeli nemzetvédelmi miniszter kijelentette, hogy az egész ENSZ, vagy talán inkább minden állam a vi... (2024.03.28. 17:54) Nem valós veszély
  • Deansdale: @GABOR2: Amikor a ruszkik megvernek pár terroristát, akkor háborog a világ, Izrael meg hamuvá bombázhat 30.000 gyereket hasonló indokkal, és az teljesen rendben van. (2024.03.27. 07:48) Nem valós veszély
  • GABOR2: Most volt ez a moszkvai terror és elkapták az elkövetőket és nem bántak velük kesztyűskézzel a kihallgatásukon. Emiatt aggódott a nyugati sajtó, de nemcsak aggódást láttam, hanem azt, hogy... Egy k... (2024.03.27. 01:00) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Sajtózsemle

2012.08.29. 11:54 Deansdale

Végigböngésztem a napi sajtó egy szeletét, kiemelek egy párat az eredmények közül, hátha valaki elszörnyed a nyugati világ állapotán.

7 (azaz HÉT) éves fiúhoz az iskolabuszon odament egy másik srác, el akarta venni a kesztyűjét és elkezdte fojtogatni. Az válaszul tökön rúgta, és ezért az iskola "szexuális bántalmazás" címen szeretné felelősségre vonni. Errefelé talán sokan nem tudják, de ez azzal járhat, hogy egy életre a "szexuális bűnözők" listájára kerül, pedofilok és nemi erőszakolók közé. A kormányzati lista nyilvános, tehát az összes jövőbeli szomszédja, munkaadója, és egyáltalán bárki elolvashatja.

Pasi észreveszi, hogy felesége gyakori vita tárgyát képező háziállata, egy malac, majdnem félmilliós kárt okozott a fűrészgépében, erre hirtelen felindulásból megdobja a nőt egy strucctojással. Fél év börtön.
Ex-barátnő féltékennyé lesz az ex-pasijára, altatót kever a kajájába, az elkábult férfit késsel megszúrja, és megpróbálja levágni a péniszét. A férfi a vérveszteségbe belehal. 3 év 9 hónap.
David Lee Wiggins 23 év után szabadul, miután DNS-vizsgálattal igazolják, hogy nem követhette el a nemi erőszakot, ami miatt elítélték. Szabadon bocsátásakor "sorstársaival" találkozik, olyanokkal akiket a DNS-vizsgálatok szabadítottak ki az utóbbi években. Charles Chatman 27 év fegyházzal a háta mögött nyilatkozik: "Mi vagyunk az egyetlenek, akik megérthetik min megy keresztül". A megyében ő a második ember, aki ilyen módon szabadult, de a szomszédos megyében már több mint 30 ártatlan ember büntetését tették semmissé 2001 óta. "A téves azonosítások juttatják börtönbe az ártatlanul elítéltek 80%-át" - nyilatkozik Cory Session, akinek testvére börtönben halt meg, mielőtt az ártatlansága bizonyosságot nyert.

Részeg nő 20 centis késsel 4 szúrást bevisz a férjének, egy üveg hamutartóval fejbeveri, többször pofánvágja és megpróbálja kikaparni a szemét. A férfi "visszavárja", amint kiengedik a börtönből. A nő a 15 éves házasság ideje alatt már sokadjára lett letartóztatva a férje bántalmazása miatt, de családon belüli erőszakról szó sem esik. Mint tudjuk, olyat csak férfiak tudnak elkövetni nők ellen.

Egyetemi kosárlabdázót hamisan vádolják nemi erőszakkal, a rendőrség feljelentést sem tesz az ügyben, annyira nyilvánvaló a helyzet. A suliból azért mégiscsak kirúgják.

A német "év apukája" szoknyát húz, hogy női ruhában sétálgató fia ne érezze magát olyan kényelmetlenül.

Egy leszbikus nőt megtámadott 3 álarcos homofób férfi, megkínozták, és fel akarták gyújtani a házát. Amiből egy szó sem igaz, csak kitalálta az egészet, és a rendőrség most őt tartóztatta le a hamis feljelentés miatt. Milyen kár, hogy mostanra már rég mozgásba lendült a gépezet, emberek és csoportok szálltak síkra a gonosz férfiak ellen, mert mint tudjuk a hetero fehér férfiak mind rohadt szemetek. A rendőrségi nyilatkozat szerint "Ezek komoly vádak voltak, amik országos szintű figyelmet keltettek, és félelmet okoztak a helyi lakosság körében. Rengeteg időt és rendőrségi erőforrást pazaroltunk fölöslegesen az ügyben."

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása