HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: Nem tudom hallotátok-e, talán 3 napja volt, hogy az ENSZ elfogadott egy határozatot, ami után az izraeli nemzetvédelmi miniszter kijelentette, hogy az egész ENSZ, vagy talán inkább minden állam a vi... (2024.03.28. 17:54) Nem valós veszély
  • Deansdale: @GABOR2: Amikor a ruszkik megvernek pár terroristát, akkor háborog a világ, Izrael meg hamuvá bombázhat 30.000 gyereket hasonló indokkal, és az teljesen rendben van. (2024.03.27. 07:48) Nem valós veszély
  • GABOR2: Most volt ez a moszkvai terror és elkapták az elkövetőket és nem bántak velük kesztyűskézzel a kihallgatásukon. Emiatt aggódott a nyugati sajtó, de nemcsak aggódást láttam, hanem azt, hogy... Egy k... (2024.03.27. 01:00) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Deansdale: És ráadásul a kommunisták elvileg mindennek ellene voltak. Ilyen dinasztiáknak a kialakulásást elvileg tilosnak tartották, de Sztálin állandó írtóhadjáraitai után rögtön az lett az egész... (2024.03.25. 20:36) Nem valós veszély
  • Deansdale: @valis47: Kevéssé ismert dolog, de elég szűk kör a politikusi szinte mindenütt a világon. Az USA elnökei is 1 kivételével állítólag egy angol király távoli leszármazottai, Obamát is beleértve. www.d... (2024.03.25. 18:06) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Csak az idióta

2013.05.14. 19:06 Deansdale

Igen, jól látod, csakazolvassa, ez neked szól, az idióták vezérének, a hülyeség zászlóshajójának. És nem érdekel, hogy ezután a blogodon megírod, hogy most csúnyát mondtam rád, nahát, ide süllyedtem - teljes mértékben hidegen hagy a véleményed. Majdnem végig bírtam olvasni a legutóbbi kommentedet, amiben többnyire engem fikáztál. Az óvodás shaming language és a folyamatos önellentmondások mellett csak néhány vadbarmokra méretezett hívószót találtam, ami roppant unalmas lett pár bekezdés után. Nyomd a süket szöveget, a seggnyalóid meg tapsoljanak hozzá, aztán legyünk túl az egészen, mert nem kicsit fárasztó, hogy a nevemet koptatod a hülyeségeiddel.

Aki feminista, az vagy nagyon-nagyon, borzalmasan hülye, vagy pedig megélhetésszerűen hazudik és mocskolja az emberiség egyik felét, mert az sikkes. Namármost az első csoport irritál, ezért többnyire kerülöm, a második felfordítja a gyomromat, ezért azt is. Szerintem te mindkettőben nagyot alkottál, így hát úgy hiányzik nekem a te figyelmed, mint leprásnak a bubópestis. Eddig is ívben szartam rád, és csak azért néztem be hozzád, mert linkelték hogy rólam fröcsögsz - ezután sem foglak látogatni. Őszintén szólva egy kicsit tele lett a tököm a hozzád hasonló feminácikkal, ezért egy ideje már feljebb vittem a mércét, hogy kikre baszom el a drága időmet, és te nem vagy ebben a csoportban. A te szempontodból ez akár dícséret is lehet, szerintem kezeld annak.

Ennyit voltam hajlandó foglalkozni ezzel a nívótlan baromsággal, a továbbiakban teleköpködheted a blogod a rágalmaiddal - mert onnan előbújni nem szokásod, tudjuk. Ott a kezedben a banhammer, megnyugtató és biztonságos érzés, hogy te vagy a saját vitád félistene. Sőt, még IP-címeket is megőrizhetsz, hogy aztán büszkén perrel fenyegetőzz, mint állambácsihoz sírva szaladó szegény kislány aki egyébként erős és független nő aki megáll a saját lábán - bár természetesen tiszteletben tartod a vélemény szabadságát. Csak azt nem értem, hogy ha ennyire nagy a szád, akkor miért nem mertél soha kommentelni a Férfihangon, vagy nálam. Más feministák tökösebbek voltak nálad, és hosszas vitákba bonyolódtunk, amiket a mai napig olvashatsz itt. Érdekes módon nekem nincs szükségem a más véleményen levők hozzászólásainak törlésére, az érveim is bőven elegendőek ahhoz hogy boldoguljak.

És hogy ezt miért ide írtam? Mert így nem tudod törölni és az IP-címem is nehezebben nyomozhatod. Ha egy kicsit is bíznék abban, hogy nem vagy az a tetűláda, aki, akkor ezt most a saját blogodon olvashatnád. Nem mismásolom el a véleményem, efelől nyugodt lehetsz.

