HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @F.M.J.: Jól van, meggyőztél :) (2024.04.23. 20:35) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • F.M.J.: @Deansdale: 12/230V: Mivel én sem vagyok villamosmérnök, természetesen lehet, hogy rosszul tudok bármit a dologról, de azért felületes ismereteim alapján volna néhány ide vágó észrevételem. Szerén... (2024.04.23. 19:53) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • Deansdale: @F.M.J.: "Durva megközelítésben egy fogyasztó a hálózati feszültséghez képest 20x nagyobb áramerősséget igényel 12v-nál, tehát brutálisan vastag vezetékeket kellene alkalmazni." Ez elméletben igazn... (2024.04.23. 10:58) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • F.M.J.: @Deansdale: Komposztkazán+üvegház. Egyelőre nagyon elméleti a dolog, még előtte van fontosabb dolgom is, csak azért agyalok rajta, mert tervezem, hogy egyszer majd nekiállok. Nálam ez erőnléti edzés... (2024.04.19. 20:46) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • valis47: @Deansdale: Trumpra azt is mondták, hogy rasszista. Arra sem kellett bizonyíték. Meg azt is, hogy orosz ügynök. Gondolom orosz ügynökként akart III. világháborút kirobbantani vagy mi. (2024.04.19. 14:12) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Poénból

2014.05.02. 14:28 Deansdale

A kosaras cikkel kapcsolatban szeretnék egy gondolatmenetet más megvilágításba helyezni. Semmi világmegváltás, csak egy apróság. A vicc kedvéért párbeszédes formába öntöm, aztán akinek nem tetszik, az majd reklamál a sóhivatalban.


- Te Józsi, te mindenkit gyűlölsz aki nem ért veled egyet, nem ciki ez egy kicsit?

- Erm, valamit tenni kellene, az biztos. Még a végén rámsütik, hogy kirekesztő vagyok és intoleráns.

- Ha egyszer az vagy...

- Izé, bazmeg, te ezt nem érted. Felvilágosult ember vagyok, aki csak a maradiakat utálja. Ki kell találni egy módszert arra, hogy ez a gyűlölködés ne tűnjön gyűlölködésnek.

- Haver, ha mindenkit utálsz aki nem liberális...

- Meg kell ideologizálni, hogy azokat miért jogos - sőt, kell! - utálni, és akkor nem lehet rám semmi rosszat mondani.

- Na de miért lenne jogos valakit azért utálni, mert más a politikai beállítottsága, mint neked? A balos pont ugyanúgy utálja a jobbost, mint a jobbos a balost, mi a különbség?

- Az, hogy nekem igazam van! ...azok meg mind szemét fasiszták. Az én gyűlöletemnek van erkölcsi alapja.

- Haver, neked teljesen elmentek otthonról. Fröcsögsz, köpködsz, cenzúrázni akarsz és emberi jogokat korlátozni, de azt szeretnéd, hogy közben úgy nézhess magadra, mint ha te lennél az erkölcs bajnoka, a szabadság zászlóvivője?

- Azoknak nem jár semmiféle emberi jog, akik nem értik az igazamat. De félre a hülyeségekkel, inkább találj ki valamit, hogy miért szabad nekem ezeket utálni.

- Hát, ha ilyen alapon állunk hozzá, akkor mindegy, nem? Akár még azzal is vádolhatnád őket, hogy ők a hunyók, nem te. Sőt, te nemhogy gyűlölködnél, neked életcélod a gyűlölet elleni harc.

- Mifasz?

- Mondd azt, hogy kirekesztők, ezért őket ki lehet rekeszteni. Intoleránsakat nem kell tolerálni, gyűlölködőket szabad gyűlölni.

- Bazmeg, te egy zseni vagy, bazmeg. Ez mindent visz. Én toleráns vagyok, megértő, felvilágosult és jólelkű - és csak azért gyűlölök mindenki mást, mert ők nem azok.

- Lófasz vagy te, nem toleráns. Egy kanál vízben megfojtanál bárkit, aki nem pont ugyanazokat az embereket gyűlöli, akiket te.

- Leszarom. A lényeg, hogy mostantól én vagyok a toleráns és ők az intoleránsak. Ezért őket üldözni, cenzúrázni, eltaposni teljesen jogos. Aki meg ezt nem érti, az hülye.

- Hát nagyon sok hülyére lesz szükséged, hogy ezt az emberek fejébe beleverd. Egyáltalán tudnál mondani bármilyen példát, hogy kit is tolerálsz te?

- Mittudomén. A romákat, négereket. Meg a zsidókat.

- Ja, mert cigókkal és négerekkel semmiféle kapcsolatban nem állsz. Mikor láttál utoljára négert élőben? 10 éve? Mit tolerálsz rajtuk?

- Az teljesen lényegtelen. Azért vagyok toleráns, mert tolerálom a négereket, és ez már elég jogalap arra, hogy mindenkit gyűlöljek, aki konzervatív.

- De a konzervatívoknak semmi baja a négerekkel.

- Az is lényegtelen. Majd azt mondjuk, hogy van. A cigányokat nem szeretik, rájuk lehet sütni, hogy rasszisták.

- Azt még érzi valahol a ködös tudatod, hogy embereket mindenféle mocskos vádakkal támadni a gyűlölködés egyik legrosszabb formája?

- Ezt is leszarom. Megkaptam a szent grált, mit érdekel a sok hülyeség. A lényeg, hogy mostantól mindenki rasszista, aki nem liberális. Ennyi.

- Hja, értem. Inkább felvállalod, hogy te leszel a gyűlölködés középpontja, csak a te oldalad győzzön. És attól jön majd el a szép új világ, ha minden politikai ellenfelet sikerül bemocskolni. Ezzel igazából csak a szélsőjobbot erősíted. Az emberek nem fogják szó nélkül tűrni, hogy válogatás nélkül sütöd rájuk a billogokat.

- Ugyan már. Be fogjuk törni a prosztó parasztjait, ha tetszik ha nem. Aki ellenáll azt kiközösítjük.

- A türelem és az elfogadás nevében?

- Természetesen. Aki ellenáll a liberálisoknak az kirekesztő, és a kirekesztés megbocsáthatatlan bűn, tehát az illető kirekeszthető.

- Azért nehogy felrobbantsa az agyad a kognitív disszonancia, haver.

- Amíg én vagyok az erkölcs bajnoka, mit érdekel egy kis mentális gimnasztika. Na elő a nettel, sürgős rasszistázhatnékom van. Megyek, sugárzok egy kis toleranciát.

Szólj hozzá!

Címkék: szép új világ piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása