HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @GABOR2: Amikor a ruszkik megvernek pár terroristát, akkor háborog a világ, Izrael meg hamuvá bombázhat 30.000 gyereket hasonló indokkal, és az teljesen rendben van. (2024.03.27. 07:48) Nem valós veszély
  • GABOR2: Most volt ez a moszkvai terror és elkapták az elkövetőket és nem bántak velük kesztyűskézzel a kihallgatásukon. Emiatt aggódott a nyugati sajtó, de nemcsak aggódást láttam, hanem azt, hogy... Egy k... (2024.03.27. 01:00) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Deansdale: És ráadásul a kommunisták elvileg mindennek ellene voltak. Ilyen dinasztiáknak a kialakulásást elvileg tilosnak tartották, de Sztálin állandó írtóhadjáraitai után rögtön az lett az egész... (2024.03.25. 20:36) Nem valós veszély
  • Deansdale: @valis47: Kevéssé ismert dolog, de elég szűk kör a politikusi szinte mindenütt a világon. Az USA elnökei is 1 kivételével állítólag egy angol király távoli leszármazottai, Obamát is beleértve. www.d... (2024.03.25. 18:06) Nem valós veszély
  • valis47: @GABOR2: Kis országnak kis elit jutott, lásd az aktuális megváltó Magyar Péter rokonságát: Mádl Ferenc unokaöccse (asszem), a nagyapja, Erőss Pál jogász, bíró a Jogi Es(e)tek című műsorával a kommun... (2024.03.25. 17:49) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Zaklatás

2016.09.02. 22:26 Deansdale

Csak hogy szép kerek legyen a mai nap, három cikket írok gyors egymásutánban...

Megerőszakoltak egy miskolci nőt.

Németországban.

Itt gondolom a gyorsabb észjárásúak már sejtik, hogy merre megy a történet.

Erős gyanú szerint 3 "menedékkérő" volt a tettes.

A hülye fidesz meg bezzeg plakátol, miszerint a migránsválság óta szaporodnak a nők elleni zaklatások európában - micsoda rasszista banda!

Vagy nem.

Sőt, lehet hogy teljesen igazuk van, és talán abban is, hogy ide ne engedjünk be egyetlen migránst sem, mert semmi szükségünk rájuk.

A nyomozást vezető német ügyész ugyanakkor nyilatkozott, hogy „hála istennek nem történik naponta ilyen szörnyű bűncselekmény", és az sem tapasztalható, hogy az utóbbi időben növekedett volna a bűnözés a helyi külföldiek körében. Jaja, épp mondani akartam, hogy biztos 20 évvel ezelőtt is ugyanennyi nőt erőszakoltak meg migránsok Németországban - nincs itt semmi probléma, oszoljanak kérem. Csak valaki találjon már ki valami ellenszert a szembe-fülbe nyomuló homok ellen, mert különben kurvára kényelmetlen lesz a fejüket folyamatosan ott tartani.

18 komment

Címkék: szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mattka85 2016.09.03. 17:44:55

Elnézést. Te változtattad meg a cikk címét vagy a blog.hu?

Deansdale 2016.09.03. 18:00:43

@Mattka85: Én, még tegnap, közvetlenül a megjelentetése után.

Nahoten 2016.09.03. 18:39:16

Várható volt, hogy lesznek erőszakolások. Most éppen egy magyar nő, de gondolom voltak németek is szép számmal.

Ezeknek a bevándorló férfiaknak egyetlen logikus életstratégiájuk lehet: "a szabin nők elrablása".

Valahogyan nőt akarnak majd szerezni, és mivel közöttük nincs elég, ezért a bennszülöttekből fognak levadászni nőket.
Akár legálisan, akár erőszakkal vadásszák a nőket, az bennünket bennszülött férfiakat hátrányosan érint. A mi szaporodási, utódainkban való továbbélési esélyeinket csökkenti.

2016.09.03. 21:47:20

Múltkor azt láttam a metróra várva, hogy tudtam-e, hogy a párizsi merényletet bevándolrók csinálták. Biztos igaz ez az állítás, mert erre ügyelnek, de azért a szépérzékemet bántotta.

2016.09.05. 09:22:09

@Deansdale: @Nahoten:

Nógrádi Noá elmagyarázhatná ezeknek az erőszaktevő arabusoknak, hogy a NEM AZ NEM! és hogy "az én testem, az én döntésem". Biztos megértenék a szép szót! :P

Barbaarb 2016.09.05. 10:26:06

Épp ma reggel két egymást követő hír címét is olvastam németországi és ausztriai nemi atrocitásokról, és csak akkor esett le, hogy ez már olyan hétköznapi, hogy hónapok óta meg sem nyitom már az ilyeneket.
Közben úton útfélen próbálnak a plakátok valóságtartalmába belekötni, amibe persze bele is lehet, csak ennél tovább kellene látni, elfogultan persze nehéz. A Kétfarkú kutya pártot nem értem, mert eddig tudtommal általában csak humoros politikai elitellenesség volt a tevékenységük, most pedig elég markánsan állást foglalnak, szintén a téma szétkenésével.

Deansdale 2016.09.05. 13:36:22

@Barbaarb: "A Kétfarkú kutya pártot nem értem"

Számomra durva csalódás, hogy beálltak a libsi szöveget nyomatni, pont azzal az egy dologgal szembemenve amivel normális ember nem kötekedhet. Aki annyira szereti a migránsokat az ne a magyar emberek nyakára akarja őket idehozni mindenféle felelősségvállalás nélkül, inkább kültözzön ki hozzájuk a német meg francia táborokba és ott ölelgesse őket.

Asidotus 2016.09.08. 21:59:02

@Deansdale: szerintem itt az a probléma, hogy ez a migránsválság nagyon nem a mi problémánk, de Orbán Viktor és bandája ezen lovagol. Ezt meg tudják oldani, hiszen nincs is mit megoldani. Innen menekülnek az emberek, nem ide költöznek. És ez utóbbit nem tudja megoldani, hogy Magyarország élhető ország legyen. Ezért kell harcolni a Fidesz migránsellenes politikája ellen.
Nem, nem akarja senki sem idehozni a bevándorlókat, nem is jönnének ők ide.

Asidotus 2016.09.08. 22:04:39

@Deansdale:
A kormány a Csubakka-védelem tankönyvi példáját produkálja a migránsellenes kampánnyal

KalmanBlog 2016.09.09. 02:29:46

@Asidotus: Bocs, de ez marhaság. Ha a brüsszeli bűnbanda erővel idetolja őket - ahogy egyébként tervezi - akkor mindjárt a mi problémánk is lesz. Kaptunk belőle egy kis kóstolót a Keleti-Pályaudvarnál, hogy mennyire lehetne rendet tartani (gondolom direkt intézték így a krízis-megoldás módszer jegyében). A Fidesz ebben a kérdésben valóban a nép érdekeit védi, úgyhogy ezen a fronton támadni ostobaság lenne.

Most olvastam, hogy Thürmer Gyula is a nemre szavaz. Kicsit bogaras, meg az ellenoldalon van, de őt legalább lehet egy kicsit tisztelni az ellenfelek közül.

És tegyük hozzá, hogy még az a kevés, ami itt maradt, az is probléma, nem szabad elbagatelizálni, mert a táborok környékén élőknek megkeserítik az életüket.

Lenne egy alternatív javaslatom a szavazatszámlálásra: aki igennel szavaz az vagy idióta, vagy a magyar nemzet ellensége. Mindkét esetben érvénytelennek kell tekinteni a szavazatát, és az összes jövőbelit is. Ennyi. Meg is lenne a 100%-os egyetértés a választójogúak között.

Deansdale 2016.09.09. 06:27:07

@Asidotus: Addig nem a mi problémánk, amíg nem jön ide egy sem. Orbán nyilván kihasználja az adódó lehetőséget az önfényezésre, de most történetesen azzal, hogy a helyes dolgot cselekszi. Nem sajnálom tőle a növekvő népszerűséget amíg tényleg kinntartja a muszlimokat, a politikai ellenfelei biztosan nem tennék, úgyhogy ebben a tekintetben tényszerűen jobb mint ők.

Illetve vannak olyan hangok hogy csak a szája nagy, valójában már épülnek is a táborok... Ez esetben bekaphatja ő is - dehát az igazság csak utólag fog kiderülni, addig nem sok mindent tehetünk.

@KalmanBlog: Az igennel szavazókat ki kellene telepíteni a német és francia menekülttáborokba a migránsokkal együtt. Menjen mindenki oda és azokhoz, ahová a szíve húzza. A TGM-féléknek amúgyis megváltás lenne ettől a rasszista, szexista, kispista országtól megszabadulni, nem? Minek ragaszkodnának a maradáshoz, ha egyszer úgyis rühellik Magyarországot?

Deansdale 2016.09.09. 14:20:25

@Nűnű00: Orbánnak semmi köze ahhoz, hogy egyesek inkább mennek külföldre. A 2. VH óta jobb nyugaton mint itt, de gondolom szerinted minden Orbán bűne...

"Azt amúgy hogy képzeltétek, hogy ide Brüsszel erővel idekényszeríti a bevándorlókat?"

Ezt tőlük kérdezd, tele az európai sajtó nyilatkozatokkal Merkeltől Junckerig, hogy az EU tagállamokat kötelezni kell a bevándorlók fogadására. Engem inkább az érdekel, _ŐK_ hogyan képzelik ezt. Beinvitálják az EU-ba a sokmillió analfabéta ingyenélőt, aztán okoskodnak hogy minden tagállamnak feladata a probléma elhárításában részt venni. Az ilyen mértékű pofátlanság a felfoghatatlanság határát súrolja.

"Nem bűnözők (legalábbis, hivatalosan nem azok), nem tarthatjuk lágerbe zárva őket."

Isten ments, hogy bezárva tartsuk őket!!! KIZÁRVA kell őket tartani, a határokon kívül. Tőlem aztán oda mennek ahová akarnak, amíg Magyarországra nem teszik be a lábukat.

"Tudod, ki a hazaáruló? Aki az országot szétlopó Orbán-rezsimnek bármiben is asszisztál."

Hagyjuk már ezt a pártpolitikai faszságot, teljes mértékben leszarom hogy te melyik seggarc csicskája vagy, a jobbosé vagy a balosé - amelyik magyar szembefordul a másikkal ilyen törésvonalak mentén az mind retardált kretén. Szerinted Gyurcsány jobb volt, vagy most jobb lenne? Beengedne mindenkit válogatás nélkül, aztán évtizedekig szopnánk a hülyesége miatt.

Az egyébként nem kérdés, hogy akarnak-e a muzulmánok itt maradni, mivel más országok visszatoloncolnák őket ide, a dublini megállapodás alapján.
aristo.pestisracok.hu/migranst-vissza-nem-adunk/

"A MNB alapítványai megvannak az elveszett közpénzekkel?"

Azt ugye vágod, hogy az MNB-t nem a kormány irányítja? Mikor Orbán megpróbált kicsit beleszólni a dolgokba a balosok teljesen megháborodtak, de "szerencséjükre" az igazi hatalom, vagyis a nemzetközi bankok leállították Orbánt. Mit képzel, méghogy a nemzet bankját a nemzet irányítsa, hát normális az ilyen?! Most meg persze minden az ő hibája - ő a konzervatív sátán a progresszív angyalkákhoz képest, mert a baloldalon ugyebár soha senki nem lopott, és rossz intézkedéseket sem hoztak soha.

Egyébként ha lenne egy csepp eszed elvonatkoztatnál a pártpolitikai idiótaságoktól, és önmagában néznéd a kérdést, hogy kell-e a hazánknak egy rakás írástudatlan arab meg néger (akár úgy is hogy egy sem terrorista). Hát kurvára nem kell, megvan nekünk a magunk baja nélkülük is, amit megoldani nem tudnak, viszont garantáltan tetézik. És ennek semmi köze az ő gyűlöletükhöz, egyszerűen csak az ő jólétüket nem tartom fontosabbnak a magyar emberekénél, így amíg létezik magyar hajléktalan és munkanélküli addig a külföldi állampolgárok nemtől, fajtól, színtől, vallástól függetlenül menjenek máshová szebb életet keresni.

Deansdale 2016.09.09. 15:09:34

@Nűnű00: "Pont te is érvelsz a törésvonalak mentén. Most, hogy én bírálom a mostani kormányt, azzal jössz, hogy az előző sem volt jobb."

De nálam ez nem jobb vagy bal kérdése, szerintem egyforma gazember mindegyik :) Ideje lenne már, hogy magyar a magyarnak ne legyen farkasa, a fölösleges politikai ellentétek helyett dolgozzon mindenki a közös sors jobbá tételéért. Annak semmi értelme, hogy szidjuk a politikai ellenfelet és direkt az ellenkezőjét csináljuk annak amit ő csinál, akkor is ha véletlenül épp az a helyes. Ez a szavazás pontosan erről szól, a baloldal csakazértis ellene tesz a jobboldalnak, attól függetlenül hogy normális ember nem akarhat itt migránsokat - vagyis az ország jövőjét leszarva direkt a rosszat pártolják, dacból. Na ez az amin felforr az agyvizem, és amitől azt mondom, a baloldal sem jobb semmivel, akkor sem ha Orbán nagyon szar.

2016.09.09. 17:58:38

@Deansdale: Azért neked se legyen üldözési mániád. A kétfarkú kutyák a plakátjaikkal két dolgot támadnak: egyrészt Habony igénytelen stílusát*, másrészt azt, hogy az orbánista banda még ebből a súlyos migráns-problémából is igyekszik politikai tökét kovácsolni magának.

*bár én is egyetértek a plakátok üzeneteivel, a megvalósításukból süt a gumicsizmás igénytelenség

Aurelius Respectus 2016.09.09. 18:21:22

@Deansdale: Szerintem is magát az ügyet kell nézni, nem a kezdeményezőt. Én elmegyek és nemmel fogok szavazni, nem kellenek életveszélyes muzulmán és fekete bevándorlók ide, van itt elég problémás kisebbség nélkülük is, sajnos. Én ugyanígy elmennék az olimpia ellenes népszavazásra is, pedig balosok kezdeményezték, akiket nem igazán kedvelek.
süti beállítások módosítása