11 komment

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.05.15. 13:32:23

Deansdale, a boszorkányvadász! :D

Megkezdődött a harc Camelotért!

Rám számíthatsz a Morgena Pendragon és hívei ellen meghirdetett és régóta (oly régóta) folytatott küzdelemben! :)

Bobemara 2013.06.07. 12:40:57

Ööö, megtudhatnám, melyik blogról van szó?

Újabban gyűjtöm a blogokat, bár kommentelni nem nagyon szoktam (még annyit sem, mint itt), de olvasni szeretem, érdekel, miként gondolkoznak az emberek.

Deansdale 2013.06.07. 12:52:24

Nálam nincs könyvjelzőzve és amúgy se linkelném, szóval marad a gugli: csakazolvassa...

Bobemara 2013.06.07. 13:05:17

@Deansdale: Aha, köszi. Nem tudtam, hogy ennek alapján megtalálhatom.

Aztán lehet ám, hogy csak benézek és otthagyom :-))

Diluent 2013.08.08. 00:05:52

Oly mértékben nagyképű, és mindenki mást lenéző értelmiségi, hogy kezdek kételkedni, hogy igazi értelmiségi. Nem olvasom, már nem, mert idegesít, a "felülrőlnézematöbbit" stílus.

Kotros Borisz 2013.12.21. 14:26:11

beteg a nő, ne bántsátok. teljesen készen van.

Abszolút Igazság 2013.12.28. 14:53:01

Teljesen igazad van, hogy névtelen maradsz az effélékkel szemben. A bloggerina éppen most próbál anyagilag ellehetetleníteni és börtönbe juttatni egy asztrológus házaspárt, akik csúnyát mondtak róla a fészbúkon...

Deansdale 2013.12.29. 17:54:06

De ő egyébként egy kedves és korrekt ember, csak elnyomják a gonosz gonoszok, tudjuk.

calealenta 2014.01.06. 01:13:26

Az az igazság, hogy egy szál paranoiát nem fedeztem fel a csajnál, de sebaj, látom, a banda fele csak a többiek "tapasztalatai" nyomán mongyamongya a verklit, hogy mekkora paranoid nyomi lehet máááán ezanő, amiért nem hímezget, hanem blogot ír, magáról, a tapasztalatairól, kitérdekel. A leszarás/nem olvasás mint alternatíva fel se merül, mert akkor nem lehetne mivel jaszkarizni, hogy "mi antifeminista - nyilván nagyon okos - férfifelszabadítási forntharcosok bezzeg milyen jól megmondjuk. Észre se véve, hogy egy alom vagytok azokkal a csajokkal, akik pusztán haragból lettek "feministák".
De ha már sztorizás, ezt az asztrológusos sztorit hol lőtted @Abszolút Igazság? Komolyan érdekelne, mert gyanús, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja. Mondom ezt a nélkül, hogy az Áldozatot Tenném Felelőssé, mivel nem ismerem a hátteret. De nagyon fogok röhögni, ha kiderül, hogy te se.

Deansdale 2014.01.06. 08:17:04

Úgy érzem elkerülte a figyelmed, hogy a fentebbi cikk pont a leszarásról szól, mint egyetlen értelmes alternatíváról.

A paranoiáról annyit, hogy nem egy embert próbált már beperelni és/vagy tönkretenni mindenféle személyes hiszti okán, ami nem vall igazán emelkedett jellemre. (Nem ez az "asztrológusos" sztori az első.)

És nem az a baj vele, hogy hímzés helyett blogol - csinálják sokezren, semmi probléma nincs velük. Sokkal inkább az a gond, hogy konkrét személyek ellen mocskolódik, feministaként meg hazudozással hülyíti a hiszékenyeket. Dehát azt hiszem ezt nem is kellene részleteznem, ha te egy őszinte ember lennél.

Mivel se rólunk, se az antifeminizmusról nem tudsz semmit (megkockáztatom a feminizmusról sem túl sokat), remélem megbocsátasz ha a magánvéleményed annak kezelem, ami. Idejöttél nagy mellénnyel kívülállóként kioktatni mindenkit, nem tudom milyen válaszra számítottál.

Abszolút Igazság 2014.01.06. 15:12:28

@calealenta: Nem én találtam ki, elhiheted. Maga a bloggerina dicsekedett ezzel a blogján. Olvasgass a decemberi bejegyzései között.
süti beállítások módosítása