HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Férfihang

2012.12.13. 08:55 Deansdale

Üdv,

A Férfihangnak nincs különösebben nagy baja, nem hackelték meg és a femcsik sem tiltatták be. Érdekes módon a növekvő népszerűség ütött vissza, ugyanis a nagyobb forgalom miatt a tárhelyszolgáltatás nagyobb árkategóriába lépett volna, és emiatt némi üzleti jellegű vita alakult ki. Magyarán szólva elfogyott a sávszélességünk :)

A problémát hamarosan orvosoljuk, addig is kitartás minden kedves olvasónknak! Nem szűntünk meg, csak rövid technikai szünetet tartunk.

Ezzel kapcsolatban még annyit érdemes tudni, hogy egyelőre nem lesz "kalapozás", de ha valaki titokban milliomos, és volna kedve az oldal működését támogatni egy jelképes (4 számjegyű) összeggel, az most nagy segítség lenne. Ilyen jótétlelkek egyelőre jelentkezzenek nálam emilben, vagy itt kommentben, a többit megbeszéljük magánban.

Szólj hozzá!

Címkék: Férfihang

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása