HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Családon belüli micsoda?

2012.09.14. 16:23 Deansdale

Páran jelezték, hogy a cikk durvább a szokásosnál. Nos, van amit nem lehet szép szavakkal leírni. A figyelmeztetés nem véletlenül van itt:

Vigyázat, szókimondás. Tényleg.

Tamás Gáspár Miklós az egyik legutolsó féreg az országban, gondolom ez nem képezi vita tárgyát. Szuicid-liberális körökben számít csak "értelmiséginek", ahol vadul tapsolnak az olyan jólmegmondásaihoz, miszerint egész Magyarország egy rasszista-antiszemita szarcsimbók, vagy hogy ha egy párizsi arab-, netán borsodfütykösi cigánybanda megtámad egy arra botorkáló öreg nénit, akkor ők az elnyomó kultúra elleni lázadás emberi jogával élnek, de ha a néni védekezésképp fel meri emelni az esernyőjét, akkor ő fajgyűlölő náci.

Szóval TGM a legalja, és ennek most ismét bizonyítékát adja, egy számomra is fontos ügyben. A HVG adta le legújabb agymenését, aminek bevezető sorai között ez található:

"a „családon belüli erőszak” (a nők és a gyerekek bántalmazása)"

Mert a férfi nem tartozik a családba, gondolom. Ha őt bántalmazzák, az senkit nem érdekel, az nem CSBE, azzal nem kell foglalkozni. Férfiaknak nem kell törvény. Az egyenjogúság nevében!!!

Mit keresnek még a magyar közéletben ilyen utolsó trógerek?

"Érdekes, hogy az antifeminista bumburnyákok egyben azt is ellenezni szokták, hogy szegény asszonyok – különösen persze: cigányasszonyok – úgymond nyakra-főre szüljék a purdékat, csak azért, mert az boldogító."

Aha. Szóval ha ilyen gyermeteg eufeminizmusokat használunk, mint a "bumburnyák", akkor továbbra is tetszeleghetünk az entellektüell szerepben, holott sikerült jól lehülyézni az antifeministákat. Ó, kedves TGM, hadd gratuláljak a k*rva anyádhoz. Tudod nekem nincsenek ilyen elkenő szándékaim, nekem az eufemizmus veled szemben puszta őszintétlenség lenne. Pont mint a te hülyeségeid velem, mint antifeministával szemben. A véleményed egyértelmű, csak gagyi szleng-szerű műszavakba csomagolod, hogy tűrje a nyomdafestéket. A Cyrano-i magasságoktól még elég messze vagy.

A lényeget tekintve: az antifeminizmusnak semmi köze ahhoz, hogy a cigányasszonyok sokat szülnek. Ha megtalálod valahol az antifeminista irodalomban a tőled fentebb idézett mondat párját, akkor adj rá linket - addig viszont elmehetsz a jó büdös picsába a hazugságaiddal.

És ha már itt tartunk: nem az antifeministák, hanem a nacionalisták problémáznak a cigány születésszámon, és ők sem azért, mert az a cigóknak "boldogító". Sejtem, hogy nem én vagyok az első aki erről téged fölvilágosít, de ha eddig nem értetted meg, talán majd most. A probléma kettős, és sajnos valós: egyrészt a születésszámok egyensúlytalansága miatt hamarosan kisebbség leszünk a saját hazánkban (téged ez persze nem érdekel, úgysem éred meg), másrészt mindenki tudja, aki nem hülye, hogy nem a boldogságukért szülnek tucatszám, hanem a segílyért. Vagyis nemcsak a probléma, a rombolás is kettős: a magas adóterhek miatt nem csak a magyar anyák vállalnak kevesebb gyereket, de pontosan ugyanabból az adóból kapnak támogatást a cigók a vég nélküli szaporodáshoz - tehát a saját vérünket szívják el és azon szaporítják föl - mondjuk ki nyíltan, ami nyílt titok - az ingyenélőket. Amelyik cigány család tisztességes módon bérből és fizetésből él, ott általában nem születik 10 gyerek, tudod.
(Csak hogy még egyszer tisztázzuk: mindennek semmi köze az antifeminizmushoz.)

"Azt képzeli vajon a szónok, hogy az ember örömében adja bölcsődébe és óvodába a gyerekét? Nem volna jobb otthon, az udvaron, a téren nevelődni a többi kölyök között, a konyhánkban ebédelni?"

A rothadó szívednek oly kedves feministák szerint k*rvára nem. Erről pofáznak már évtizedek óta, hogy mennyivel jobb a karrier, és milyen lealacsonyító, megalázó és unalmas egy modern nőnek a saját gyermekével lenni.

Mit gondolsz miért harcolunk a feminizmus ellen?

"A fölnégyelés, a máglya, a deres korszakában a nőket és a gyerekeket állandóan kínozták, még a magasabb osztályokban is."

Aha, ez aztán nagyon hiteles történelmi kijelentés. Annakidején mindenki hülye volt, és gyűlölte a saját családját. Jézusom...

"Fölnőtt férfi vagyok, MÉGIS ellenzem a nők és gyerekek ütlegelését és lelki gyötrését."

És implicite sokadjára is kiderült, hogy a férfiak ütlegelése és lelki gyötrése viszont nem érdekel. Vagy nem is létezik? "Évente X nő hal meg CSBE következtében" - sápítoznak a feministák világszerte, és TGM szíve együtt vérzik az övékkel. Ugyanakkor Y számú férfi is meghal, velük mi van? Lóf*sz. A feminista retorikában a férfi nem ember, még csak sztálini statisztika sem!!!; egyszerűen láthatatlan, nem létezik. Egy nő halála tragédia, egy (vagy millió) férfi halála említést sem érdemel. A feministák csak a nőket tartják számon, az "egyenlőségért" vívott harcuknak az egyik serpenyője teljesen üres.

"Fehér vagyok, MÉGIS az üldözött, gyalázott, megrágalmazott, kiéheztetett romák pártján állok."

A megfogalmazás, az utolsó 3 szó eléggé beszédes. A romák "rágalmazását" pedig tárgyald meg Marian Cozmával, te senkiházi.

"a heteronormatív, patriarkális, férfiuralmi családnak – a kritikátlan védelmezői egyben"

Te szerencsétlen, savanyú, idióta állat, a "patriarkális" baromságaiddal...

A továbbiakat már idézni sem tudom, nincs kedvem teljes bekezdésekben szennyezni a mocskával a saját blogomat, elég kárt okoznak a korábban ollózott szavai is. Olyan okosságokról ír, mint a "heteroszexista" nemzetállam, meg az "ütő-verő, moralizáló, pedofil pátriárka magasztos, világtörténelmi alakja"...

Ez az ember vagy nagyon súlyos elmebeteg, vagy nagyon súlyosan férges lelkű. Az ország szégyene, hogy a HVG-ben publikálhat.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista tgm antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása